محمد جون دستت درد نکنه خوندم ولی این که خیلی گرونه.چه خبره آخه واسه یه کابل آدم بخواد این همه پول بده.پول یه دی وی دی پلیر باید بدی واسهیه کابل دی وی دی.
باید یه سر برم علاالدین یه دوریبزنم بببینم چی دستگیرم میشه.
ممنون از راهنماییت.
Printable View
محمد جون دستت درد نکنه خوندم ولی این که خیلی گرونه.چه خبره آخه واسه یه کابل آدم بخواد این همه پول بده.پول یه دی وی دی پلیر باید بدی واسهیه کابل دی وی دی.
باید یه سر برم علاالدین یه دوریبزنم بببینم چی دستگیرم میشه.
ممنون از راهنماییت.
البته من گریفین رو خریده بودم 60 تومن
اما چینیاش هست حتی زیر 10 تومن
قدیما که یه مشکلاتی داشت اون چینیا مثلا بعد 10 ثانیه تصویر میرفت که بعد یه پچ براش اومد ....
خلاصه یه مقدار تو خرید دقت کن که هم به مدل گوشیت بخوره هم کیفیت درست داشته باشه
ولی اون کامپوننت میتونی ازش خروجی نزدیک به کیفیت DVD بگیری اگه اصلش رو گیر بیاری
در ضمن اونا یه شارژر هم دارن که موقع فیلم دیدن میزنی گوشی رو به شارژ تا همزمان شارژم بشه و وسط کار لنگ نمونی، چون کلا خیلی شارژ میخوره وقتی میندازی رو تلویزیون
اينم خودم انداختم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این پیدا میشه تو بازار؟
این چی هست حالا؟صفحه کلید مجازی؟؟؟
1. قیمت iphone 3gs چتده تو تهران؟
2. از کجا میشه خریدش؟
3. فرقش با مدل چینی چیه؟
4. از کجا میشه فهمید چینیه یا اصل؟
5. چه جوری و در چه مراکزی میشه هکش کرد؟ ( برای کار با سیم کارت های ایرانی )
ببخشید سیستم عامل گوشی آیفون به پای ویندوز موبایل میرسه؟
سیستم عامل مک فوق العاده سریع و راحت و بدون هنگه و مثل ویندوز موبایل سنگین و پردردسر نیست.در مورد برنامه و بازی هم که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد واسش گیر میاد.نقل قول:
1- مدل 16 گیگش رو با 880 میتونی بخری و 32 گیگش رو با 970نقل قول:
2-از پایتخت میتونی بگیری ولی قیمت بیشتر بهت میدن.از علاالدین هم با اون قیمت هایی که گفتم میتونی بخری
3- شما بگو شباهتش با مدل چینی چیه؟؟؟
4- شما اصلا گوشی رو از نزدیک ببینی و دستت بگیری متوجه میشی(اگه قبلا دستت گرفته باشی)اگه هم قبلا دستت نگرفته باشی که بازم بری تو منوش و اینترفیسش رو ببینی متوجه میشی.
5- برای کار با سیم کارت های ایرانی شما اگه آنلاک فکتوری بخری دیگه نیازی به آنلاک کردن نداری و با همه سیم کارت ها کار میکنه.
چرا اینقدر گرون؟ تو خارج از ایران که 199 دلاره. اینطور نیست؟نقل قول:
1- مدل 16 گیگش رو با 880 میتونی بخری و 32 گیگش رو با 970
اون 199 دلار مدل قراردادیش هستش یعنی اولا به شما گوشی لاک میدن و نه آنلاک و دوما شما به عنوان پیش قسط 199 دلار میدی و ماهیانه باید یه مبلغی بهشون بدی به عنوان قسط که الان متاسفانه حضور ذهن ندارم که چقدربود.شما اگه آنلاک فکتوری تو خارج از ایران بخوای بخری نهایتا 200 تومن ارزونتر از ایرانه و نه بیشتر.
من دوستم تو کالیفرنیاست گفته اینجا حدودا 200$ گفته خودم دارم و قراره عید واسم بیاره. یعنی اشتباه کرده؟ ضمنا اگه بیاره میتونم اینجا unlock کنمش؟