با سلام
قیمت (تقریبی) مودم های ADSL پاراداین در این قسمت از سایت شاتل موجود است :
کد:http://shatel.ir/farsi/hardware.php
Printable View
با سلام
قیمت (تقریبی) مودم های ADSL پاراداین در این قسمت از سایت شاتل موجود است :
کد:http://shatel.ir/farsi/hardware.php
مودم فقط Huawei مدل SmartAX MT800 با پورت Lan
قيمت 45 هزار
منم دی اس ال داتک ثبت نام کردم باید تا 21 بشینم ببینم گیرمون می آد یا نه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
بگیر مودم رو اگه رانژه شدی
همه در آخر یکی هستند
هیچ فرق خاصی نداره
سلام خدمت مهران جان و بقیه دوستان
همانطورکه مهران گفتند زیاد فرقی نمی کنه! اما نکاتی هست که باید یه مقدار توجه کنید! مهمترین نکته اینه که شما config مودم بلد باشید. مشکلی که شرکت ها با مودم های غیر از خودشون بر می خورند نوع مودم نیست وارد شدن به کانفیگ مودم برای تنظیمات ISP و VCI / VPI علل خصوص در نوع usb و گرنه تمام مودم ها استاندارد خاصی پیروی می کنند.
نکته دوم سعی کنید امکان پشتیبانی ADSL 2/2+ داشته باشه چون الاوه بر پشتیبانی از adsl یه سری مزیت های دیگه ای داره از جمله مشکل نویز تقریبا تو این نوع مودم ها حل شده.
در پایان یه شرکتی به شما معرفی می کنم که نمایندگی انحصاری مودم های Planet مودم های خیلی خوب با تنوع بسیار زیاد با یک سال گارانتی تعویض. تبلیغ نباشه چون من نه خودم انجا کار می کنم نه کسی از دوستانم می شناسم که انجا کار کنند. فقط برای اطلاع رسانی گفتم در پایان شماره تلفن و ادرس می زارم می تونید مستقیما صحبت کنید و هر سوالی که داشته باشید بپرسید.
تهران خیابان ولیعصر میرداماد غربی نرسیده به پل ساختمان مهتاب پلاک 308
تلفن: 88661961
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز مایه ش یه زنگه زدنه !نقل قول:
شما زنگ بزن شاتل بپرس قیمت مودم پاراداین شما چقدره؟
اگه اینکه در عرض یک روز قیمتشون رو کم کرده باشن! که بعید می دونم!
یعنی شما 75 تومن ارزونتر گرفتی؟
من امشب حدود ساعت 7 رفتم پاساژ ولیعصر برای بار چندم ! از بس که امروز فردا کرده بودننقل قول:
گفتم دیگه ارزش سوال کردن نداره! رفتم دیدم جلوی مغازه روی کارتون نوشته مومد adsl موجود است
رفتم تو پرسیدم ایسوس بله؟ گفت اره اما الا نمی تونم! بچه ها مون نیستن انبار بسته هست!
قیمتم 46 داد! گفت گرون تر از قبل خریدیم!
ایرانم اگه شنبه بیاره حتما گرونتر ار 44 میده!
مافیا جاننقل قول:
اره یه هفته ای میشه رانژه شدم! این شرکت هم مدام میگه بیایم نصب کنیم!
از اون ور هم من بین این بازار ها دنبال asus هستم!
خودت رو بزار جای من! وقتی همه میگن ایسوس! حتما ایسوس بگیر!
ناخوداگاه ذهنیتت نسبت به بقیه بد میشه! فکر میکنی مارک دیگه رو بگیری ممکنه ضرر کرده باشی! (از نظر کیفیت)
حالا... اگه قبل شنبه ظهر رفتم و پیدا کردم که میگیرم اگر نه که
یا پلنت میگیرم یا دی لینک!
خسته شدم!
این مدل assus AM 602 دیگه درسته؟
از کمکتون ممنونم!نقل قول:
متاسفانه این isp ها بی سوادی خودشون رو گردن مودم ها و شرکتهای دیگه میندازن! و همچین چیزی فقط تو کشور ما ممکنه پیش بیاد! نمونش خود من که مسئول فروش بهم گفت فقط ایسوس! دفعه بعد که با یکی دیگه از مسولان شرکت صحبت کردم گفت ایسوس و پاراداین و تری کام! و دراخر وقتی از مسئول نصب پرسیدم گفت فرقی نمیکنه ! هر مودم adsl باشه میشه!
مودم های پلنت رو دیدم این مدلش به درد من میخوره ADE-3410A
حالا اگر شنبه ایسوس نشد حتما میرم این رو میگیرم!
هر چند با هیچکدوم کار نکردم! اما یکی دو تا شرکت دیدم که از سوئیچ های پلنت استفاده میکردن
ببينم اگه يك بار adsl بگيريم و بعدش مثلا يك ماه سارژ كنيم بعدش بايد دوباره رانژه بشيم؟