آقا usb نگیرید که به احتمال زیاد اذیتتون میکنه،خیلی از بچه ها هستن که با usb مشکل دارن
البته بگم من قبلا با usb کار میکردم(یکی دو ماه اول) بعد که ethernet گرفتم هم راحتتر شدم هم اینکه به نظرم سرعتش بیشتر شد!!!!!!
Printable View
آقا usb نگیرید که به احتمال زیاد اذیتتون میکنه،خیلی از بچه ها هستن که با usb مشکل دارن
البته بگم من قبلا با usb کار میکردم(یکی دو ماه اول) بعد که ethernet گرفتم هم راحتتر شدم هم اینکه به نظرم سرعتش بیشتر شد!!!!!!
بچه ها کسی هست مودم ایسوز am602 داشته باشه؟
من دارم :20: چطور مگه؟ :31:نقل قول:
:46:
خوبه ازش راضی هستید؟
یعد یه سوال دیگه . وقتی خطتون وصل باشه کودوم چراغ روش روشن می شه؟یا باید روشن باشه.البته با لن وقتی وصل بشیم.آخه تازه خط گرفتم گفتن آخر هفته ولی می خوام ببینم کی وصل میشه
معمولا وقتی به خط تلفن وصلش کنید
یه چراغ هست چشمک می زنه هر وقت ثابت شد یعنی خط از مخابرات وصل شده(رانژه شده )
سلام
بالاخره صبانت كرفتم.
مودم هم تو پاساژ ايسوز 602 گفتن 68 تومن ولي من از همون عرفان رايانه گرفتم همون ايسوز 602 آ م به قيمت 58 تومن.
وقتي شما در حال دريافت يا ارسال فايل از اينترنت باشي چراغACTخاموش ،روشن ميشه.نقل قول:
وقتي خط وصل باشه چراغ وضعيت ياSTATUS روشنه.
بچه ها من الان چند ماهه از صبا اكانت ميگيرم،در كل خوبه راضيم ولي بعضي وقت ها بدجور سرعتش كم ميشه. كسي همچين مشكلي داره؟؟
يه شركت ديگه هم هست كه Adslارائه ميده . اسمش فن آوا هست . من خودم از اين شركت سرويس گرفته ام با وجود اينكه از ديگر شركتها قيمتش بالاتره ولي قطعي اصلاً نداره . مگر اينكه ديتاي مخابرات قطع بشه كه اون هم شامل همه هست و بيش از دو ساعت نيست چرا كه در اين حالت حتي بانكها هم قطع ميشن و مخابرات مجبوره حداقل بخاطر اونا هم كه شده سريعاً مشكل رو برطرف كنه . اين شركت 128 رو با حجم مصرفي يك گيگا در ماه تمام شده 18550تومان ميده . ميانگين سرعت حداقل 12 و حداكثر به 15.2 ميرسه . البته شبكه مخابرات و خود سيستم هم در سرعت دخيل هستند . اين شركت سرويسهاي نامحدود هم داره كه براي سرعت 128 مجموعاً ماهيانه 29000تومان ميباشد ليكن خود شركت بهم گفت كه نميتونه سرعت رو تضمين كنه چرا كه 8 نفر با هم شعر هستند و بستگي به ديگر يوزرها داره كه در اون لحظه كانكت باشند و اينكه در حال دانلود باشند يا خير . من هم از اين صداقتشون خوشم اومد و در حال حاضر كه نزديك به 10 ماه با اين شركت قرارداد دارم ، بسار راضي هستم.
کسی سفارش دانلود 2 الی 5 گیگ قبول نمیکنه؟ (pm)