اينم مصاحبه اي ديگر با اقايHiroyuki Kobayashi
خوب ما فرصت دوباره ای پیدا کردیم تا با جناب Hiroyuki Kobayashi,تولید کننده یکی از عناوین در حال ساخت Capcom یعنی Devil May Cry 4,در نمایشگاه چند هفته پیش Tokyo Game Show مصاحبه ای داشته باشیم.
متن پنهان:
ولی قبل از اینکه مصاحبه رو شروع کنم یه توصیه به همه دوستان دارم اون هم اینکه ابتدا تریلر جدید این بازی را با کیفیت HD و حجم 85 MB دانلود کنند.(من هم که دایل آپ دارم این تریلر رو دانلود کردم و خیلی خیلی لذت بردم.این هم لینکش:
Devil May Cry 4
ابتدا یک توضیح مختصر درباره این بازی برای کسانی که تا به حال اطاعات خاصی از آن نداشته اند بدهید.
Devil May Cry 4 یک بازی اکشن خاص است که بر پایه سه اسحه استوار است:تفنگ,شمشیر و دست راست شیطانی کاراکنر اصلی یعنی Nero.این بازی فقط مربوط به کشتن دشمنانی مثل روح ها نیست بلکه نکته مهم روش کشتن انهاست یعنی می توانید با روش ها زیبا,جالب,متحیر کننده و خاص دشمنانتان را نابود کنید.با ترکیب کمبو ها متفاوت صحنه های بدیعی را برای کشتن دشمنانتان خلق می کنید.و همین طور با کشتن انها به کسب امتیاز هم می پردازید که در واقع در پیشبرد بازی به شما کمک می کند.
Dante شخصیت مطرح و اصلی سه عنوان قبلی در این سری بازی بود ولی در این شماره ما با یک شخصیت اصلی جدید روبرو هستیم,Nero.کاری که در ابتدا انجام دادیم قرار دادن نرو در مقابلت و مخالفت با شخیصت محبوب قبلی یعنی Dante درابتدای بازی بود.درسته که کمی برای طرفداران قدیمی ناراحت کننده است ولی به گیمر های جدید اجازه می دهد تا با شخیصت جدیدی روبرو شوند.
خوب من اطلاعات بیشتری از نرو می خواهم مثل:گروه خونی,غذای مورد علاقه اش و یا اینکه اهل کجاست؟....یا شاید همه اینها جزو اسرار باشد
خوب ما فعلا قصد آشکار کردن این چنین اطلاعاتی را نداریم پس فعلا نمی توانیم که این اطلاعات را به شما بگوییم.
همه چیز جزو اسرار اوست؟
دانته پیتزا دوست دارد.
نظرتون درباره مولتی پلتفرم شدن بازی چیست.آیا ساختن بازی برای X360 و Ps3 برای شما چالش انگیز نبوده؟
این اولین عنوان ما بر روی PS3 است.ما می توانیم با این سخت افزار کار های زیادی انجام دهیم.و در کل در واقع رسیدن به هدف هایمان یک چالش است.
ما موتوری برای بازی های مولتی پلتفرم ساخته ایم.این اولین تجربه ما برای بردن تکنولوژی هایمان به PS3 است.همان طور که قبلا هم گفتم PC پلتفرم اصلی بین PC و X360 است و ما ابتدا بازی را برای PC طراحی می کنیم و سپس بازی را به 360 پورت می کنیم.ولی موضوع اصلی طراحی بازی بر روی PS3 است.
هیچ نقشه ای برای نسخه Wii ندارید؟
این کنسول توان اجرای بازی را ندارد.
Chris Kramer(از شرکت Capcom):من قصد دارم که کمی اطلاعات درباره تکنولوژی های به کار رفته در بازی برای شما بگویم.Capcom میلیون ها دلار را در صرف یک خرج کرد تا یک انجین چند منظوره به اسم MT Framework طراحی کند.موتوری که می توان از ان برای انواع کنسول ها و انواع سبک ها استفاده کرد.خوب DMC4 اولین بازی ای است که از این موتور بر روی PS3 استفاده می کند.ولی قبلا framework قبلی بر روی بازی هایی مثل Lost Planet و Dead Rising استفاده شده بود.
من دموی این بازی را دیروز و همچنین در نمایشگاه Gamer's Day در ماه اپریل تست کردم.چه تغییراتی در این مدت اتفاق افتاده؟و آیا اصلا تغییراتی انجام داده اید؟
بله.ما بیشتر بر روی گرافیک بازی تمرکز کردیم و بازی را کمی روان تر و همچنین چندین دشمن به ان اضافه کردیم.این دمو در قالب دو مود مختلف عرضه شده است.مود اول در واقع از همان جایی شروع می شود که بازی اصلی هم شروع می شود.تا اطلاعات مختصری برای گیمر ها روشن شود.و قسمت دوم هم در واقع یک مبارزه مستقیم با یک Boss به اسم Berial است.البته ما کمی هم در code های بازی تغییر ایجاد کردیم تا دیگر شاهد آن bug های نمایش قبلی نباشیم. و در کل این دمو روان تر و زیبا تر از قبلی است.
ما از دیدن Berial شگفت زده شدیم کمی درباره او صحبت می کنید.
همه چیز مربوط به ماموریت های Nero می شود.این فقط یک مرحله است تا با یک Boss جنگیده و آن را از بین ببرید.ما Berial را بسیار عظیم و بزرگ طراحی کردیم و در مرحله دوم بازی قرار دادیم.شاید هم بیشتر از یک مرحله او را ملاقات کنید.مبارزه با او بسیار چالش بر انگیز است ولی ما شما را راهنمایی می کنیم تا بتوانید او را defeat کنیم.
اولین باری که با Berial می جنگید شما در نقش Nero ظاهر می شوید و قبل از اینکه بمیرید از دست او فرار می کنید.ولی دومین باری که او را ملاقات می کنید در واقع شخصیت Dante شخصیت قابل بازی است._دانته قوی تر و خونسرد تر_ و این بار Berialرا به طور کامل از بین می برید.
Chris Kramer: آیا Berial یک کاراکتر از شماره اول DMC است؟
HK: این اولین حضور اوست.
کمی درباره جو و دشمنان ترسناک بازی بگید و آیا این موضوع به داستان بازی ربط دارد؟
در اصل این موضوع ربطی به داستان بازی ندارد.خوب دشمنان بازی اکثرا جن و شیطان صفت هستند.پس این خصیصه آنهاست که ترسناک باشند.
خوب این دلیل ترسناک بودن انهاست:آنها ترسناک اند چون کشتنشان آسان است.
ایده Devil Bringer از کجا نشعت گرفته است؟
ما قصد داشتیم اسلحه جدید و غیر معمول برای دانته در این شماره طراحی کنیم.و به دلیل اینکه او قابلیت رفتن به حالت تمام شیطانی و برگشت به حالت عادی را دارد.ما نیاز به یک تغییر غریب داشتیم .ما قصد داشتیم چیز جالب و جدید به بازی اهدا کنیم اون هم Devil Bringer بود.
خوب این موضوع زمان زیادی است که نقشه اش کشیده شده؟
مسلما بله.
شما نمی خواهید کاراکتر های دیگر را هم کمی معرفی کنید؟
Nero و Kyrie دو شخصیت اصلی و اساسی در داستان بازی هستند.ما آنها را درگیر یک رابطه احساسی قوی کردیم.نرو به گروهی به نام The Order of the Sword تعلق دارد که به ستایش و عبادت پدر Dante می پردازند.بردارد بزرگ دوست دوران کودکی نرو یا همون Kyrie یک مقام بلند مرتبه در این گروه مخسوب می شود_رهبر_. S e x y Gloria و Agnus هم جزو گروه The Order of the Sword هستند.
یکی از دلایل جالب شدن این سری وجود شخیصت های s e x y و زیبا بوده پس ما شخصیت hence Gloria را طراحی و در بازی قرار دادیم.در نسخه های قبل ما از Trish به عناون یک کاراکتر کمکی و همچنین Lady استفاده کردیم. Lady در DMC 3 مشاهده شد و حالا در این نسخه 10 سال بزرگتر شده.
آیا برادر بزرگتر Kyrie از رابطه رمانتیک نرو و خواهرش اطلاع دارد و آیا با این موضوع موافق است؟
در واقع برادر Kyrie از این احساس رمانتیک بین این دو اطلاع چندانی ندارد ولی نرو را به خوبی می شناسد و برای او مثل یک برادر و رهبر خوب می ماند. Kyrie و Neroکاملا با هم بزرگ شده اند.
چیز دیگری هست که بخواهید به گیمر ها درباره این بازی بگویید؟
این بازی یک اکشن عالی است که می تواند هر کسی را سرگرم کند و به خود جذب کند.این فقط یک بازی نیست چیزی فراتر از یک بازی است و همچنین بهتر از یک فیلم.به خاطر داستانی فوق العاده و گرافیک بسیار زیبا.و ما احساس می کنیم هر کس هر نسخه از بازی را چه PS3 و چه X360 را تجربه کند بسیار لذت خواهد برد