-
سلام بنده هم باز شدن مجدد تاپیک رو تبریک میگم
یه در خواست هم داشتم به نظرم بهتره دیگه زین پس به جای صرفا کپی کردن مطالب بقیه سایتها خودمون به ایجاد محتوی بپردازیم اکثر مطالب این تاپیک که برخیش هم شامل کپی کاریهای شخص بنده است رو هر کسی میتونه با یه سرچ سریع تو گوگل پیدا کنه ، که رشد نکردن این تاپیک به حد مطلوب هم فکر کنم همین علت باشه
برای شروع هم میتونیم یه موضوع رو انتخاب کنیم و روش فوکوس کنیم و اگه مطلبی تو فروما یا سایتهای خارجی در موردش یافتیم، با کمک همدیگه و گروهی ترجمه کنیمش و روش بحث کنیم
ممنون
-
سلام
در مورد اسلحه های سبک هم اینجا سوال جواب می دید؟
-
می خواستم بدونم آیا اسلحه های اتوماتیک جدید ، مثل مدلهای قدیمی باید موقع استفاده از فشنگ مشقی ، بین دو شلیک با دست مسلح بشن یا پیشرفتی در این زمینه به وجود اومده
یه مسلسلی هست به اسم استرلینگ ، که سالها تو انگلیس تولید می شد و الان تو هند تولید میشه و از بغل خشاب می خوره
با توجه به اینکه این خشاب بغل ،مشکلات جدی ای تو حمل و نقل اسلحه بوجود میاره ، آیا خشاب بغل مزیت خاصی در عملکرد اسلحه داره یا فقط استیل طراحیش اینطوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
من ۲ ماه دیگه میخوام برم خدمت مقدس سربازی عبادت است...
میخوام ببینم چه تفنگهایی در آموزشی با ما کار میشه؟ چقدر با اسلحه کار میشه؟ و این اطلاعات....
-
سلام
ارتش ژ-3
سپاه كلاشنيكف
نيروي انتظامي كلاش +سلاح درون شهري ....
وزارت دفاع رو هم نميدونم
با اسلحه كار كردن مونده به جايي كه ميري.اگه بعدش هتل باشه كه نهايت 2 بار ميدون تير. والبته رژه افتخار اميز:31:با اسلحه كه فراموش نشدنيه:31:
-
نیروی انتظامی از mp5 هم استفاده می کنه ، ولی نمی دونم دست سرباز هم میدن یا نه.
-
این یه تعداد از اسلحه هایی که ایران تولید می کنه ، اون مدلهای بولپاپ (خشاب عقب) نسبتاً مدرن هستن ، ولی بعید می دونم خودشون طراحی کرده باشن
البته ایران ظاهراً با همکاری چین m16 اسلحه ی رسمی ارتش آمریکا رو هم تولید می کنه.
این اسلحه تو کردستان دست بعضی نیروهای سپاه رویت شده.
-
اینی که من گفتم شبیه مورد اول و دوم بود... گفته میشد که سلاح خوبیه و... ولی حالا نمیدونم بازار مشترک با کجا بود.
-
خدمت دوستان عرض کنم که ایران m16رو از چین نخریده زیرا خود چین هم m16 نداره.چین این m16 رو کپی کرده و یه اسلحه درست کرده به نام :
NORINCO Type CQ
بعدش ایران اینو تو سال 2001-2003 یکی از انواع سلاح فوق رو به رو کپی کرده و اسمش رو گذاشته kh2002 که تو عکس میبینید(ارجا به پست 547)
kh اول نام خیبر هست.
dio bullpup هم نسخه ای از g3 هست.
dio مخفف defence industries organization هست و به معنای سازمانی صنایع دفاعی.(جایی که زیر نظر وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح هست و اسلحه ها رو تولید و مونتاژ میکنه)
در مورد mp5 هم یگان ویژه و محافظان و محافظ های بانک ها ازشون استفاده میکنن و صنایع دفاعی اون رو خودش تحت لیسانس تولید میکنه.
-
راستی kl-7 وارداتی از چین هست:دی این اسلحه در چین به عنوان کپی کلاشینکف تولید شده.
این هم اسلحه ی اصلی که تو چین تولید میشه و اسمش type 56 هست.این اسلحه زمان جنگ هم استفاده میشده!(منبع ویکی پدیا)
عکس سمت چپ و راست: