سلام یه مقایسه عادلانه میخواستم بین: جت و lg arena و ویوتی اسمارت
خداییش کدوم بهتره؟
مخصوصا از نظر گرافیکی و اینتر فیس
من خودم الان f480 دارم میخوام یکی از این 3 تا رو بگیرم
بدون تعصب بگید لطفا
Printable View
سلام یه مقایسه عادلانه میخواستم بین: جت و lg arena و ویوتی اسمارت
خداییش کدوم بهتره؟
مخصوصا از نظر گرافیکی و اینتر فیس
من خودم الان f480 دارم میخوام یکی از این 3 تا رو بگیرم
بدون تعصب بگید لطفا
با سلام
من تا حالا بیش از 10 بار فریمور گوشیمو عوض کردم و الان آخرین فریموری که روی گوشیم گذاشتم S8000XEIK1. خیلی از این فریمور جدید راضیم تنها نداشتن زبان فارسیه که خیلی اذیتم کرده مخصوصا تو باز کردن وبسایتهای فارسی وبرای نوشتن و گرفتن SMS اما به لحاظ برنامه خوری از اون فریمور قبلیش خیلی بهتره
برنامه ROUTE66 رو هم دانلود کردم و روی گوشی ریختم از دوستانی که اطلاع دارند میخواستم بپرسم راهی وجود داره که بشه نقشه ایران و مخصوصا اهواز رو دانلود کنیم و از اون توی برنامه استفاده کنیم. اما واقعا ROUTE66 در وصل شدن به ماهواره ها خیلی سریع تر از Google Map عمل میکنه و همین اینکه نشون دادن سرعت و قطب نما و مسافت و زمان طی شده در این نرم افزار واقعا بدر بخوره...
دوستان سلام من دو روز پيش اين گوشي رو بي گارانتي خريدم 353000 تومان ولي بدي ماجرا اينه كه 12 ساعت بيشتر باتري رو نگه نميداره يعني من ديروز ساعت يك بعد از ظهر شارژ كاملش كردم و صبح ساعت 6 خاموش شد بدون اينكه تو اين مدت حتي بهش دست بزنم و استفاده اي از بكنم مي خواست ببينم كسي اين مشكل رو داره يا اينكه من يه جاي كارم اشتباهه؟؟
برا من که 4-5 روز خریدم 2 زدم تن شارژ یه بار خریدم و یه بار دیگه هم استفاده کردم هنو باطریش پره.....
متاسفانه route66 نقشه هر جایی را گذاشته غیر از ایران. خیر تا وقتی که خود شرکت route66 نقشه ایران را اضافه نکنه نمی شه کاری کرد.نقل قول:
سلام
جت يه شاهكار در طراحي هستش ولي باتوجه به اين كه قيمتش با i900 تفاوت جنداني نداره كدومش واقعا ميرزه جرا؟
درجت برنامه هاي جاوا را ميشه براحتي مثل كوشيهاي نوكيا و سوني اريكسون نصب كرد و اين gps جيه قضيش كه ايران را نداره؟
خب i900 از نظر مولتی مدیا جلوی جت کم میارهنقل قول:
ال سی دی
دوربین
صدا
فیلم برداری
اینترفیس
و...
ولی اگه سیستم عامل برات مهمه خب قضیه فرق میکنه
در کل پیشنهاد میکنم i900 نگیری به جاش میتونی امنیا لایت بگیری که cpu و رم و رام بیشتری داره ... ویندوز موبایل 6.5 میخوره و...
قیمتش حدود 300 تومنه
رو جت میتونی راحت برنامه جاوا بریزی مثله نوکیا و سونی اریکسون
این گوشی یه برنامه واسه gps داره که نقشه های ایرانو نداره ... یه برنامه داره که نقشه های ایرانو خیلی عالی داره فقط باید نقشه هارو از اینترنت دانلود کنه که نیاز به gprs هست
من تا حالا با ويندوز موبايل كار نكردم ميترسم بخرم دردسر بشه ويندوزش!!!نقل قول:
مروركر وب و wi fi در جه وضعي هست ؟ يجا خوندم كه واسه اينترنت بدرد نميخوره اين نكته خيلي واسم مهمه در ضمن ديكشنري PMD روش نصب ميشه؟
اگه فریمورش فارسی ساپورت نکنه اس ام اس های فارسی و سایت های فارسی را میتونه بخونه؟
آقای AB
میگم بهترین فریمورش چیه ؟
که فارسی داشته باشه و جاوا بخونه
بعد میگم یه فریموری هست که منوهاش عوض میشه اون کدومه ؟