ما تو جزیره ادم خوارها گیر کردیم....ببخشید با هر شرکتی که تماس میگیرم برای محل ما فروش اینترنت ندارن فقط مخابرات مونده...امیدوارم هر چه زودتر از دست موبین نت ازاد بشم.نقل قول:
Printable View
ما تو جزیره ادم خوارها گیر کردیم....ببخشید با هر شرکتی که تماس میگیرم برای محل ما فروش اینترنت ندارن فقط مخابرات مونده...امیدوارم هر چه زودتر از دست موبین نت ازاد بشم.نقل قول:
نقل قول:دوست من مودم های هوآوی به نوسان برق خیلی حساسن احتمالا یا سخت افزاری آسیب دیده یا مودم آپدیت نیست شما اول یبار آپدینشو از سایت مبین نت بگیر و بریز ببین دست میشهنقل قول:
اتفاقا منم از مبین نت خسته ام و بار سفرم رو به مخابرات بستم تا این مبین نت بیخود رو جمع کنم رفتم اینترنت بگیرم به علت دور بودن از شهر بهم بالاتر از 512 ندادن هیچ حجم دزدی در حد چی بگم*** سر دسته دزدان حجم دزدیش رو به هیچ عنوان تو روز نمیشه ثابت کرد ولی تو ساعات رایگان من تونستم ثابت کنم، دیشب من 1.1 گیگ از ساعت 1 تا 7 دانلود کردم دو فایل 500 مگی و 600 مگی حالا اول زده 897 مگابایت تا ساعت 5 صبح از 5 تا 7 صبح چطوری با سرعت 64 کیلو 1.1 گیگ دانلود کرده؟ زنگ زدم میگه خب حتما شما دانلود کردی دیگه میگم بابا با سرعت 64 کیلو چطوری 2 گیگ دانلودشده تا صبح این خودشو بکشه 1.3 گیگ دانلود کنه میگه شکایتی داری کتبی بنویس ببر مخابرات.میگم این باگه میگه باگ چیه!:n08:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر به این نتیجه رسیدم همین بدترین شرکت (مبین نت) برای من بهترین شرکته :n02:
دوستان کسی تا الان مشکلی با کانکت شدن نداشته
مال من سیگنال داره و به دکل کانکته ولی هیچ سایت و صفحه و دانلودی رو باز نمیکنه
دوست من که مبین نت داره این مشکل رو داشت. شاید با فلش کردن دی ان اس مشکل حل بشه. البته شاید!!!!نقل قول:
مبین نت کلا این هفته قطعی هاش زیاد بوده اینطور که دوستم میگفت !
برا منم اینطوری بود بی ناموسا باز قعطش کردن سر برج از شر این دزد راحت میشم راستی ADSL از بین مخابرات و شاتل و پارس انلاین کدومش خوبه میخوام دانلود کنم از این لسیت سیاه ها نداشته باشهنقل قول:
مخابرات با حجم دزدی ای که داره محدودیتی توی دانلود شبانه نمیذاره به نظر من مخابرات یکم بهتر از اون دوتای دیگست شاتل که اصلا بدرد بخور نیست اصلا سمتش نرو که پشیمون میشینقل قول:
من 5-6 ماهه که از اینترنت مبین نت استفاده می کنم...
دیروز بعد از اتمام دوره, اینترنتو تمدید کردم که بعدش تا 1-2 ساعت اینترنت وصل نشد مودم رو خاموش کردم و نیم ساعت بعد دوباره روشن کردم که دیدم دیگه هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه...
یعنی آنت مودم کاملا" خاموشه...
1-2 ساعت منتظر موندم, دیدم چیزی نشد. خودم مودمو دوباره کانفیگ کردم و بازم فایده ای نداشت, مودمو برگردوندم به تنظیمات اولیه و دوباره کانفیگ کردم بازم هیچ سیگنالی نمیگیره...
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
ذیشبب بنکل قطع بود سنگنال هم نداشتنقل قول:
از دیشب تا حالا کلاً خرابه.نقل قول:
از چند روز پیش به اینور هرچقدر شبانه دانلود میشه خرابه اگر آرشیو باشه حتی با ریکاوری وینرار هم برنمیگرده چون قضیه چند کیلوبایت نیست فیلم میزارم هر 20 دقیقه 15 ثانیه میپره بعضی مواقع هم یکمی تصویر خراب میشه یعنی مطلقا تمام فایل ها خراب دانلود میشن اونم نه چند کیلوبایت خطا بلکه روی هم 30 -40 ثانیه از یک فیلم.
