-------
علی این سفینه ها الان گاردین بود ؟! همونی که هی کم میشد . 112 تا گاردینگ بردی یدونه سفینه دیگتم کم نشد ! لول عجب چیزیه این من برم بسازم :دی
Printable View
-------
علی این سفینه ها الان گاردین بود ؟! همونی که هی کم میشد . 112 تا گاردینگ بردی یدونه سفینه دیگتم کم نشد ! لول عجب چیزیه این من برم بسازم :دی
آره همون گاردینه ولی حتما باید تا سطح 5 یا 6 ارتقا بدی تا کارایی داشته باشه.
همه سفینه ها رو سعی کن تا 6 ارتقا بدی فعلا.
لول . خب من برم به سیاره دومم برسم . چطوریه برای هر دانش باید یدونه سفینه برد ؟!
امتیاز کل (منابع - امتیاز اصلی - نبرد) به 3200 رسید . برای رفتن به اتحاد شما امتیاز اصلی باید 3500 باشه یا مجموع ؟ :دی
الان دارم یه سری رزم ناو جنگی میسازم + دانش مافوق فضا = فارم کردن یه بنده خدا :دی
یه یارو دو تا سیاره داره میخوام یه حمله کنم :دی به هر دوتاش جاسوسی کنم ؟ آخه وقتی میرم روی پروفایل یکی رو هردو مینویسه یک سیاره داره .. اما دو تا داره !
یارو یه اتحاد داره Earth United . اسم سیارشم earth هست :دی چیکار کنم حمله کنم ؟ چطوری بفهمم اتحادش چقدر عضو داره :دی
-----------
اتحادش solo هست . الان حمله میکنم فارم کنمش . قبل ساختن رزم ناو جنگی :دی
اتحاد ما بالای 5000 میگیره الان شاید تا هفته بعد 5000 رو هم قبول نکنه.نقل قول:
اسمت چیه تو بازی؟
برای اینکه کل سیاره های طرف رو ببینی باید پریمیوم داشته باشی ولی همینطوری هم میتونی جاسوسی کنی یا حمله کنی میتونی رو سیاره طرف کلیک کنی و تو کهکشان که نشون میده مختصات سیاره دومش رو هم یادداشت کن بعد جاسوسی کن.نقل قول:
هادي ، علي ، حجت و بقيه دوستان حاظر در تاپيك ! ورلد جديد تريبال مياييد ؟
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
یا حق
نوکرتم من یکی کار و زندگی دارم ما رو معاف کن همین سه چهار تا بازی هم که دارم میکنم نمیرسم بهشون.نقل قول: