من تو مرحله Below The Thunder گير گردم . يعني به يه تونل باريك رسيدم كه بايد ازش رد بشم تا نصفه اش ميرم ولي اخراي تونل گير ميكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
Printable View
من تو مرحله Below The Thunder گير گردم . يعني به يه تونل باريك رسيدم كه بايد ازش رد بشم تا نصفه اش ميرم ولي اخراي تونل گير ميكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
به همون جايي ميرسي كه بالاي سرت چوب و تخته شكسته هست؟ اونجا يه راه داره از همون پايين خيلي ناجوره ديده نميشه وقتي مستقيم مياي ميرسي اونجا بپيچ به سمت چپ زياد نه يه ذره دقت كني يه حفره باريك هست برو توش ادامه بده
عزیزم شما اگه یه کم توجه بر حرفای من میکردی میتونستی مرحله رو رد کنینقل قول:
من فقط با دکمه قدرت پرش تونستم بپرم بالا و حالا اگه تو تو عمر با عزتت دو تا بازی میکردی میدونستی وقتی بخای بپری بالای یه چیزی اول دور ورش رو نگاه میکنی اگه یه سکو یا وسیله کمکی باشه از اون وسیله کمک بگیری
شما ها فقط میخواین زود بازی رو تموم کنید و توجه ای به محیط داخل بازی نمیکنید
بابا عجبانقل قول:
من و دوستانمون و فکر کنم همه این بازی رو تموم کردن ولی هیچکش همچین کدی ندیده ولی شما دیدی
خب این کد رو بگو ببینیم این چیزی که شما دیدی واقعیت داره
سلامنقل قول:
عزیزم شما اگه یه کم توجه بر حرفای من میکردی میتونستی مرحله رو رد کنی
من فقط با دکمه قدرت پرش تونستم بپرم بالا و حالا اگه تو تو عمر با عزتت دو تا بازی میکردی میدونستی وقتی بخای بپری بالای یه چیزی اول دور ورش رو نگاه میکنی اگه یه سکو یا وسیله کمکی باشه از اون وسیله کمک بگیری
شما ها فقط میخواین زود بازی رو تموم کنید و توجه ای به محیط داخل بازی نمیکنید
هيتلر جان اتفاقا من به حرفاي تو عزيز توجه كردم و قاتي كردم ولي حالا ديگه مشكلم حل شده درضمن حق با تويه من حتي تو عمر 16 سالم حتي يه دونه هم بازي نكردم و همه ي بازيهارو فقط تو كردي . اينم به حافظه ي بلند مدتت بسپار كه اگر اينطوري تند حرف نزني كسي نميگه كه تيكه انداختن بلد نيستي :41:
سلام من این بازی رو خریدم کرکش میکنم بعدش میخواد وصل شه اینترنت منم بنا به دلایلی اصلا امکان نداره با اون سیستم به اینترنت وصل شم چی کارکنم .!!
اگه به صفحه های قبی یه نگاه کنی میتونی کرک رو پیدا کنی و نصب کنینقل قول:
نه بابا اون آقا علاقه داره حرف مفت بزنه همه فهميدن داشت خالي مي بست اولين بارش نيست تاپيكها رو با يه دروغ به هم ميريزه آخرين بارشم نخواهد بودنقل قول:
یه سوال دارم شما چطور با این سیستم تونستید بازی کنید؟؟؟نقل قول:
با اين سيبستم ميشه
cpu pentiom 300mhz
ram 64 mb
vja savege 32 mb
hard 60 gig
شما بچه ها رو گیر اوردین؟؟؟:41:
من قسم می خورم شما اسپمر حرفه هستین
حتما با این سیستم شما روی حد اکثر بازی کردین!!!!!
این همه ادم من جمله خودم تا اخر رفتم ولی اون کد رو ندیدم
شما هم بهتره سر بسر بچه ها نزاری
توی این 250 هزار نفر من می تونم به جرات بگم که 20 نفر ادم این سیستم رو ندارن این سیستم برای باز کردن یه مرور گر اینترنتی 20 دقیقه طول میکشه چون این همه سال کار کرده حالا شاید شما تازه از کارتن وا کردین
اینقدر سربسر بچه ها نزار خواهش میکنم:10:
پاورقی: من اگه بجای همکار ها بودم یه اخطار درست حسابی بخاطر مخ کار گیریه بچه ها بهت میدادم
همکار ها پست های مارو پاک میکنن بعد پست شما رو پاک نمی کنن که این سیستم فسیلی رو می نویسین
الان کفاره داره ادم با این کامپیوتر کار کنه تابلو که این پست هاتون اسپم
خواستم یه جا گیرت بندازم که انداختم
فکر یه جاشو نکردی !!!نقل قول:
اون می تونه فقط یه شوخی باشه که واسه نیم ثانیه یا بیشتر بتونی یه لبخندی بزنی ! :46: :20: