جون مادرتون یه کمکی بکنید وقتی بهم ماموریت نمیده باید چیکار کنم؟
بهم میگه نقشه را باز کن و هر وقت اون چراغ سبز رنگ چشمک زد واسا باید چیکار کنم یکی به دادم برسه:19:
Printable View
جون مادرتون یه کمکی بکنید وقتی بهم ماموریت نمیده باید چیکار کنم؟
بهم میگه نقشه را باز کن و هر وقت اون چراغ سبز رنگ چشمک زد واسا باید چیکار کنم یکی به دادم برسه:19:
سلام به همه دوستان تو نتيجه نظر خواهي far cry از crysis امتيازش بيشتر بود.من از بازي كردن crysis واقعا لذت بردم. با اين حساب پس بايد برم و far cry رو حتما بگيرم. من تو انتخاب بازي خيلي وسواس دارم. قبل از بازي خريدن هم هميشه ميام تو اين انجمنا ببينم كدوم بازي بيشتر مورد پسسند بچه هاست تا من هم همونو بگيرم.
فکر کنم همون اولی در این بازی برای خرید وسابل باید diamond جمع کنی که به دو طریق زیر ان جام می گیردنقل قول:
1 ) انجام عملیات و ماموریت و گرفتن دستمزد که به صورت دیاموند به شما داده می شود
2 ) پیدا کردن دیاموند های مخفی در جاهای مختلف در نقشه که در روی نقشه قابل مشاهده نیست شما باید برای پیدا کردن نقشه را باز کنید اگر چراغ سبز رنگ روشن شد باید بدانید در آن اطراف دیاموند وجود دارد البته خیلی دور نیست تقریبا به شعاع مثلا 10 متر را باید بگردید وقتی شما به دیاموند ها نزدیک شدید شروع به زدن چراغ سبز به صورت مکرر و تنتد تند می گردد و شما باید بدانید که باید به دیاموند نزدیکتر شده اید دیاموند ها در داخل کیف های نقره ای است وقتی که شما خیلی به این کیف های محتوای دیاموند نزدیک تر شدید یک صدای بوق ماند را می شنوید
این چراغ به عنوان یک دستگاه ردیاب فلز می باشد
نقل قول:
این هم منو save های من
اون چند درصد شامل مراحل اضافی می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده 96 در صد
من بازی رو گرفتم ونصبش کردم
خیلی راحت اجرا شد
تعجب کردم اخه کریسیس رو نتونست خوب ساپورت کنه
گرافیکش خیلی تغییر کرده
بازی در سطح خیلی بالایی هستش
گیم پلی خیلی راحته
یه سوال من تو عکسها و دموها دیدم اسلحه نشونه داره ولی مال من نداره مال شما چی
برای من هم نشونه نداره البته با درجه سختی Hard core بازی میکنم...
فک کنم بازی با گرافیک سری 4800 مشکل داره همیشه بعد از یه مدت بازی قاطی میکنه صفحه سیاه میشه و.....
این بازی برای کسانی که تازه کارن وانگلیسی ضعیفی دارن بازی سختی هستش و چندان به دلشون نمی چسبه.همچنین برای کسانی که انتظار زیادی از این بازی داشتند نیز جالب نیست ولی به نظر من که خیلی خوبه.
موفق باشید.
خوب این بازی رو هم تموم کردم ...
من با کاراکتر حکیم اچابی که الجزایری بود رفتم ... در آخر 2 تا انتخاب داری که 2 پایان هم داره نمیگم تا خودتون ببینید ! کاراکتر من که در آخر مرد !
بازی قشنگی بود خیلی روش کارکرده بودن انگار از روی واقعیت هم بوده چون جکال که تو بازی بود شخصیت واقعی بوده ......
سلام دوست مننقل قول:
یه روش دیگه هم غیر از روش هایی که بچه ها تو پستهای قبلی گفتن هم وجود داره به این ترتیب که شما وقتی نقشه رو میزنی و اون چراغ شروع به چشمک زدن میکنه شما سر جات وایستا و فقط بچرخ و چشمت به اون چراغه باشه - همینطوری که داری می چرخی ( دور خودت ) هرجا اون کیف الماسه باشه چراغه ثابت میشه و شما اگه در حین چرخیدن به دور خودت هر جا دیدی چراغه ثابت شد یا تند شد باید به همون طرف بری تا الماس رو پیدا کنی ( الماس تو یه کیف نقره ای است ) کیفه هم صدا میده هم علامت پس وقتی نزدیکش شدی راحت میتونی پیداش کنی
یه چیزم بگم اگه همون اولین باره که بهت میگه برو الماسو وردار ( توی منطقه fresh fish) همونجا کنار ساختمون یه گاراژ
هست که توشم یه ماشین پارکه ته گاراژ پشت ماشینه کنار دیوار کیف الماس هست .:46:
کسی فرق بین نسخه ی 1 دی وی دی و 2 دی وی دی رو فهمید؟؟؟؟؟