من دقیقا از تاریخ 84/10 داشتم از این اکانتا استفاده میکردم
اولین اکانت رو از طریق یکی از دوستام تو مدرسه که اون هم از یکی از آشناهاشون که تو مخابرات کار می کرد گرفته بود
دومین اکانت رو هم از یکی دیگه از دوستام گرفتم که اون هم از طریق یکی که در مخابرات کار میکرد گرفته بود
و 6 تا اکانت دیگه رو هم از چند جای دیگه پیدا کردم
اون اوایل من هم فکر می کردم پولی ایت به همین دلیل سعی می کردم کم استفاده کنم و تست کنم ببینم چجوریه
بعد که در تاریخ 84/11 قبض آذر و دی رو دیدم یهو شکه سدم و دیدم نه مثل اینکه واقعا مجانیه !!!
همینطور گذشت تا در بازه زمانی 85/1 - 85/2 معتاد استفاده از این اکانت شدم و حدود 620 ساعت در این دو ماه استفاده کردم
ولی با دیدن قبض با مبلغ 653000 ریال دیگه مطمعن سدم مفده مفده چون پول تلفن اون 620 ساعت میشه 620000 ریال و بقیشم پول مکالمه است
این طور شد که دو تا از اکانتا رو به 2 تا از دوستام دادم و اونا هم استفاده کردن و پی به مفدی بودنشون بردن!!!
اما یادم پاییز سال پیش شماره تلفنشون که 5290000 بود تغییر کرد و من 5 ماهی مجبور شدم از اینترنت کارتی استفاده کنم تا پدرم در آد ولی خوشبختانه تونستم از طریق یکی از دوستان تو این انجمن شماره جدیدشون که 9715000 است رو پیدا کنم
اول گفتم حالا که شماره رو عوض کردن حتما دیگه این اکانتای مجانی از کار افتاده اما دیدم نه بابا نه تنها از کار نیفتاده بلکه بهتر هم شده و دیگه شبکه اشکال نیست و راح میشه شماره گیری کرد و چند تا اکانت مجانی دیگه هم پیدا کردم !!!!
تو بازه زمانی خرداد و تیر حدود 110 ساعت اینترنت استفاده کردم و پول تلفن 125000 ریال اومد یعنی باز مجانی بود با اینکه شماره تلفن عوض شده!!!
با یه حساب کوچیک میشه فهمید من تو این دو سال و نیمی حدود 2200 ساعت اینترنت استفاده کردم اما پولش مففدی بوده و شما میگین حتما تو قبض ماه بعد خواهد آمد!!! نمیدونم دیگه چی بگم اگر قرار باشه مال این 30 ماه رو تو ماه بعد بنویسن که نمیشه!!!
من میگم بعضی از اکانتهای خواص که از طریق کارمندای مخابرات لو رفتن مجانی است و بقیه پولی و تعداد این مجانی ها هم زیاد نیست