پمپ که همیشه میچرخه درست ولی من فکر میکردم وقتی فرمون رو میچرخونیم وارد مدار میشه !!نقل قول:
در مورد دوم هم خوب موتور نا بود میشه که !!!
یعنی یهو از 5 با دور موتور 5000 بایی رو سه اینطوری که درجا !!!:18:
Printable View
پمپ که همیشه میچرخه درست ولی من فکر میکردم وقتی فرمون رو میچرخونیم وارد مدار میشه !!نقل قول:
در مورد دوم هم خوب موتور نا بود میشه که !!!
یعنی یهو از 5 با دور موتور 5000 بایی رو سه اینطوری که درجا !!!:18:
دقیقا. برای هر موتوری یک دور نهایی تعریف شده که تازه دوران در همون دور نهایی هم حد و حدودی داره. به طور مثال شما نمی تونی مدت زیادی با دور 6000 و دنده مثلا 3 با پراید راه بری اما میشه همین عمل رو با دور 3000 انجام داد.
گاهی اوقات تعویض نابجای دنده و گاهی اوقات محاسبه بد راننده یا شرایط طوری میشه که موتور تحت فشار معکوس شدید قرار میگیره که دور موتور رو برای لحظاتی به بالای حد تعریف شده می رسونه. اگه سریع بجنبی وسعت آسیب بسیار پایینه اما اگه دیر بجنبی موتور به حالت اکسپلود در میاد. :31:
هیدرولیکه؟نقل قول:
اگه هیدرولیکه و صدای تق تق میده و فرمون بر نمی گرده احتمال زیاد جعبه فرمون در حال موته. به دادش برس. :27:
ميدونم اينو خودم:31:نقل قول:
اصولا ماشینا رو 6000 تا 6500 کات آف میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همينو گفتم:31:نقل قول:
دقيقا ميخواستم از 4 برم 5 كه رفتم رو 3!!!:18:
تا حدوده 7500 هم دور موتور رفت...
من فورا ترمز گرفتم!! حالا يعني الان وسعت اسيب چقدره؟؟نقل قول:
گاهی اوقات تعویض نابجای دنده و گاهی اوقات محاسبه بد راننده یا شرایط طوری میشه که موتور تحت فشار معکوس شدید قرار میگیره که دور موتور رو برای لحظاتی به بالای حد تعریف شده می رسونه. اگه سریع بجنبی وسعت آسیب بسیار پایینه اما اگه دیر بجنبی موتور به حالت اکسپلود در میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي امروز نگا كردم انگار ديگه روغن تازه روش نبود! يعني خودش درست شد؟:31:
اینجور مواقع سریع کلاچ رو تا انتها فشار بده. آسیب بعدها و روی طول عمر قطعات موتور خودشو نشون میده، به خصوص قطعات پر استهلاک. در مورد ماشین شما ظاهرا زود جنبیدی و اتفاق خاصی نیفتاده. به خیر گذشت. :46:
آره هیدرولیکه. لامصب خیر سرش صفره!نقل قول:
از کجا مطمئن شم که ببرم بزنم تو سرِ گارانتیش برام عوضش کنه؟
آره هیدرولیکه. لامصب خیر سرش صفره!نقل قول:
از کجا مطمئن شم که ببرم بزنم تو سرِ گارانتیش برام عوضش کنه؟
شما ببر گارانتی ببین عوض می کنن؟ با این وضعیکه من از گارانتی میبینم شما باید یکی تو سر ماشین بزنی یکی تو سر خودت!! :41:
چیز میخورن عوض نکنن.نقل قول:
از روز اول که اون صدای تق تق رو داشته، الان هم که اینجوری.
ببرم به یه تعمیرکار وارد نشون بدم ببینم چی میگه؟
ببر نشون بده اما نذار دست بزنه. بعد تو نمایندگی بامبول در میارن دستکاری کردی. (خودم ازین گیرا کم ندادم :31: )
حالا بماند چیز می خورن یا نمی خورن! مهم اینه که می خورن من و تو هم نمی تونیم مانع بشیم :46: