خوب من قسمت اول بازی رو تموم کردم رسیدم به جنگله ، اول از همه بگم اگه دسته ایکس باکس دارید با اون بازی کنید خیلی کنترل راحت تره ، متاسفانه این بازی هم مانند همه بازی های ایرانی که من امروز دیدم یه باگ غیر قابل بخشش داد و اون تو مراحل اولیه بازی بود که شخصیت یه جا گیر کرد ( اونجا که بالای دیوار تیر انداز هست شما باید اون دستگیره رو بکشید بین دستگیره و دیوار گیر کرد )! مشکل دوم بازی به نظر من کمبود این بیزبیلک های سیوه که معمولا قبل از غول ها قرار داره و وقتی قول رو بکشید با هزار بدبختی باید تا رسیدن به قول بعدی قید سیو کردن رو بزنید ! و یه مشکل غیر قابل بخشش دیگه یه حرکت داره تریپ گاد آف وار سه ای که باید دکمه های جهت دار رو بزنید متاسفانه گاهی جهت پایین نمایش داده نمی شه !!! یه جای دیگه که بازی سوتی داره شما از یه دیوار باید بیایید پایین گاهی تصویر یه جوری می شه انگار دیوار افقی این به جهنم وارد قسمت هایی از دیوار که رنگش روشن تره نباید بشید وگرنه جونتون کم می شه یه ربع بیست دقیقه ای اونجاش علاف بودم ! جالب ترین قسمت بازی اینجاست که ظاهرا خود شخصیت گرشاسپ اصلا حرف نمی زنه و تا اینجا که من بازی کردم داستان همش از زبان یه راوی بوده .
به نظرم اگه سازندگان بازی اینقدر سعی نمی کردن بازی رو یه گاد آف وار ملی طرح کنن و تقلید کمتری از اون بازی توش قرار می دادن بازی خیلی قابل قبول تر می شد برامون ، حرکات نرم شخصیت ولی واقعا عالی کار شده دشمنان یه نمور خنگ می زنن ، خونی که از شخصیت ها می پاشه هم خوب طراحی نشده ، همه اینا به کنار این دموش اعصاب منو خورد کرده اینقدر کیفیتش پایینه ...