نقل قول:
نیاز به 50000 بونتری دارم تا بلک لیستو رد کنم. چیکار کنم؟
یه سیو ادیتور هست که می تونی بونتی رو هر چه قدر دوست داری اضافه کنی و همچنین پولت رو ... من برات نمیزارم چون لذت بازی رو فوق العاده کم می کنه ...
نقل قول:
آقا من میخوام 50 تا پلیس بیان دنبالم قشنگ هلیکوپتر هم بیاد.
هیچ راهی نیست سریع هلیکوپتر بیاد دنبالت ؟ راستی چیکار میکنه بمب میندازه؟مثل 6؟
شوما فیلم اکشن زیاد تماشا می کنی ؟ هلی کوپتر هم که بیاد کار خاصی انجام نمیده ها ! فقط بالا سرت می چرخه و موقعیتتو به ماشین های پلیس گزارش میکنه ... در هر صورت همون طور که Mist گفت باید امپر خلافت بره روی 4 و 5 ... امپر خلاف هم همون نیم دایره ای هست که دور کبلومتر شمارتون هست ...
نقل قول:
راستی من کلی ماشین و... داغون کردم تازه بونتری شد 18000 . چطور توی مرحله آخر 30000 تا 30000 تا میرفت بالا؟منظورم مرحله آخر چلنجه
هر چه قدر امپر خلافتون بره بالاتر ماشین پلیس ها پیشرفته تر میشه ... وقتی امپرتون رو 5 باشه ماشین هایی میان دنبالتون که با داغون کردن هر کدومشون 250000 $ پاداش می گیری ( همین حدودا بود . ) یعنی همون کرویت که دوستمون گفت و البته این کار فوق العاده سخت هست ... اگر هم موفق بشین داغونشون کنید خیلی سخت می تونید از دستشون فرار کنید .
نقل قول:
بابا این هوض مصنوعیش قاطی داره! من دارم سه ساعت نیترو گاز میدم میرم بعد یه ماشین پلیس بدون نیترو میاد جلوم!! مگه میشه؟!؟!
هوش مصنوعی بازی همچین بدم نیست ... بستگی داره به ماشین و اینکه نیتروی شوما از چه نوعی باشه عزیز .
نقل قول:
راستی رازور چقدر بونتری میخواد؟
بلاک لیست رو مرور کنید نوشته دیگه .