آره منم دقيقا همين مشكلاتو دارم، خدا لعنتشون كنه پول ملتو مفت ميگيرن بعد هم اينجوري سرويس ميدن:grrr:نقل قول:
Printable View
آره منم دقيقا همين مشكلاتو دارم، خدا لعنتشون كنه پول ملتو مفت ميگيرن بعد هم اينجوري سرويس ميدن:grrr:نقل قول:
تایید میشه:2: اقا شورش در اوردن این بی ناموسا ,|,, :weird::weird::angry::angry:نقل قول:
منم جدیدا مشکل پینگ دارم.پینگ افتضاح بالاست.من زنگ زدم اولش یه خورده *س شعر گفت بعد دید مشکل حل نمیشه گفت بذار استعلام کنم.چند دقیقه پشت خط موندم بعد برگشت گفت در حال حاضر ظرفیت مرکز مخابراتی شما پر شده و معلوم هم نیست که کی این مشکل برطرف بشه.ولی الان که من میبینم همه مشکل پینگ دارن.نمیدونم جریان چیه.من هم سرویس رو فقط برای پینگ میخوام.نه دانلود داره و نه استفاده خاصی دارم.فقط و فقط پینگ برام مهمه.لطفا همه زنگ بزنن و مشکل رو بگن بلکه برطرف بشه.
خدا رو شکر ما نه با شبانه اش مشکلی داریم نه با روزانه اش !
جالبه لابد حق این چند نفر رو دادن به شما. تو ایران 1 تبلیغ کننده بهتر از 10 شاکی جواب میده لابد سیاست جدیدشونه.آخه تو ایران اگر 1 نفر بگه کوچه پایینی سیب زمینی مفتی میدن همه میریزن ببین چه خبره ولی 10 نفر بگن سرکاریه هیچ کس باورش نمیشه.نقل قول:
امروز دیگه واقعا کفرم در اومد بعد از 3 ماهی که میشد که حتی یک بار هم به پشتیبانی چیزی گزارش نکرده بودم
یک متن طولانی نوشتم هر چی دهنم در اومد گفتم
اخرش هم گفم اصلا انتظار ندارم پیگیری کنید و بی خودی جواب ندید و به همراهم زنگ نزنید و رفتم بیرون
الان اومد خونه دیدم E-Mail اومده با این محتوی :
ادم جدا میمونهنقل قول:
با سلاممشترک گرامیمشکل افت سرعت و packet loss از سمت دیتای شاتل است که خواهشمند است تامل نمایید تا مشکل حل شود. در حال حاضر پهنای باند خط شما چک شد و پهنای باند شما با توجه به نوع سرویس شما مشکلی ندارد. مودم شما هم با سرعت متناسب با سرویس up شده است. در مواقعی به غیر از مشکل حاضر و جهت بررسی بیشتر لطفا مودم را off/on کنید و سپس تست دانلودی از یکی از سرور های معتبر مانند opera و mozila و ... قرار دهید . سرعت دانلود شما باید متناسب با نوع سرویس تان در این تست دانلود باشد.
یک مشت دری بری
اونم تو ساعتی که من خونه نبودم اصلا
واقعا که هرچی بهشون فحش بدم بازم کم گفتم!:grrr:
100 مگ از سرویسم مونده و 2روز دیگه تموم میشه!
این دزد های لعین برای بار دوم دان استریم رو آوردن روی 160! بجای اینکه روی 2270 باشه!!!
و با سرعت 10 کیلوبایت دان میکنم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتیبانی میگه: اکانت شما 128 هست دیگه؟ درسته خب!:18:
بعد میگه تو پیش فاکتورتون هم 128 نوشته!!!
رفتم آخرین پیش فاکتور دیدم زده 128 یه ماهه 13,900 نومان!!!
یعنی کل این شرکتشون یک جا باید بره تو فاضلاب!!
بابا خیر سرم دارم ماهی 24000 تومن میدم ببینید چجوری پولای مردمو می خورن!
جدی جدی از دست این حروم لقمه ها دارم عصبی میشم! :41:
یکی بیاد چند تا isp دیگه تو قم معرفی کنه ما رو از شر این آشغالها خلاص کنه.
تست سرعت art5 رو کسی داره بزاره؟ تستی میخوام که جدید باشه مال همین روزا باشه...
این که خیلی خوبه کلی پیشرفت کردن زمان ما که همش می انداختند گردن مخابرات فکر کنم از زمانی که فرزاد شکایت کرده دیگه نمی اندازند تقصیر مخابرات. فقط هرکس می خواد از این شرکت دزد بیاد بیرون یک نامه توپ ایمیل کنه و تا می تونه شکایت کنه مطمئن باشید تا فی خالدونشون میسوزه وقتی بنویسید به دلیل سرعت پایین و پکت لاستهای متعدد و پشتیبانی که جز لالایی خوندن مشکلی رو حل نمی کنه دارید از این شرکت میریدنقل قول:
نمیدونم شاتل چه بلایی سر دوستا اورده که اینقدر شاکین
اما من که 128 Eco گرفتم سرعت دانلودم 56KB/s وآپلودم 14KB/s
البته سرعت شبانه به 10KB/s میرسه که برای ساعت رایگان این افت از طرف شرکت عادیه.:46:
بچه ها همین شاتل رو بزاین روی سرتون ! خدارو هم شکر کنین!
من رفتم خونه دوستم ! توی سهروردی هستن! پارس انلاین 512 داشتش.. خیلی سرعتش پایینتر از شاتل بود! حالا من میخواستم چنج کنم برم پارس!
خوب شد نرفتم! بابا صد رحمت به این شاتل! گفت همیشه همین مدلیه!
بابا باز شاتل سرعت دانلودش خوبه اون که نه پینگ داشت نه دانلود درست حسابی!
همینجا بمونید بابا اینجا جهان سومه بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد! هیچکدوم که سرعت واقعی رو نمیدن!
* راستی وایمکس ایرانسل رو یکی دیگه از دوستام گرفته اون هم میگه همش با کله قندش ( منظور مودمشه ) دور خونشون میچرخه دنباله انتن!!:27:
دیگه میگه تابلو شده مامانش اینا میگن باز تو با کله قندت راه افتادی!
پس این رو هم بیخیال شدم تا موقعیکه استیبل بشه هنوز تو مرحله سعی و خطاست ایرانسل!
گفتم به شما هم بگم خیالتون رو راحت کنم!
دقیقا بهترین کار نگرفتن سرویس از این شرکتهنقل قول:
متاسفانه تمام شرکتها از استاندارد ارایه سرویس بسیار بسیار دور هستند.
ولی شاید بشه شرکتی پیدا کرد که لااقل حقت رو بهت بده.نه بیشتر و نه کمتر.
اگر کاری جز game و سایر چرندیات ندارید
یه مدت جلوی خودتون رو نگهدارید و از چنین شرکتهایی سرویس نگیرید.
این تاثیر میگذاره البته کم چون اکثر کاربران اداری ، شرکتی ، مدارس و موسسات و ... هستند تا خانگی ها
ولی باز هم موثره
در ضمن اطلاع رسانی درست هم میتونه افراد رو آگاه کنه
جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.
در ضمن اینها برای بازار گرمی سرعتهای بالا رو برای سرویسهای با سرعت پایین میبستند.
شما زیاد در این مورد جوش نزن.اگر خیلی اراده داری وقتی تموم شد تمدید نکن و برو سراغ یه جای دیگه.
شما 24 هزار تومان میپردازی.ما که 44 هزار تومان میپردازیم و تو همون روز در دانلود یک ایمیل بالای 2 مگابایت
بارها time out error از سرور جیمیل میگیریم و در ارسال ، وضعمان به مراتب بدتر است و روزی چند بار قطعی کامل داریم و شبها هم سرعتمان معادل سرویس 64kb/s است باید شاکی باشیم.و بدلیل نیاز باید دنبال شرکت دیگری باشیم که هستیم وگرنه به کل قید اینترنت adsl را میزدیم.
در ضمن اون دوست پارس انلاینی هم امیدوارم پست من رو ببینند و جواب دهند چون لازم دارم.
اون جناب شاکی هم هر وقت وقت پیدا کرد نتیجه رو بگه ما یک دلگرمی پیدا میکنیم.
خیلی خیلی عذر میخوام بی احترامی نشه اون دوست شما 100% ... تشریف دارند که نمیرند از شاتل بگیرند.نقل قول:
در ضمن شما 512 رو با چی مقایسه کردی؟
لطفا پارامترهای مقایسه هر دو سرویس را اینجا بیان کنید
برای بار چندم ، لطفا اگر پست میزنید با عدد و رقم و بصورت علمی و منطقی و اصولی باشه
چون قراره یه عده انسان بااطلاع هم اینها رو بخونن و نتیجه بگیرن
در ضمن با این چیزها نمیشه جریان منفی افکار عمومی رو تغییر جهت داد.
لطفا اصولی عمل کنید.
نقل قول:
اوکی تست سرعت اونجا با سیستمش گرفتم نمی تونم بزارم که ..
ولی دانلودش با 512 ، 0.42 بودش
پینگش 890
مال من 512 شاتله .. شده که این مقدار بشه ! ولی نه همیشه
دانلود من اکثرا همون 0.52 هست ولی خب پینگ بالاست!
در هر صورت من وظیفه داشتم بگم... چون توی پستهای قبلی بچه ها رو تشویق کرده بودم که برن چنج کنن !
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
در ضمن شما برو سرویستون رو عوض کن اگه به نتیجه رسیدی اینجا اعلام کن هرچند بعید میدونم...
یه درضمن دیگه اینکه: اکثر این سرویس دهنده ها توی مناطق مختلف ( بستگی به تعداد مشتری ای که دارن ) سرعتشون فرق می کنه...
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
نقل قول:
من بلاخره متوجه نشدم این شاتل خوبه یا بد... جمله اتون رو نفهمیدم یعنی چه!:18:
اقا شاشتل اصلا گندو کثافت چرا به هم بی احترامی میکنین . این بنده خدا چه گناهی داره که سرویسش خوبه
اگه منظورت از بنده خدا منم باید بگم سرویس منم بده!:18: یعنی پینگم بالاست:19:نقل قول:
ولی خب پارس انلاین و وایمکس ایرانسل دیگه خیلی بدترن... بابا گفتم بین بد و بدتر ... پست رو خوب بخونین دیگه!
* بچه ها نظرتون راجع به وایرلس چیه؟ پینگ و قیمتش رو میدونین چقدره؟
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
توروخدا به داد من برسین.. من کارم ( یعنی شغلم ) آپدیت یک سایته که از خونه انجام میدم فقط و فقط پینگ برام مهمه..
حاضرم نصفه حقوقم رو بدم ولی پینگم بره بالا...
منم تا حالا از شاتل ناراضی نبودم الان حدود 10 ماه هست دارم استفاده میکنم
دوتا سرویس هم بیشتر نگرفتم اول ECO128 گرفتم که سرعت 512 بود و اصلا قطعی نداشت بعد هم ART 1 که سرعتش شد 1 مگ و بازم اصلا مشکل سرعت نداشتم چه شب و چه روز و الانم که دوباره برگشتم به سرویس ECO 128 بازهم نه قطعی داشتم و نه مشکل سرعت چه شب و چه روز الان هم هر شب میتونم تا 1.3 گیگ دانلود کنم
مشکل پینگ هم که ندارم شبا ماکزیمم روی 500 هست و روزها 250 و ساعتهای کم ترافیک هم معمولا دو رقمی میشه 98 البته من که بازی انلاین انجام نمیدم ولی در هر صورت دوستان میگند پینگ بالاست
منم حرف parisa6628 رو قبول دارم باید از بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
ممنون از پاسختوننقل قول:
من متوجهم بعضی وقتها هدف این است که یه پست سریع زده شود.
همه شرایط رو هم نمیشه توضیح داد.نمیشه دوباره هم به اون محل مراجعه کرد.
من فرمایش شما رو یه کم باز میکنم با اجازه :
یعنی 512kb/s پارس انلاین در منطقه سهروردی دانلود (حالا نمیدانم چی و از کجا و با چه نرم افزاری و در چه شرایط سیستمی) سرعت 42KB/s است.به حروف کوچک بزرک دقت فرمایید.همه چیز معنی دارد.
و شاتل 512kb/s در محل شما که نمیدانم کجاست و با همان شرایط بالا که نمیدانم چیست سرعت 52KB/s.
بسیار خوب.
خوب است شاتل بچه گول زن لا اقل همان 512kb/s را برای شما بسته.چون معمولا downstream را 2 یا چند برابر میبنده به دلایلی که میدانید.
چند مورد :
1-همانطور که فرمودید در مناطق مختلف کیفیت یک سرویس دهنده میتواند متفاوت باشد.اگر لطف کنید دوستی آشنایی در همان محل خودتان پیدا کنید که از جای دیگری سرویس داره و پارامترها را مقایسه کنید ممنون میشوم.
2-از همان دوست ساکن سهروردی ممکن است سوال بفرمایید سرعت دانلود ایشان در ساعات رایگان شبانه چگونه است و لطفا سرعت دانلود خودتان را در شرایط مشابه در ساعات رایگان شب برای ما بیان کنید.
