نقل قول:
به نظر من مساوی تو زمین خودی با تیمی که سپاهان هفته قبلش تو شیراز مثل آب خوردن 2 تا گل میزنه و3تا هم نمیزنه عین باخته
نقل قول:
به نظر من مساوی تو زمین خودی با تیمی که سپاهان هفته قبلش تو شیراز مثل آب خوردن 2 تا گل میزنه و3تا هم نمیزنه عین باخته
بچه ها عیب نداره من هم خیلی ناراحت شدم اما بعضی از بازیکنان پرسپولیس برای تیم بازی نمی کنند.به نظر من نباید زارعی را تو بازی می آورد و خرسندی را باید زودتر می آورد.اما این تیم قهرمان میشه.
بچه ها تازه اول فصل هستیم و باید به این تیم روحیه داد.
به امید پیروزی پرسپولیس در برابر تیم ها مخصوصا استقلال و قهرمانی این تیم در لیگ برتر.
فقط پرسپولیس
خدایش هم خوب وهم زیبا بازی کردیم ولی نمی دونم چرا گل میخوردیم (ضمن اینکه باید گفت هم خوش شانس بودیم وهم بدشانس!!)
ولی امیدوارم سپاهان ببازه تا حال گیری نشه
بازی خیلی خوبی بود پرسپولیس خیلی موقیعت داشت همه رو خراب کردن اما واقعا قشنگ بازی کرد و این تیم قهرمانه
متاسفانه به نظر میرسه بازی های خارج از خانه برای پرسپولیس خیلی راحتتره.این تیمای مقابل انگار
30 نفره ان.مطمئن باشید اگه این بازی تو کوچه ما برگزار میشد حتما میبردیم.
چرا ناراحت هستید هنوز صدر جدول هستیم ........... ببین کار به کجا کشیده که طرفدارای تیم رقیب ارزو میکنن ما مساوی کنیم و بعد کیف کنن
در ضمن هر تیمی بیاد تو ازادی مجبور میشه تاکتیکشو با ضد حمله بچینه
گل ضد حمله که هنر نمیخواد
ولي دفاع پرسپوليس كه اصلا عالي نبود . جلوي تيم هاي بزرگ مشكل خواهيم داشت اگه اينجوري كار كنن .نقل قول:
سرمربی تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تساوی برابر مقاومت سپاسی گفت: برخی از بازيكنان به جای تلاش برای موفقيت تيم برای خودشان بازی می كنند.
افشين قطبی پس از تساوی 3 بر 3 برابر مقاومت سپاسي شيراز تصريح كرد: بازی را خيلي بد شروع كرديم و بايد در 6 دقيقه آغازين 2 گل از حريف می خورديم چرا كه ساماندهی كلی تيم ما نامطلوب بود.
وی ادامه داد: پس از دريافت گل اول از سوی مقاومت، بازيكنان سه موقعيت خوب را خلق كردند و در ادامه در حالی كه با 3 گل از حريف پيش افتاده بوديم، بازی احساسی را انجام دادند.
قطبی عنوان كرد: بارها به بازيكنانم گوشزد كرده ام كه هرگز بازی احساسی انجام ندهند، چرا كه فوتبال 90 دقيقه است؛ اما برابر سپاسی خواسته مرا انجام نداند.
سرمربی پرسپوليس اظهار داشت: متاسفانه برخی از بازيكنان در كارهای گروهی و تاكتيكی تيم شركت نكرده و تنها برای خودشان بازی می كردند. بين دو نيمه از آنها خواستم بازی را كنترل كنند؛ اما در خط دفاع حفره های بزرگی ايجاد شد و به همين دليل نتيجه بازی با تساوی به پايان رسيد.
وی ادامه داد: تيمي كه سه گل می زند و سپس سه گل دريافت می كند، بدون شك بازی احساسی را انجام داده و در جلسات تمرين اين مورد را به بازيكنان گوشزد خواهم كرد.
قطبی خاطر نشان كرد: اين تساوی می تواند نقطه قوتی برای پرسپوليس باشد و بايد بازيكنان در ديدارهای بعدی بيشتر توجه كنند تا به مانند مسابقه با تيم های راه آهن و مقاومت با مشكل مواجه نشوند.
سرمربی پرسپوليس در پايان گفت: اگر سه امتياز اين مسابقه را می گرفتيم، كارمان برای ادامه فعاليت بسيار راحت می شد؛ اما تا پايان فصل زمان طولانی مانده و به هواداران قول می دهم با وجود تمامی مشكلات با قدرت به كارمان در ليگ برتر ادامه خواهيم داد.
سپاهان یه بازی عقب افتاده داره اگه ببره میاد صدر جدول!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
راست راستی تیممون اینقدر داره شخصیت پیدا میکنه که با دو تا مساوی(اونم دوتا مساوی عجیب :18:اولی که
اصلا تیم حریف بازی نمیکرد دومی هم که دیدید دو تا سوپر گل از بهمن نیستلروی) اینقدر ناراحت میشیم؟؟
اگه زمان دنیزلی بود 5 تا میخوردیمو 2 تا میزدیم & انصافا اگه اون سوپر گلو نمیخوردیم نیمه دوم راحت تر بازیو شروع
میکردیم ولی اگه زمان هر مربی دیگه ای جز قطبی بود نیمه دوم میباختیم:10: