دوست عزیزنقل قول:
با عرض معذرت از تاخیر بوجود آمده طی یکی دو روز آینده ورژن 78 در اختیار دوستلن قرار خواهد گرفت.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
با عرض معذرت از تاخیر بوجود آمده طی یکی دو روز آینده ورژن 78 در اختیار دوستلن قرار خواهد گرفت.
دوستان من دنبال یه مدیاپلیر میگردم ( تاکید میکنم صرفا مدیا پلیر )
که زیرنویس فارسی رو ساپور کنه
فرمت mov رو حتما بخونه
قیمتش حدود 150 باشه
قابلیت اتصال به شبکه را داشته باشه ( lan )
فرمت avchd رو ساپورت کنه
مدل 29 نواترون رو بدم نیومد ولی پورت lan نداره
اینکه گیرنده دیجیتال باشه برام مهم نیست و اصلا لازم ندارم
لطفا راهنماییم کنید
باسلام
نسخه 78 سازگار با سیستم ایران برای NTR83, NTR 83D , NTR 90 منتشر گردید. با مراجعه به لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتوانید آن را دریافت نمایید. تغییرات ایجا شده در همان صفحه ذکر گردیده است.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
این مدل برای اتصال به شبکه می تواند از ماژول WiFi اکسترنال استفاده کند.نقل قول:
حناب آقای صوفیان
من دستگاه رو با کابل شبکه وصل کردم
ولی سرعت خیلی پایینه
میخواستم نحوه سیم ها در شبکه و یا نوع آن را بفرمایید
حداکثر سرعت من با کابل شبکه برای کپی کردن فایل از کامپیوتر به دستگاه و بر عکس ان 4 مگ میباشد.
اگر نکته ای دارد بفرمایید.
سلام دوستان.
ممکنه بگيد Novatron90 بهتره يا Novatron83 .ممکنه قيمت به روزش را هم بگيد و اينکه از کجا بگيرم بهتره.
با تشکر.
سلام
آيا مدل ND29 زيرنويس Srt فارسي را بدون مشكل پخش مي كند ؟ يا حروف گ چ پ ژ را جدا مي كند ؟
يا اينكه فقط sub/idx را بدون مشكل پخش مي كند ؟
مرسي
با سلام
1- مدتی است که نسخه های 80 و 82 ریلیز شده ، اما متاسفانه هنوز نمایندگی محترم مارت آنرا در سایت خود عرضه نکرده و آخرین فریمور ارایه شده در سایت آقایان همان 78 است !!!
2- مشکلات این دستگاه که بصورت حضوری و تلفنی به آقای صوفیان (نمایندگی مارت ) منتقل شده ، با گذشت چند ماه همچنان بدون پاسخ مانده است !!!
با سلام و تبریک عید سعید نوروزنقل قول:
جناب مهندس صوفیان نمایندگی محترم مارت
در تاریخ 13-11-2010 چند سوال ساده طرح نمودم که با کذشت بیش از 4 ماه هنوز بی پاسخ مانده است ، بعید می دانم سوالات مطروجه آنقدر مشکل و خارج از توانایی فنی جنابعالی باشد و یا شرکت محترم مارت تعهدی در پاسخ به آنها نداشته باشد ؟!! بهرحال منظر پاسخ علمی و منطقی از طرف جنابعالی و یا یکی از کارشناسان محترم شرکت هستم .
بدیهی است پاسخهای ارایه شده می تواند گامی در رفع ابهامات دوستان دیگر نیز باشد . با تشکر
سلام
ارزونترین HD Player الان حدودا چنده ....... ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه. نرم افزار نسخه 83 یکی دو روزی هست که در سایت شرکت مارت وارد شده . لطفا دوستان بفرمایید که چه تغییراتی حاصل شده و کدامیک از اشکالات دستگاه مرتفع شده هست. سپاسگذار