ولی توی این بازی های اخیر که من انجام دادم مثل سایلنت هیل و رزیدنت اویل این یکی از همه جذابتر بود و دلم می خواست هی ادامه بدم حیف شد تموم شد
Printable View
ولی توی این بازی های اخیر که من انجام دادم مثل سایلنت هیل و رزیدنت اویل این یکی از همه جذابتر بود و دلم می خواست هی ادامه بدم حیف شد تموم شد
اقا این بازی کجاش S.e..x...y بود؟هی گفتین بازی Se..xy هست.ما رو وسوسه کردین رفتیم خریدیم.دیدیم هیچی نداره.
ولی جدای از شوخی هیچی نداره.به اون چار تا صحنه که S...e...x نمیگن.:دی.
راستی این مرحله ی مدرسه کجا هست؟از کجا فهمیدین توی مرحله ی مدرسه هستین؟
نوشته بود : school ?
چون تخته و میزهای کلاس داره آخرای بازیه خیلی مرحله توپیه
================================================== ========نقل قول:
عزیز اون بای تبلیغ بودش گفتیم ---- هستش :31:.
درضمن ببینم شما مدرسه نرفتین :18:.
البته حق میدم مال ایران و امریکا از زمین تا اسمون فرق میکنه .!!!:27:
اقا بازی من صدا نداره اعصابم خورد شده از مرحله یک با براول 4 بدون صدا دارم میرم!!
چی کار باید بکنم؟
اشکال از کامپیوترته حتما دوباره میخوای بازی رو نصب کن ببین درست می شه
نه بازی رو پاک نکن . . .
آقای sky مشکل شما چند جنبه داره یکی ممکنه آخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب نکرده باشی که همراهنقل قول:
فایلهای نصب بازی هسته دیگری ممکنه رو سیستم شما علاوه بر کارت صداتون سخت افزار دیگری مثل مودمتون یک سوند کارت جداگانه داشته باشه که باید با رفتن به قسمت device manager و قسمت soundکه اسمش deflux
هسته رو که درست یادم نیست ولی یه چیزی توی همین مایه ها رو غیر فعال کنی یا اینکه در قسمت run گزینه
dxdiag رو تایپ بعد از اجرا پنجره ای باز میشود که در قسمت sound قسمت hardware sound رو تا full ببر:31:
نقل قول:
این مشکلو هم داشتن خوب بود یه نگاهی به تایپیک مینداختی رفیق؟!
control panel\system\hardwar\device manager قسمت Audio رو باز کن و Unimodem Half-Duplex Audio Device رو disable کن. اگه تو بازی بازیکنا خون هم ندارن تو تایپیک احتمالا هستش.
بالاخره تموم شد!
ولی به نظر میاد f.e.a.r3 هم داشته باشیم!
به هر حال گیم پلی فوق العاده بود