اگر کارت خیلی گیره خوب بریز رو مموری بعد بریز رو کامپیوتر
من با الترا تاچ کار نکردم ولی اکثر سامسونگا با پیسی استودیو وصل میشه به کام
اگر کارت خیلی گیره خوب بریز رو مموری بعد بریز رو کامپیوتر
من با الترا تاچ کار نکردم ولی اکثر سامسونگا با پیسی استودیو وصل میشه به کام
در مورد همه ی نقاط قوت و ضعف این گوشی اینجا بحث اما بجز مهم ترین نقطه ی ضعف اون.
مهم ترین نقطه ی ضعف این گوشی عدم استحکام لازم این گوشی در قبال ضربه ها و حتی فشار ها است.!
از این نظر من این گوشی رو بیشتر مناسب دختر ها میدونم نه پسر ها،چون به نظر میاد که یکم اگه محکم دو دستت بگیری گوشی له میشه!!!
نظرتون چیه؟
فانوس عزیز .. چند بار جوابتو بدم ؟مقاومت این گوشی خوبه ...
این گوشی به نظر من که شدیدا مقاومه.اگه نخوای جفت پا بپری روش سالم میمونه تو دستت.
نمیدونم اخه چرا من هی این حرف رو میزنم فقط شما دو نفر بلدید دفاع کنید،کس دیگه ای نیست ؟!!!
مگه چند وقته این گوشی وارد بازار شده؟ ! اگه قبل رو مطالعه کنید هیچ شخصی مشکلی باهاش نداشته نمیدونم شما چرا هی ! اصرار داری که مقاومتش کمه در حالیکه gsmarena تو ریویوش از کیفیت ساختش تقدیر کرده و اونو عالی ارزیابی کرده
من يه موقعي بدجوري رفته بودم تو نخ اين گوشي اصلا ظاهرش نميخورد كه گوشي محكمي نباشه....نقل قول:
دقیقا همین طور هست.....
معمولا گوشیهای کشویی در برابر ضربه ضعیف تر هستند.حالا خدا به داد برسه زمانی که لمسی و به این باریکی هم باشند!
اره همینطوره ..:31: واقعا ضعیفه .. شما نخر ... برو همون پیکسون رو بخر .. گوشی هر چی کلفت تر باشه و سنگین تر نشون دهنده اینه که مقاومترهنقل قول:
گمان کنم ایران این گوشی رو به سامسونگ سفارش داده تا اختصاصی بزنند برای ایران!!!!!اونم دختران ایران.(با این قیافه ی لوسش)
چون مگه میشه گوشی 2009 کره ای وای فای نداشته یاشه؟!(هر هر هر)