در مورد ترافیک هم تا چند سال پیش که حساب کاربری درست و حسابی نداشتند و فکر کنم یک نرم افزار چینی استفاده میکردند حجم رو درست حساب میکرد فقط شاید ساعت سرورشون درست نبود که اون هم با چند دقیقه زدن از دانلود درست میشد. اما حالا که خودشون طراحی کردن خیلی دزدی میکنند. مثلاً
از تاریخ ۲۴-۵-۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۲۰ تا ۲۵-۵-۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۲۸
۹۰.۷۲
مگابایت در صورتی که من تایک شاید بیدار بودم فقط و بقیه اش شبانه بوده که 5 دقیقه دیرتر شروع و 5 دقیقه زودتر تمام میشه و من در طول 24 ساعت استفاده ام بیشتر از 100 تا نمیشه.
در چند تاپیک قبل هم گفتم با استفاده از dns jumper ، مال خودتون رو روی dns های گوگل قرار بدید.
شمااعصاب بسیار قوی دارید که با اینطور اینترنت کار می کنید...نقل قول:
قابل توجه دوستان مبین نتی dns ربطی به سرعت، قطعی، پینگ و... نداره فقط توی وبگردی همون اول که آدرس سایت رو میزنی سایت رو پیدا میکنه دیگه بقیه اش ربطی به dns نداره. بازی آنلاین هم همینطور.
اقا چند روزی هست هی اینترنت قطع میشه یعنی فقط سایت مبین نت باهاش باز میشه دیگه هیچی باز نمیشه هر یه ساعت اینجوری میشه اعصابم بهم ریخته کسی همچین مشکلی داره؟
همین الان دوباره اینطوری شد برا من این هفته میفروشمشنقل قول:
وااااای منم الان اینطوری شدهنقل قول:
وسط بازی هی قطع میشه اهههه گندش بزنن
دیشب اینجوری شده بود... اینترنت هم که هی قطع و وصل میشه ...
آخه چرا قبلش یه خبر نمیدن...
من الان تماس گرفتم گفتن مشکل از مخابرات هست و سراسریه!
الان چند روزه همش قطع و وصل میشه(البته بیشتر قطعه!)
دوستان منم همین مشکلو دارم، دائم قطعه ..دیگه تمدید نمیکنم.
Sent from my GT-I9300
بعضی موقع ها که معمولا 3 شب به بعد بیشتر این اتفاق میوفته میبینم که انتن هست حتی در 192.168.1.1 میدیدم که کانکت هم هست. ولی اینترنت قطعه و هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه.نقل قول:
با عوض کردن dns مشکلم حل شد.دلیلش چیه؟؟
یک سوال دارم.
چند وقت پیش بود که یک دفعه بعد از خاموش کردن مودم دیدم که اتصال برقرار نمیشه .
یعنی انتن میداد ولی کانکت نمیشد.
زنگ زدم پشتیبانی.از پشت تلفن گفت مودم را ریبوت کن و از اول دوباره رمز و چیزهای دیگه را برایم تنظیم کرد.
و گفتش که مودمت باید اپدیت باشه و نرم افزارش قدیمی هست و در اولین فرصت برو به نمایندگی تا برایت اپدیت کنه.
چون ممکنه این اتفاق برایت بیوفته.
چند روز بعدش دوباره این مشکل پیش امد و من خودم تنظیمش کردم و دوباره درست شد.
سوالم این هست که من میتونم مودم را خودم اپدیت کنم.کسانی که بلدند بگند چطوری ؟
مودمم BM632w هست
فقط مسولیت این کار با خودتونهنقل قول:
هر دوی اینا در سایت مبین نت و در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود
DNS خوده مبین نت اصلا کار نمیکنه 4.2.2.4 کار میکنه ولی من مال مخابرات رو روش ست کردم
DNS مخابرات 89.144.182.3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو خوده مودم DNS رو تنظیم میکنم تا همه ی استفاده کننده ها بتونن راحت استفاده بکنن
سرور هر سایتی آیپی داره که باید به اون وصل بشید و این کار رو وقتی آدرس سایت رو میزنید dns انجام میده یعنی تبدیل آدرس حروفی به آیپی. در اون موردی هم که شما گفتین اگر مشکل از dns بوده باشه احتمالاً دی ان اسی که قبلاً ست شده بوده یا دی ان اسی که خود شبکه مبین نت براتون ست میکنه مشکل داشته.نقل قول:
در هر صورت همانطور که گفتم dns تاثیر روی سرعت، کیفیت، پینگ، بازی آنلاین، دانلود شبانه، قطعی و... نداره مگر روی سرعت همون اول که سایت رو پیدا میکنه(آدرس آیپیشو پیدا میکنه) و مسلماً اگر dns قطع باشه یابه هر صورتی مشکل داشته باشه دسترسی به آدرس ها هم نخواهد بود.
همونطور که دوستمون چند صفحه پیش گفتن میتونید دی ان اس های گوگل که 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستند رو ست کنید یا به ترتیب از این ها استفاده کنید که فکر کنم مال شرکت زیرساخت باشند و پینگشون کمتره: 217.218.127.127 و 217.218.155.155 (اولی بهتره)
همچنین میتونید یکدونه از زیرساخت و یکی گوگل ست کنید. مثل: 217.218.127.127 و 8.8.8.8
اینکه پینگش خیلی بده اگر میخواهید dns ایرانی استفاده کنید پیشنهاد میکنم اونهایی که تو پست بالا گفتم مخصوصا 217.218.127.127 ست کنید و نتیجه(و پینگ) رو بگید. برای من 100 الی 120 گرچه دی ان اسی که شما استفاده کردین هم 89.144.182.3 برای من پینگش همین 100 - 120 است. اگر اون هم همینطور باشه که کلاً پینگ سرویستون فاجعه(تر از بقیه کاربران) است!نقل قول:
مخابراتنقل قول:
شاتل
زیر ساخت
رو ساخت :n02:
بازم ریده شد توش نصف سایتا رو وا میکنه نصفشو سایتا رو نه دامنهirرو وا میکنه
زنگ زدم اپراتو 150نفر پشت خط بودن نزدیک5000تومن شارژم رفت وصل شد از مرده تا زندشون رو فحش دادم جان عزیزتون شما هم زنگ بزنید فحش بدید راستی یکی یه متن خوب بنویسه برا شکایت دوباره دسته جمعی شکایت کنیم من سر برج میرم رو AADSLاما تا زهرمو نریزم ول کن نیستم
پس پینگ شما خیلی بدهنقل قول:
بزور تونستم این عکس ها رو با کیفیت پایین آپ کنم:
گرچه پینگ من بهتره اما سرعت فاجعه + مشکل همیشگی انجمن ها و ساین این نشدن تو گوگل و باز نشدن جی میل.
spam!!!!!!
منم DNS زیرساخت رو ست کردم همین مشکلاتی رو که شما میگین بروز کرده بود بخاطر همین برگشتم رو dns مخابرات و شاتل و گوگل.نقل قول:
دیروز و امروز فاجعست .. یکم خوبه یکم بد ..
کلا از دوشنبه شب تا همین الان نیم ساعت به نیم ساعت قطعه. وقتی هم وصل میشه سرعت 30 kB/sec بالاتر نمیره ( اینترنت 1مگ !!!! ) :n28:
ظهر زنگ زدم بهشون میگم چه وضعشه این همه پول میگیرین این چه اینترنیه. میگه دست ما نیست :n04:
دیگه نمیدونم چیکار کنم... حیف که خطمون فیبرنوریه روش adsl نمیدن وگرنه یه لحظه هم این آشغالو تحمل نمیکردم.
پایه شکایتم اساسی.... :n24:
من که هر دی ان اسی ست میکنم باز هم همین مشکلات هست. این مبین نت هر جا یک مشکلی داره.نقل قول:
بمشکل سراسریه.
برای من 10 ثانیه وصله ، 20 ثانیه قطع و این پروسه به مدت چندین ساعت ادامه پیدا میکنه.
سلام دوستان، من مودمم انگار خراب شده! موقع روشن کردن چراغ تل روشن میمونه و دیگر هیچ ...
دوتا سوال: اول اینکه کسی مودم برا فروش داره؟
دوم اینکه ایا میشه پول طرح رو درصدی که ازش باقی مانده پس بگیرم؟! 2 مگ 6 ماهه دارم :n03:
ممنون میشم جواب بدید دوستان
منا هفته بعد نقل مکان میکنیم اگه مودم انتن نده و ADSLهم خوب باشه من برا فروش دارمنقل قول:
.
نه متاسفانه طرحه رفته پاچت آخه مرد مومن من که به یه دقیقه بعد این شرکت اعتماد ندارم چطور رفتی طرح6ماه گرفته!!!!!!
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی زود تر سایت باز میکنه من تنظیماتم دیفالت هست چه کنم ؟نقل قول:
تاثیر داره دوست عزیزنقل قول:
تاپیک هم داریم براش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.آقا این قاونی که میتونی 2 برابر حجم خریداری شده میتونی شبا دانلود کنی فعال شده؟؟؟؟:n03:
هنوز اجرا نشدهنقل قول: