دوست عزیز ، من هم این مشکل رو دارم الان یک هفته هست که شبا ساعت 3 به بعد قطع میشه صبح که بیدار میشم میبینم هیچی نگرفته نهایتش 200 مگنقل قول:
کسایه دیگه هم این مشکل رو دارن؟
Printable View
دوست عزیز ، من هم این مشکل رو دارم الان یک هفته هست که شبا ساعت 3 به بعد قطع میشه صبح که بیدار میشم میبینم هیچی نگرفته نهایتش 200 مگنقل قول:
کسایه دیگه هم این مشکل رو دارن؟
سلام. دلیل خاصی داشت که آپلودتون رو آوردین روی 512 ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اره ، خطم کشش نداشت ! نویز اپلودم روی 4 بود و فایل رو مشکل دار اپلود میکرد ! برا همین گفتم که بزارن رو 512 ... با اینکه سرعت کم شد ولی حداقل فایل ناقص اپلود نمیشه
اساتید عزیز
برای دانلود با حجم بالا ۳ گیگ روزانه کدام سرویس پارس از همه در عین بهتر بودن به صرفه تر است؟
۲۰۴۸ نامحدود TRA ؟
۵۱۲ نامحدود POL؟
۱۰۲۴ محدود با شبانه رایگان؟:n13:
دوستان خبري شده الان دوروزه پينگم شده 900 تو اهواز هستم
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی قبلا که سرویس 1 مگ محدود داشتم ، از لحاظ افت سرعت مشکل داشتم ولی از موقعی که سرویس 512-4G رو گرفتم فعلا که راضیم و مشکلی ندارم.
اگه حوصله دارین شبا بیدار بمونین یا کامپیوترو شبا روشن کنید 1024 محدود شبانه بهترینه چون در بدترین حالت میشه شبی 2 گیگابایت دانلود کرد.اما 512 نامحدود هم بعد از 60 گیگ دانلود محدود میشه یعنی سرعتش میاد روی 64 کیلوبایت پس انتخاب خوبیه.اما اولی هزینش میشه 20 تومن در ماه و دومی 90 تومن در ماه.من خودم 1024 محدود دارم.این دانلود شبانه چند شب اخیر منه.البته هیچوقت از اول شب بیدار نمیمونم و معمولا ساعت 3 یا 4 شب بیدار میشم و دانلود رو شروع میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید بهترین دانلود من برای یک شب 5.7 گیگابایته که البته یادمه دانلودو از 3 شب شروع کردم.یعنی اگه از 2 شب شروع میکردم میشد 7 گیگابایت دانلود کرد.لازم به ذکره که اینجور دانلودهای بالا فقط یکی دو بار در ماه برام اتفاق میفته و به خلوت بودن منطقه مخابراتی بستگی داره.تو پستای قبلی هم گفتم که پارس داره از شهر ما میره.از بس خلوت شده.
دوستان گلم خیلی وقته من به این تاپیک سر نزدم یه سوال دارم
من چون کارم طوریه که همش باید توی چت روم باشم و صحبت کنم آیا راهی هست که بشه باهاش کاری کم که کیفیت صدای دریافتی هم کمتر بشه تا حجم کمتری مصرف بشه؟
مثلا الان کیفیت صدای دریافتی 80kbps هست من میخوام بیارم پایین حدود 32 یا 16.
خیلی برام مهمه ممنون
دوستان عزیز مودم رو بریدج کانفیگ کنید تا قطعی تاثیری روی دانلودتون نداشته باشه!
باز اعمال تغییرات روی IDM میتونید باعث بشید که اتوماتیک به محض قطع شدن دوباره اینترنت رو وصل کنه
نقل قول:من خودم الان همین سرویس ۱۰۲۴رو دارم تو کل این مدت یه اتفاق نادر افتاد یه شب ۲.۵ گیگ دانلود کرم .عدد بالای ۳ رویاست چه یرسه به ۵.۷ گیگ دانلود.شاید به خاطر همین رفتن isp از شهر وکاهش تعداد کاربرها باشه.اگر ایتجور بود که توووووووپ بود :n04:نقل قول:
دوستان دیگه اوضاع دانلود شبانشون چطوره ؟ کدوم سرویس را پیشنهاد میدین ؟
دوستان اگر 128 نامحدود بگیریم سرعت دانلودم بعد از 20 گیگ فیکس رو 16 هست ؟
کسی تا الان روی دور زدن محدودیت سرعت بعد از 20 گیگ یا... دانلود کردن/اپلود کردن سرویس های نامحدود رو نکرده ؟!
:n10::n10:
یعنی اینقدر مثبت هستین ؟!
4 سال پیش یادمه جی پی ار اس ایرانسل -- شده بود 24 ساعته با سرعت 30 دانلود میکردیم !
نه فعلا راهی پیدا نشده!
من هر 3 دقيقه (تقريبا چون 25 مگابايت بعد از اتصال معمولا با همون سرعت بالا دانلود ميكنه) قطع و وصل ميكنم تا با سرعت بالا بشه دانلود كردنقل قول:
اره منم ايميل زدم ولي فعلا جواب ندادننقل قول:
الان معلوم نيست اين تعداد مشتري ها چيكار بايد بكنن \دوباره بريم يه شركت ديگه يه مبلغي هم برا اون بريزيم....:n27:
دوستان به نظرتون وضعیت SNR من چطوره؟
سلامنقل قول:
اسم این برنامه ای که ازش عکس گذاشتید چیه؟
خوبه کاملا نرماله البته دانلودشنقل قول:
آپلود زیاد مهم نیست
دوستان بی زحمت یه بار تنظیمات بریج رو بگید.
من خودم هر کاری میکنم نمیتونم ببرم رو بریج.
نرم افزار BWMeter .نقل قول:
سلام
میگم به این نتیجه رسیدم شاید سرعت پایین من در شب به خاطر سرور دانلودمه ، من چند شبانه روز است که تکاپو میکنم یه فایل از این سایت پیسی داانلوود بگیرم ، خیلی سرعتش کم و زیاد میشه ، یک شب 700 مگ یه شب 30 مگ !!!
شما که شبی 1 گیگ میگیرید میشه بگید از چه سروری میگیرید؟؟ اکانت رراپپ یدشیر میگیرید یا نه همین سایتای ایرانی هم سرعتشون خوبه (یعنی سرعت من کمه در واقع)؟؟
دانلود خوبه ولی اپلود ضعیفه ! اپلود هم در سرعت دانلود تاثیر داره ! بالاخره اگه پهنای باند تکمیل استفاده نشه سرعت دانلود هم به حداکثر خودش نمیرسه !نقل قول:
بهتره از لیچر های داخلی استفاده کنید ! مثل mul.ir یا rapidpars.com ... توصیم اینه که به هیچ وجه از سایت هایی مثل اپلودباز و هیپ فایل و رودفایل برای دانلود شبانه استفاده نکنید که سرعتشون خیلی داغونهنقل قول:
دوستان یک سری تغییراتی توی قیمت adsl افتاده که باید ببینیم ما هم حق و حقوقی داریم یا نه
اولا دیگه توی قسمت تعرفه adsl حرفی از آبونمان ماهانه نیست
و ثانیا توی لیست تعرفه ها نوشته حجم دریافتی و 2 گیگ ترافیک فقط برای دانلوده در حالی که الان برای ما دریافت و ارساله
ببینید توی سایتشون اینطور نوشتن
کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه
(دریافت)ضریب دسترسی هزینه ماهیانه ( ریال ) نوع IP POL-128-2G * 128 Kbps 128 Kbps 2 GB 99.0% 80,700 Dynamic POL-128-4G 128 Kbps 128 Kbps 4 GB 99.5% 149,500 Dynamic POL-256-2G * 256 Kbps 256 Kbps 2 GB 99.0% 99,000 Dynamic POL-256-4G 256 Kbps 256 Kbps 4 GB 99.5% 189,000 Dynamic
طبق تماسی که با پشتیبانی داشتم و محاسبه گزارش مصرفی مطمئن شدم که کلا ترافیک ارسالی از مقدار ترافیک ما کم نمی شه.
البته همچنان توی گزارش مصرف ترافیک ارسالی غیر رایگان نمایش داده میشه اما توی محاسبات پارس آنلاین اعمال نمیشه
هزار تومن ارزونتر یا گرونتر بشه چه فرقی میکنه بابا ، قیمتا دو برابر نشن خوبه :n27:نقل قول:
آقا یکی وژدانا بیاد یه سایتی به ما بگه که سرعتش تو شب خوب باشه ، من تا الان همش از یک سایت شب گذاشتم برا دانلود (پی 30 داانلود) ، سرعتش هم گفتم یه شب 30 مگ یه شب 700 مگ ،
چجوری میشه سایت سرعت بالا پیدا کرد ، میخام بینم سرعت اینترنتم چطوره دوباره با پارس بگیرم یا نه؟؟ چون اگه اینجور باشه نمیصرفه ، شما میگید شبی 1 گیگ ، اونقت من شبی 30 مگ دارم دان میکنم .
سلامنقل قول:
داداش یعنی اپلود مفته ؟!ممکنه همجین چیزی ؟! باورش برا من سخته !!
ساعت رایگان همون 2 تا 7 هست ؟؟
حس میکنم ترافیکم پایین میاد!
از ساعت 2:05 دقیقه تا 7:57 دقیقه میزارم واسه دانلود
یعنی واقعا اینهمه مخ داریم هیشکی بلد نیست؟؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:مرسی دوست عزیز. اما شما هم قزوین هستی و مسلما از تهران بی خبری. عاقلانه ش اینه که 1 ماهه بگیرم و خودم امتحان کنم، اما میگه 1 ماهه نمیدیم!! :n27:نقل قول:
بیس 1.5 مگابایت برای کشوری مثل ایران، کمه؟
دوستان سرویس 512 محدود خوبه؟شبانه سرعتش خوبه؟
نامحدود 256 چطور؟
اخرین نسخه فری joon :n16:
اره عزیز تا هفت هستنقل قول:
باید بزاری 6.57
سلام دوستان .
توی سایت پارس آنلاین یه بخشی هست به نام " درخواست ADSL ویژه مجتمع ها ی تجاری و مسکونی " ، که برای مجتمع هایی که مشکل دریافت خدمات دارن ، تجهیزات خاصی نصب میکنن .
کسی اطلاعی از این موضوع و هزینه اون داره ؟
کسی خبر نداره امسال عیدی چی می خوان بدن؟
اصلا عیدی میدن؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
برای من چند روزه p p t p , L2TP مسدود شده شما مشکلی با v.p ندارید؟ :n21:
آقا چرا هیشکس جواب منو نمیده اینجا ، سرور خوب برای دانلود درشب معرفی کنید ، همین !! خودتون از چه سایتی 1 گیگ یا 2 گیگ میگیرید؟؟؟
من سرعتم تو شب داغونه تا شبی 30 مگ هم داشتم ، میخام بینم سرورم خرابه یا مشکل از اکانت خودمه .:n24: البته بعضی شبای دیگه همون فایلو گذاشتم شبی 500 مگ هم گرفته که البته اونم آش دهنسوزی نیست ولی به نسبت 30 مگ خیلی های اسپید بوده .
در ضمن اکانت من تسته یعنی 256 رایگان گرفتم ازشون ، ممکنه اگه سرویس ازشون بخرم ، سرعتش بهتر شه . کسی اکانت تست نگرفته ؟؟؟؟؟؟
تو روخدا راهنماییم کنید ، جون ...
من اکثر دانلودهام رو از سرور هیپ فایل انجام میدم.بخصوص اگه اکانت قانونی داشته باشید سرعتش خیلی خوبه.نقل قول:
بهترین سرویس محدود پارس برای دانلود سرویس 1024 هست که حداقل شبی 2 گیگابایت میشه باهاش دانلود کرد.با سرویس 128 یا 256 و حتی در خیلی از شهرها با سرویس 512 نمیشه انتظار زیادی برای دانلود شبانه داشت.
این پارس انلاین عجب زرنگ و سیاست مداری هست !
سرعت دانلود من همیشه با 128 روی 180 بود همین که اس ام اس اومد که 80% حجمت تموم شده از اون به بعد سرعت شده بود روی 310-320 تا !
بعد من حجمم تموم شد نامحدود گرفتم 128 سرعتم روی 130 هست میزارن یعنی همون یک مگابیت !
دوست من شما نوشتن 1.5 MBPS منظورتون ک کردم 1.5 مگابیت هست !نقل قول:
بعد الان میگین 1.5 مگابایت !
خاب معلومه مگابیت کجا و مگابایت کجا اگر تا 1.5 مگابایت باز باشه که مشکی نداره !
خاب شما یه دونه از این 128 های 3 ماهه بگیر از این ماهی 8000 تومنی ها رو میگم ! امتحانش کن به احتمال خوب در میاد
کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستم :n24:نقل قول: