یک مزیتی که x1 داره وجود کیبورد کاملش هست که برای کسانی که از گوشی استفاده حرفه ای میکنند خیلی مهم هست.
یک مزیتی که x1 داره وجود کیبورد کاملش هست که برای کسانی که از گوشی استفاده حرفه ای میکنند خیلی مهم هست.
نقل قول:
سلام چرا نشه.اره میشه خوبش هم میشه.انلاین هم باید نصبش کنی.چون میلت رو چک میکنه و برات یوزر پسورد میفرسته به ایمیلت
عمرش هم 30 روزه.بعد 30 روز دوباره باید نصب کنی وی ک ایمیل دیگه بدی و ....
خواهش میکنم قابلی نداشت:20:
نمیدونم والا .نقل قول:
راستی ، حرف کدوم سایت قابل ، قبول هست.........؟؟؟؟ 256 یا 65 .........؟؟؟؟
هیچ سایتی درباره نمایش رنگ این گوشی چیزی ننوشته به جز این 2 سایت . بیشتر سایتها نوشتن WQVGA و 3.2 اینج !
Touch Pro هم این مزیت رو داره . البته صفحه کلید QWERTY مجازی هم تا حدودی میتونه جوابگو باشه .نقل قول:
مصطفی جان واقعا لطف کردی . مجبور بودم واسه اینکه برم Youtube با دایل آپ کانکت بشم که دیگه بدتر !نقل قول:
سلام چرا نشه.اره میشه خوبش هم میشه.انلاین هم باید نصبش کنی.چون میلت رو چک میکنه و برات یوزر پسورد میفرسته به ایمیلت
عمرش هم 30 روزه.بعد 30 روز دوباره باید نصب کنی وی ک ایمیل دیگه بدی و ....
خواهش میکنم قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر حال گیری . 65 رنگ چرا ؟!!!!!! همه میگفتند 262 . ولی ترکونده ها همون معرفی نشده 1000 تا رای اورده !
چیز باهالیه ولی مطمئنا از لحاظ زیبایی نمیتونه با دیاموند و از لحاظ زیبایی و امکانات با آیفون رقابت کنه
پشت Diamond خداييش تكه .
ازنظر امكانات كه يعضي جاها از آيفون هم سرتره !
آخه چجوری میشه که یه گوشی 700 تومنی با آیفون 200 تومنی رقابت کنه؟ هان؟
به نظرم بهتره این بحث ها تو تاپیک های دیگه ای ادامه پیدا کنه.نه اینجا.این یه تاپیک خبری واسه چند ماه پیشه که خیلی زود تر از اینا باید میرفت پایین.ولی با این وضع فکر کنم تا 2.3 سال دیگه همیشه بالا باشه...
به به سلام سامان جان . خوشحالم دوباره برگشتی .
در مورد تاپیک به نظر من این تاپیک خیلی خوبه چون تنها تاپیکیه که درباره همه چیز توش بحث میشه .
اگر خبرهای مربوط به گوشیهای جدید نوکیا و سونی اریکسون هم بجه ها اینجا میذاشتن بهتر بود . چون مطمئنا Elfin هنوز نیومده به فروم وگرنه یک ثانیه هم اون 2 تا تاپیک توی کلوپ گوشیها نمیموندن .
به هرحال درباره اون تیکه آخر امضات هم خوشحالم دوست من . و فدای تیکه اول امضات بشم :دی
همین الان یه E-Mail سایت سامسونگ واسم زد :
عرضه گوشی :
i907 انحصار AT&T در آمریکا - عرضه گوشی ماه آگوست
i908 انحصار کشور چین - عرضه گوشی از 2 هفته پیش شروع شده
i900 Or OMNIA عرضه جهانی - ماه آینده
قیمت گوشی هم نوشتن 17 ژوئن در سنگاپور اعلام میشه .