آره بابا يو 600 كجا دي 900 و آي كجا !!
اون زماني كه من گوشيمو خريدم اگر كه يو 600 بود حتما اونو ميخريدم ولي باشه همينم خوبه
از هيچي كه بهتره!
Printable View
آره بابا يو 600 كجا دي 900 و آي كجا !!
اون زماني كه من گوشيمو خريدم اگر كه يو 600 بود حتما اونو ميخريدم ولي باشه همينم خوبه
از هيچي كه بهتره!
عزيز منظور دوستان از اينكه عوض ميشه يا نه اينه كه ميشه زنگ بهش اضافه كرد يا نه:20:نقل قول:
دوستان پرسيده بودن كه چه طوري ميشه عوضش كرد كه اينطوري ميشه. ولي در حد همون 4 تا. بنده راه حل ديگري بلد نيستم
منم منظورم همين بود اوني كه شما گفتين كه ... :19:
فقط عكسهايي كه توي My Photo هست رو مي توني بزرگ كني ولي هر جاي ديگه اي باشه نمي توني(D900i)نقل قول:
عكس هم كه اگه اوكي رو بزنيد يا از options گزينه view full screen رو بزنيد عكس طوري بزرگ ميشود كه شما ميتوانيد با به اين طرف و آن طرف رفتن آن را نگاه كنيد چون عكس خيلي بزرگتر از مانيتور گوشي است
اخه چرا :19::19::19::41:
خوب ديگه داش حسين شرمنده دو زاري من ....نقل قول:
عزيز منظور دوستان از اينكه عوض ميشه يا نه اينه كه ميشه زنگ بهش اضافه كرد يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم منظورم همين بود اوني كه شما گفتين كه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ نامرد ! اون از PDF ها اينم از اين خيلي....نقل قول:
فقط عكسهايي كه توي My Photo هست رو مي توني بزرگ كني ولي هر جاي ديگه اي باشه نمي توني(D900i)
اخه چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم پیش یه مغازه تعمیرات. بهش گفتم اگه فلش کنی آفیس و .. میخونه؟؟؟
دست کرد تو جیبش و یه D900i درآورد و به منم گفت که با فلش درستش کرده و الان هم فایلها رو میخونه.
منم قرار شد فردا برم پیشش تا این کارو برام کنه.
در ضمن گفت نرم افزار گوشی رو عوض میکنه( فکر کنم میخواد مال D900 بندازه) البته شایدم مال خودش ولی جدید تر.
درسته كه قضيه مشكوكه ولي نتيجه رو بهمون بگي ها حتمانقل قول:
من امروز رفتم پیش یه مغازه تعمیرات. بهش گفتم اگه فلش کنی آفیس و .. میخونه؟؟؟
دست کرد تو جیبش و یه D900i درآورد و به منم گفت که با فلش درستش کرده و الان هم فایلها رو میخونه.
منم قرار شد فردا برم پیشش تا این کارو برام کنه.
در ضمن گفت نرم افزار گوشی رو عوض میکنه( فکر کنم میخواد مال D900 بندازه) البته شایدم مال خودش ولی جدید تر.
صفحه قبلي پست 533 رو هم بخون
سلام دوستان
اين گزينه AutoPower - up توي قسمت Alarm مال چي هست:20: ما كه هرجوري امتحان كرديم چيزي نفهميديم :31:
مال اینه که وقتی گوشی خاموشه، وقتی ساعتش میرسه که آلارم بزنه، خودبخود روشن بشه و زنگ بزنه یا نه، بی خیال بشه.
یه داستان جالب
من چند روز پیش به یه همایش زبان انگلیسی توی سینما رفتم.اولش که 1 ساعتی برق نبود و اینا....بعدش اومدند گفتند برای عذر خواهی فیلم روز سوم را بعد از همایش میزاریم.من یه 15 دقیقه اش را دیدم خوشم نیومد و اومدم.داشتم به یکی از بچه ها اس ام اس میزدم.یه لحضه جلوم را نگاه کردم فکر کردم در بازه(شیشه سکوریت فوق العاده براق بدون هیچ علامت و دسته)منم همینجوری رفتم خدا نصیبتون نکنه گوشیم از دستم بد جوری پرت شد کله خودمم که بد جوری درد گرفت ولی همش تو فکر گوشی بودم بعد برش داشتم و با کمال تعجب دیدم حتا یه خش هم بر نداشته.یه سری دختر اون ورا بودند شروع کردند به خندیدن(به تو در رفتن من)یکیشون گفت گوشیش نابود شد.منم بر گشتم به کمال پر رویی گفتم استحکام را داشتییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه سرتون را درد نیارم تا اومدم برسم خونه تمام منو ها را یک به یک چک کردم ولی همه چی سالم بود.....
و حالا اون دوستی که گفته بود قرار بوده دی 900 آی را با فلش درستش کنند(PDF&OFFICE(بعد از اینکه فلش شد لطف کنه فریم وره گوشیش را چک کنه و به ما اطلاع بده
با کد ستاره مربع یک دو سه چهار مربع
برای دی 900 آی باید D900iJPGE3 باشه
به به آقا شهاب كم پيدايي عزيز:10:نقل قول:
ممنون از جوابت
منم يه بار از ماشين پياده شدم گوشي رو گذاشتم رو سقف ماشين بعد اومد بردارم يهو با LCD خود زمين گفتم ديگه گوشي بي گوشي ولي آخ هم نگفته بود :21::40: :21: ((قاب كريستالي هم نداشت))نقل قول:
با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي
همانطور كه قبلا خدمتتان عرض كرده بودم بنده طي نامه اي از جناب ميثم در خواست تغيير نام تاپيك را از سوال و جواب در مورد d900 به كلوپ D900 و D900i كه ايشان به علت مشغله كاري نتوانسته بودند اقدام عاجل به عمل بياورند. ولي در هر حال بالاخره اسم تاپيك پر محتوا و جالب جناب مجتبي تغيير كرد.
چاكر همه رفقاي بيست پي سي:46: