:18:نقل قول:
افزایش مولال = کاهش نقطه انجماد = انجماد زودتر
دوستان قوانین دنیا عوض شده من خبر ندارم ؟؟؟؟
Printable View
:18:نقل قول:
دوستان قوانین دنیا عوض شده من خبر ندارم ؟؟؟؟
بچه ها من الان اومدم یه لحظه فکر کردم موضوع گفتگوی شما فیزیکه ! بس که این شیمی مضخرف بود امسال فیزیک قاطی پاتی ! : دی
بیخیال شیمی دیگه امتحانا تموم شد ، زبانم که کاری نداره ، یه دور از رو کتاب بخونین راحت 18 به بالا میشین 2 دور بخونین 20 .
من خودم توی ورقه این رو اشتباه نگرفتم. اما وقتی اومدم بیرون به نظرم رسید. در هر صورت مثل اینکه تفسیر من اشتباه بوده.نقل قول:
نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
پس چرا این متن درست هست(با توجه به ورقه تصحیح):
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند.
دوست من داری اشتباه میگی. غلظت محلول افزایش پیدا کنه، فشار بخار کمتر میشه. اون سوال باید با تعداد ذرات یونی پاسخ میدادید.نقل قول:
نه. کی گفته قبول داریم؟نقل قول:
هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )
مشکل اینه شما حواستون جمع نبوده. ببینید وقتی تعداد ذره ها بیشتر باشه، نقطه انجماد پایین تره. پس برای انجمادش، انرژی بیشتری باید از دست بده، پس دیرتر منجمد می شه.
فرض کنید محلول سدیم برمید تو دمای -3 درجه یخ بزنه و محلول کلسیم کلرید تو دمای -5 درجه. خب دیگه واضحه که سدیم برمید زودتر یخ می زنه چون دمای نقطه انجمادش بالاتره.
اینو یه بار توضیح دادم ولی یه بار دیگه هم می گم تا شاید بعدا به دردتون بخوره. البته نمی دونم شما تجربی هستید یا ریاضی، ولی به هر حال یادتونه تو فصل 1 فیزیک فرایند بی دررو داشتیم. اینم همونه. نه دقیقا ولی شبیه همن.یعنی گرما مبادله نمی شه. پس فقط کار صورت می گیره. حالا شما می تونید گاز رو فشرده کنید، حالا اگه پیستون رو رها کنید، کم کم پیستون منبسط می شه. یعنی افزایش حجم. افزایش حجم هم برابر افزایش آنتروپی و می دونیم که منبسط شدن پیستون فرایندی خودبه خودی است. البته راحت از رو انرژی آزاد گیبس هم می شه فهمید. چون برای فرایند خودبه خودی دلتا جی باید منفی باشه، و از طرفی گرما مبادله نمی شه، ( دلتا اچ صفر ) پس تنها عامل که می مونه TdS- است.( d منظورم دلتاست.) خوب پس این عبارت در صورتی منفیه که dS مثبت باشه. ( چون T که همیشه مثبته ). اینم راه حل فرمولیش.نقل قول:
نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
پس چرا این متن درست هست(با توجه به ورقه تصحیح):
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند. من خودم توی ورقه این رو اشتباه نگرفتم. اما وقتی اومدم بیرون به نظرم رسید. در هر صورت مثل اینکه تفسیر من اشتباه بوده.
موفق باشید.
اگر تسلط كامل بر ترجمه و كلمات انگليسي داشته باشيد قول ميدم 15 نمره راحت ميگيريد.
اگر هم قواعد رو بلد باشيد 20 ميشيد.
دوستان من هيچي از قواعد درس 6 نفهميدم.كسي ميتونه توضيح بده؟:11:
امسال امتحانا خيلي سخت بود . من كه معدلم از 18 پايين نيومده بود . الان بازور 15 ميشم . فقط مطمئنم كه زبانو خوب ميدم .
فردا روز آزادي است.:26:
اشتباه نشه ها.منظورم آزادي از شر اين امتحاناي لعنتي هست.
فردا روزی تاریخی است. همه با هم ۲۲ خ-ر۰۹داد بعد از امتحانات ...... یک نفس راحت(خواهیم کشید):دینقل قول:
فردا روز آزادي است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نشه ها.منظورم آزادي از شر اين امتحاناي لعنتي هست.
سلام دوستان
من جمعا یه ربع زبان خوندم
ایشالله نوب بنویسم
چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه امتحانا رو دادن رفتن عشق و حال؟؟؟؟؟
يعني واقعا آزاد شديم؟؟؟؟:8: