نقل قول:
حرف شما درست ولي شما حساب تجربه رو كلا گذاشتي كنار!!!!
بلاخره تجربه تو يه كار چيزهايي به انسان ياد ميده كه اونو از ديگران متمايز ميكنه!!!
تازه تجربه به كنار استعداد منتقد بودن هم جايي در اين بحث داره.....
Printable View
نقل قول:
حرف شما درست ولي شما حساب تجربه رو كلا گذاشتي كنار!!!!
بلاخره تجربه تو يه كار چيزهايي به انسان ياد ميده كه اونو از ديگران متمايز ميكنه!!!
تازه تجربه به كنار استعداد منتقد بودن هم جايي در اين بحث داره.....
ببین دوست عزیز من اصلا نگفتم ایشون چیزی بلد نیست ، گفتم ایشون یه سری حرفا میزنه که یه گروه زیادی باهاش مخالفن مثل همون 2 تا جمله ای که تو پست قبلیم گفتمنقل قول:
حالا شما با حرفاش موافقین قابل احترامه برام ولی خب خیلیا مثل شما فکر نمیکنن !
دقیقا ....نقل قول:
میدونی شما یکی از طرفداراش هستی و فکر میکنی هر چی میگه درسته !نقل قول:
فقط ایشون تجربه داره ؟ فقط ایشون از سینما میدونه ؟
این همه آدم که به نظرشون اصغر فرهادی یکی از کارگردان های بزرگه الانه اشتباه میکنن فقط جناب فراستی درست میگه !؟
به قول اون دوستمون این آقا فقط نظر شخصیشو میگه ولی همیشه جوری حرف میزنه انگار فقط خودش سینما بلده ، پس هر چیزیم که گفت درسته !
دوست عزیز دوست قبلیمون کی گفت فراستی چیزی بلد نیست گفتند حرفهای ایشون رو راجب این مسئله قبول ندارننقل قول:
همونجور که کوروش جان گفت نقد اصلا چیز مطلقی نیست که بگیم این منتقد درست میگه یا اون منتقد نقد نظر شخصی هرکسی از برداشت هاشه
مثلا همونجور که فراستی میگه درباره الی فیلم خوبی نیست دیوید بوردول که از بزرگترین منتقدان و نظریهپردازان سینمای جهان که دیگه بزرگتر از بوردول تو منتقدهای حال حاضر سینمای جهان فکر کنم نداشته باشیم وقتی همین فیلم درباره الی رو دید گفت یک شاهکار و بهترین فیلم سال جهان ....
پس میبینیم نقد برداشت شخصی و نباید اون رو ملاک صد در صدی قرار بدیم که بگیم فلانی بد یا خوبه....
همونطور که همه ما نظرات و برداشت های گوناگونی از هر مسئله داریم.
موفق باشید:11:
نقل قول:
دوستان...خواهشا اين بحث نذاريد آخرش برسه به اصغر فرهادي و فيلماش!!
من تو فروم نميتونم نظرمو راجع بهش بگم!!!! تو اون يكي تاپيك سر بحث اصغر فرهادي به خاطر اظهار نظر بنده كه
نظر شخصيم بود و از اونجا كه نظر هر كسي محترمه همكار محترم انجمن ( از سر بي طرفي) اخطار دادند اگه
پست بزنم و نظرمو بگم پستمو حذف ميكنن.:41::41::41::41::41::41:
حالا بگذريم اينجا سر حرفمون با فراستي و نقداشه.: به من بگين كيا با نظر ايشون مخالفن و دليلشون چيه؟؟؟
ميدونيد واسه چي من دوستش دارم به دليل اينكه منتقديه كه سفارشي كار نميكنه حتي تو برنامه اي رو آنتنه و
چندين هزار بيننده داره با اين همه فشار از بالا....و حقيقتا اگه كلاهمونو قاضي كنيم ميبينيم نقداش خيلي
سازندست و جوري نقد ميكنه كه به سينما خيلي كمك ميكنه.
راستي شما به من بگين چند تا منتقد خوب ما تو ايران داريم؟؟؟؟ تازه ميدونيد ما چند تا منتقد سفارشي كار داريم:46:
شما يه توجه بكن به اين منتقدين محترمي كه زنگ ميزنن به برنامه هفت درباره يه فيلمي ( فيلمهاي خاص) از
طرفداري ميكنن ببين چقدر تابلو ازش طرفداري ميكنن:46:
در آخر چرا خودمونو گول بزنيم خب ما فيلم خوب خيلي خيلي خيلي كم داريم حالا چرا هي بعضيا اصرار دارن ما
فيلم خوب زياد داريم من دليلشو نميدونم....
نقل قول:
آقاي ديويد بوردول كجا درباره الي رو ديده؟
اگه هركس با نظر ايشون مخالفه بايد دليلشو هم بيان كنه...همينطوري نميشه چيزيرو قبول كرد؟؟؟؟
:46:
دوست عزیزنقل قول:
حالا بگذريم اينجا سر حرفمون با فراستي و نقداشه.: به من بگين كيا با نظر ايشون مخالفن و دليلشون چيه؟؟؟
ميدونيد واسه چي من دوستش دارم به دليل اينكه منتقديه كه سفارشي كار نميكنه حتي تو برنامه اي رو آنتنه و
چندين هزار بيننده داره با اين همه فشار از بالا....و حقيقتا اگه كلاهمونو قاضي كنيم ميبينيم نقداش خيلي
سازندست و جوري نقد ميكنه كه به سينما خيلي كمك ميكنه.
راستي شما به من بگين چند تا منتقد خوب ما تو ايران داريم؟؟؟؟ تازه ميدونيد ما چند تا منتقد سفارشي كار داريم
مگه علی معلم و امیر قادری و رضا درستکار و امیر پوریا و هوشنگ گلمگانی و خیلی های دیگه سفارشی نقد میکنن؟!!
و فقط فراستی سفارشی نقد نمیکنه؟!
من به شخصه بعضی از نقدای فراستی رو خیلی قبول دارم و خیلی از نقدها و نظرهاش رو قبول ندارم....
و همه این ها بر میگرده باز به همون حرفهای گذشته امون که هرکس برداشت خودش رو داره...
میتونی به صفحه ویکی پدیا فیلم درباره الی مراجعه کنی....نقل قول:
آقاي ديويد بوردول كجا درباره الي رو ديده؟
آدمی که بیاد این نمره ها رو بده به نظر من اصلا منتقد خوبی نیست ( اینم نظر شخصیه منه )نقل قول:
به من بگين كيا با نظر ايشون مخالفن و دليلشون چيه؟؟؟
من نمیدونم مثلا این آقا هیچ ایرادی به ورود آقایان ممنوع تو برنامه 7 نگرفت و همش گفت فیلم خوبیه ( منم نمیگم فیلم بدیه میگم فراستی نقداش جالبه که میاد به ورود آقایان ممنوع 0.5 میده به جدایی نادر از سیمین 0 !نقل قول:
توی شماره ی مرداد مجله ی همشهری 24، فراستی از 4 ستاره، به جدایی نادر از سیمین و اینجا بدون من و جرم و آقایوسف و خیابان بیست و چهارم و قصه پریا و برف روی شیروانی داغ و... 0 داده! به ورود آقایان ممنوع و مرهم، 0.5 داده و به شرط اول، 1. واعجبا!
نقل قول:
من فقط ميگم فراستي سفارشي كار نميكنه به بقيه كاري ندارم هر چند ميدونم اوضاع بقيه چه جوريه ولي سر صحبت ما با فراستيه.
من رفتم ويكيپديا ولي نفهميدم ديويد بوردول كجا فيلمو ديده و براي چي؟
این پیج دربارهی الی ...نقل قول:
اینم لینک یادداشت دیوید بوردول بر این فیلمکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/درباره_الی
کد:http://www.davidbordwell.net/blog/?p=4071
دوستان فکر میکنم بهتر باشه دیگه این بحث رو ادامه ندیم و نقل قول نگیریم، به اندازهی کافی صحبت شد در موردش، هر کس سلیقهی خودش رو داره ...
موسی به کیش خود، عیسی هم به کیش خود :11:
دیشب صحبت های شهریار بحرانی و فراستی خیلی جالب بود.
بحرانی چقدر قشنگ حرف زد، فراستی هم خیلی زیاد باهاش موافق بود.
ریشه مشکلات فرهنگی فعلی و سینما رو دوری از اخلاق گرایی و مصرف زدگی می دونستن.
فراستی هم طبق معمول با فیلم "زندگی با چشمان بسته" مخالف بود که به نظرم حق هم داشت!