راحت شدن از دست خرابی گوشی و please waite
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
با سلام به تمامی :10:دوستان
من میدونم هرکه تو این بخش به امید درست شدن گوشی اومده اخرش دست از پا دراز تر یعنی با گوشی خراب تر رفته ولی من می خوام به شما یک اموزشی که خودم تست کردم و جواب داد براتون بزارم تا گوشی شما هم درست بشه و هم یک خدا امرزی من بدید یا یک تشکر کوچک برای نوشتن این نوشته برام بزارید
خوب اموزش شروع میشه:
1)یک فایل txt درست کنید وان را با notepad باز کنید و متن زیر را داخل بنویسید:
readdir:/
readdir:/
وذخیره کنید.
2)یرنامهsetool2lt را اجرا کنید نام گوشی را انتخاب کرده و در قسمت misc file مسیر آن فایل txt را بدهید.
3)گزینه write script را بزنید .
4)یک گوشی سا لم و هم مدل گوشی خود را پیدا کنید و باطری سیم کارت و حافظه ی خارجی اون هم بیرون بیاورید.
5)باطری را جا بزنید و دکمه ی c را نگه داشته کابل را به گوشی وصل کنید.
6)بعد از چند لحظه در برنامه با پیامی در سمت چب برنامه به زبان انگلیسی که می گوید" باطری را خارج کرده و سپس جاززده و دکمه ی c را نگه داشته و کابل را وصل کنید"روبرو می شوید که با ید این کارها را انجام دهید .
7)بعد از چند دقیقه برنامه تمام فایل های سیستم گوشی را در پوشه ph_out در مسیر برنامه کپی می کند شما باید این فایل ها را توسط برنامه winrar یا دیگر برنامه ها به صورت zip در بیاورید.
8) یرنامهsetool2lt را اجرا کنید نام گوشی را انتخاب کرده و در قسمت misc file مسیر آن فایل های سیستم ان گوشی سالم که بصورت zip کرده بودید قرار دهید.
9)گزینه flash را بزنید.
10) باطری سیم کارت و حافظه ی خارجی گوشی خراب را بیرون بیاورید.
11) باطری را جا بزنید و دکمه ی c را نگه داشته کابل را به گوشی وصل کنید.
12)بعد از چند لحظه در برنامه با پیامی در سمت چب برنامه به زبان انگلیسی که می گوید" باطری را خارج کرده و سپس جاززده و دکمه ی c را نگه داشته و کابل را وصل کنید"روبرو می شوید که با ید این کارها را انجام دهید .
13)بعد از دقایقی کار بنامه تمام می شود و شما می توانید گوشی خود را از کابل جدا کرده و گوشی را با در اوردن و جا زدن باطری روشن کنید که به خوبی گوشی شما کار می کند.
*نکته)اگر شما مثل من قبلا گوشی خود را نزد تعمیرکار برده که ان شخص هم دزد بوده وتمامی قطعات گوشی شمارا ربوده باشد مثل من باید بشینید و بزنید توی سر خود و تنها از این گوشی بعنوات یک موزیک پلیرگنده استفاده کنید .
امید وارم شما مثل من این بلا سرتان نیاید و با این کار 1000 سال دیگر گوشیتان برایتان مانند نوکر حلقه بگوش اهنگ بنوازد:8: و کار شما را به درستی انجام دهد.
ودر اخر از شما دوستان می خواهم یا تشکر کنید یا دعا کنید که این پای بنده که رفته زیر گاری و بی گوشت شده هرچه زود تر گوشت بیاورد که من را از لنگی و خانه ماندن راحت :11:بفرماید