با این تقلبی که فروشنده ها میکنن، خیلی سخت میشه فهمید. حتی لیبل رو هم پرینت میگیرن. فکر نکنم کار ماها باشه. باید به فروشنده اعتماد کنی:27: یا با گارانتی اصلی خرید. اگه چینی باشه، از همه ارزونتره ولی اصلش بین 360 تا 380 هست.نقل قول:
Printable View
با این تقلبی که فروشنده ها میکنن، خیلی سخت میشه فهمید. حتی لیبل رو هم پرینت میگیرن. فکر نکنم کار ماها باشه. باید به فروشنده اعتماد کنی:27: یا با گارانتی اصلی خرید. اگه چینی باشه، از همه ارزونتره ولی اصلش بین 360 تا 380 هست.نقل قول:
راستش نمیدونم، ولی اینارو چک کن:نقل قول:
شماره SMS Center
برنامه های باز رو از Task Manager ببند.
تم رو از تمهای خود گوشی انتخاب کن.
احتمالا درست آپدیت نشده. یه بار دیگه...نقل قول:
لپ تاپم زشت میشه! :27:نقل قول:
یه تم به نام Tangerineنقل قول:
اگه میخوای از اینجا دانلود کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[B]من امروز عصر بازار بودم تو بازار سه قیمت داشت 370- 420 - 540 تمام فروشندگان هم میگفتن به شرط اصلی به شما میدیم هیچ کدو مش هم گارانتی نداشتند و هیچ فرقی نمیکردند حالا نمیدونم چی کار کنم.نقل قول:
یه سری به فروشگاه آنلاین موبایل زدم قیمتش 365 بود البته با گارانتی پارستل 12 ماه زیرشم نوشته بود ساخت فرانسه سریال اصلی لوازم اصلی میتونی خودت هم بری یه نگاه بکنی اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مال خودت رو چند گرفتی؟[/QUOTE]
آگه با بلوتوثpic sms بفرستیم تو گوشیو ذخیرش کنیم بعد چه جوری میشه که به عنوان sms سندش بکنیم؟؟؟؟:19:
آگه با بلوتوثpic sms بفرستیم تو گوشیو ذخیرش کنیم بعد چه جوری میشه که به عنوان sms سندش بکنیم؟؟؟؟:19:
[/QUOTE]نقل قول:
من آذر پارسال، بدون گارانتی و سریال اصلی گرفتم 620 هزار تومن.:19:
از 420 بپرس چه فرقی با 370 داره و همینطور از 540...
من بودم با گارانتی اصلی میخریدم تا خیالم راحت باشه. اگه 370 بخری، همه اش نگرانی اصل نباشه و...
این سایت رو نگاه کن به تفکیک، انواع قیمتها و گارانتی ها رو نوشته. فکر کنم از مقایسه حدودی با 3 تا قیمتی که دادی، متوجه بشی کدوم مناسبتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی سر این قضیه تلاش کردم، نمیشه:41:نقل قول: