titanstinger جان ممنونم از كمكت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم بهش ور ميرم ببينم چي ميشه.
Printable View
titanstinger جان ممنونم از كمكت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم بهش ور ميرم ببينم چي ميشه.
قابل شما رو نداشت عزیز !
وظیفه بود !
پسورد نرم افزار ارت مانی رو میخوام
titanstinger جان اگه ميشه يه نرم افزار براي ساخت ترينر(البته براي يه آدم آماتور مثل من) با آموزشش بذار.
بازم ممنون از لطفت.
دوست عزیز اینم برنامه با آموزشش که با هم به صورت rar با حجم 2931KB برات upload کردم امیدوارم کارت رو راه بندازهنقل قول:
البته بگم که من خودم از این برنامه استفاده نمی کنم ولی چون با آموزش خواسته بودی اینو گذاشتم , آموزشش هم کاره یکی از بچه های همین انجمنه ولی متاسفانه خیلی کوتاهه :13: باید یه کمم فسفر های مغزو کار بگیری :31:کد:http://titan-fr.persiangig.com/P30World/GTS162_learning.rar
اگه مشکلی داشتی یا سوال من در خدمتم :5:
هنوز دان نكردم ولي ازت ممنونم و فقط ميتونم بگم خيلي گلي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما لطف داری جواد جان گلی از خودته !:11:نقل قول:
اینا وظیفست !
بازم اومدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفيق جون تو قسمت function چي بايد نوشت يعني چه جوري كد بديم؟من كه برنامه نويسي اصلا بلد نيستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آموزش هم كه گذاشته بودي خيلي خيلي مختصر بود و فقط در حد آشنايي با محيط كار بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس پروسه و اکشن دکمه رو بنویس.نقل قول:
رفيق جون تو قسمت function چي بايد نوشت يعني چه جوري كد بديم؟من كه برنامه نويسي اصلا بلد نيستم.
مثلا براي داشتن مهمات بي نهايت چي بايد بنويسم؟آدرسش رو بايد با Art money پيدا كنم؟