-
هورااسپرت, ماریو بالوتلی در تمرینات روز گذشته اینترمیلان بشدت روحیه اش را از دست داد.
به نقل از مطبوعات انگلیس, یکی از دوستان بالوتلی به وی گفته است او کاریی اش کم و بدتر از همیشه است و این بازیکن نیز نتوانسته خود را کنترل کند و بلافاصله شروع به گریه کرده است.
کارکنان اینتر نیز بالوتلی را که چند گل در سری آ و هم چنین لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است, دلداری داده اند.
خوزه مورینیو, سرمربی نراتزوری های از بالوتلی در محافل خبری انتقاد کرده است و این بازیکن 18 ساله نیز این روزها بشدت تحت فشار روحی قرار دارد.
با آنکه آدریانو سه جلسه از همراهی اینتر محروم است اما به نظر می رسد بالوتلی در دیدار یکشنبه شب نراتزوری ها مقابل تورینو نیز بازهم شانس بازی پیدا نکند.
-
بدبختانه مساوی کردیم در روزی که تیم خوب بازی کرد ولی بازیکنا بی دقت بدن
-
آره بازی باتورین رانباید مساوی میکردیم البته خوزه مورینیو بعدازبازی گفته این هفت امتیاز اختلاف هم براتیم خوبه وبازیکناامروزخیلی هیجانزده بازی کردند.
ببینم خبرنداری کورشما توبازی چکارکرده که اینقدرطرفدارای اینترازدستش عصبی هستندچون من نتونستم بازیو ببینم
-
ریکاردو کورشما به طورقرضی تاآخر فصل به تیم چلسی پیوست .امیدوارم بازیکنان دیگه جاشو پرکنند.فکر کنم به خاطراین طرفداران اینترناراحت بودند. البته این خبررافعلا مسوولان چلسی تایید کردند.
-
درسته انتقال انجام شده فعلا از شرش راحت شدیم عجب خرید گندی بود
-
درآخرین لحظات نقل وانتقالات هم باشگاه انگلیسی فولهام موفق شده بااولیورداکور وباشگاه اینترمیلان برای پیوستن اون به تیمشون به توافق برسند. البته با34 سال سنی که اون داشت برای تیم ما هم بدنشد که ازتیم جداشده .ضمن اینکه 44 تابازی برای تیم ماکرده بود.براش درتیم جدید آرزوی موفقیت میکنیم.
-
اینم بازیکن باغیرت واحساسی ولی بعضی وقتهابی فکر اینترمیلان . امیدوارم توبازی باآث میلان و یوه گل بزنه (دردوربرگشت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي جهان اعلام شد
١- منچستريونايتد انگليس ٢٩٢ امتياز
٢- بايرن مونيخ آلمان ٢٧٢ امتياز
٣- بارسلونا اسپانيا ٢٦٨ امتياز
٤- ليورپول انگليس ٢٦٧ امتياز
٥- بوكاجونيورز آرژانتين ٢٦٢ امتياز
٦- چلسي انگليس ٢٤٥ امتياز
٧- استوديانتس آرژانتين ٢٣٠ امتياز
٨- سائو پائولو برزيل ٢٢٣ امتياز
٩- رم ايتاليا ٢٢٢ امتياز
١٠- المپيك ---- ٢١٧ امتياز
-
كوارشما: در اينتر به من فرصت ندادند
در چلسي خودنمايي خواهم كرد
ريكاردو كوارشما آماده درخشش در فوتبال جزيره است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پرتغالي اينتر پس از آن كه ژوزه مورينيو در تيم خود فرصت چنداني به وي نداد به صورت قرضي راهي باشگاه چلسي شده و اميدوار به خودنمايي در جمع آبيهاي لندن است.
كوارشما در نخستين گفتوگوي خود پس از پيوستن به چلسي اظهار كرد: «در طول دوران فوتبالم در تمام تيمهايي كه براي آنها توپ زدهام سعي كردم بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارم. اكنون كه در ليگ برتر هستم بايد تواناييهاي خود را به نمايش بگذارم.»
كوارشما افزود: «در اينتر فرصتهاي بسياري براي خودنمايي به من داده نشد. اكنون ميخواهم نشان دهم كه به اندازه كافي براي چلسي خوب هستم.»
هافبك پرتغالي با تشكر از لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي برزيلي چلسي كه در تيم ملي پرتغال هم هدايت وي را بيش از اين عهدهدار بود، گفت: «پيوستن به اينتر براي من خوب بود اما، اكنون ميخواهم از اسكولاري و همه كساني كه ورود من به فوتبال انگليس را ممكن ساختند تشكر ميكنم.»
كوارشما از تابستان سال گذشته تاكنون تنها 12 بار براي اينتر به ميدان رفت و به تازگي از فهرست ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم خط زده شد.
-
كوارشما: در اينتر به من فرصت ندادند
در چلسي خودنمايي خواهم كرد
ريكاردو كوارشما آماده درخشش در فوتبال جزيره است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك پرتغالي اينتر پس از آن كه ژوزه مورينيو در تيم خود فرصت چنداني به وي نداد به صورت قرضي راهي باشگاه چلسي شده و اميدوار به خودنمايي در جمع آبيهاي لندن است.
كوارشما در نخستين گفتوگوي خود پس از پيوستن به چلسي اظهار كرد: «در طول دوران فوتبالم در تمام تيمهايي كه براي آنها توپ زدهام سعي كردم بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارم. اكنون كه در ليگ برتر هستم بايد تواناييهاي خود را به نمايش بگذارم.»
كوارشما افزود: «در اينتر فرصتهاي بسياري براي خودنمايي به من داده نشد. اكنون ميخواهم نشان دهم كه به اندازه كافي براي چلسي خوب هستم.»
هافبك پرتغالي با تشكر از لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي برزيلي چلسي كه در تيم ملي پرتغال هم هدايت وي را بيش از اين عهدهدار بود، گفت: «پيوستن به اينتر براي من خوب بود اما، اكنون ميخواهم از اسكولاري و همه كساني كه ورود من به فوتبال انگليس را ممكن ساختند تشكر ميكنم.»
كوارشما از تابستان سال گذشته تاكنون تنها 12 بار براي اينتر به ميدان رفت و به تازگي از فهرست ژوزه مورينيو براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا هم خط زده شد.