3-تست سرعت با مثلا سایتهای مربوطه که یک فایل را به نزدیکترین سرور (معمولا دبی) ارسال و دریافت میکنند پارامتر مناسبی برای مقایسه نیست.مطمین باشید مسوولین محترم شاتل یا غیره اینها را میدانند و میتوانند آنها را باز بگذارند حتی در ساعات رایگان.شما مثلا دانلود از rapidshare یا سایر سرورهای بزرگ فایل را به عنوان معیار در نظر بگیرید برای موارد بالا
4-در مورد نرم افزارهای دانلود p2p هم لطفا یه آماری بگیر.
5-من خودم هم عرض کردم همه یه افتضاحن.من قبل از شاتل 2 سال از پارس انلاین سرویس داشتم.فکر میکنی چرا تغییر دادم.بس که اذیت شدم.حالا هم 2 سال بیشتره مشترک شاتلم.با ما که قدیمی هستیم اینطورین وای به حال بقیه.ما داریم در مورد موارد مسلم که حقمون هست صحبت میکنیم مثل افت سرعت برنامه ریزی شده در شب.مشکلات با سرورهای mail و ...
6-معنی جمله آخر من کاملا واضحه.شما یه مقایسه سرعت کردی با اون روش بعد گفتی طرف همیشه اونطوریه بعد گفتی شاتل روی سرمون بعد گفتی نه پینگ داره نه دانلود.به استناد به گفته شما آیا دوست شما نباید تغییر سرویس بده بره سراغ شاتل؟اگه نره چی باید گفت؟
7-ممنون از حوصله شما و منتظر اعداد و ارقام برای نتیجه گیری عزیزان و خودم
شبانه رو قطع کردن هیچی نگفتیم
الان دو سه هفته هست هر نیم ساعت یکبار قطع میشه و باید دئباره وصل کنی.
دو سه روزی هم هست که کلا چراغ dsl مدام در حال چشمک زدنه و یکی دو دقیقه ثابت میشه و باز دوباره اینترنت قطع میشه و شروع به چشمک زدن میکنه.
زنگ زدم میگم کانکت نمیشم بعد خانومه میگه کدوم چراغات روشنه؟
گفتم همش روشنه به جز سه تاش! بعد گفت کدوماش روشنه؟ گفتم پاور و lan:31:
بعد هم چک کرد گفت مشکل از ما نیست و از مخابراته!!!
فردا صبح حضورا میخوام برم مرکز مخابراتی.
بعد هم برم نمایندگی شاتل.
یک دهنی از اینا سرویس کنم . فقط دعا کنن از مخابرات باشه.
میخوام اونایی که مشهد شاتل دارن و رفقام که دارن و ندارن رو جمع کنم ببرم دم در شاتل:27:
20 نفر هم جمع بشه.(کوچه ای که نمایندگی توشه کوچیکه بیشتر از اون هم جا نمیشیم.)
میخواین برین سعدی 20 :31:
آقا من اين ماه از شاشتل خدمات گرفتم بد نبود
سرعت دانلودم زير 50 نيومده.
اما خوب مثله اينكه شما ميگيد اينجا فقط براي ماه اول سرويس خوب ميدن.
حالا چي كنم؟بازم از اينجا بگيرم خوبه؟
يا پارس آنلاين؟
آقا من اين ماه از شاشتل خدمات گرفتم بد نبود
سرعت دانلودم زير 50 نيومده.
اما خوب مثله اينكه شما ميگيد اينجا فقط براي ماه اول سرويس خوب ميدن.
حالا چي كنم؟بازم از اينجا بگيرم خوبه؟
يا پارس آنلاين؟
فقط ميتونم بگم شديدا باحال شده يه عكسو كه سرچ ميكني انگار نه انگار كه تو گوگلي.انگار يه سايت عكس باز كردي
آقای به ظاهر روشنفکر شما اگه سرویست دوبار دان استریمش پایین میومد که نمیتونستی صفحه باز کنی!نقل قول:
جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.
در ضمن اینها برای بازار گرمی سرعتهای بالا رو برای سرویسهای با سرعت پایین میبستند.
شما زیاد در این مورد جوش نزن.اگر خیلی اراده داری وقتی تموم شد تمدید نکن و برو سراغ یه جای دیگه.
شما 24 هزار تومان میپردازی.ما که 44 هزار تومان میپردازیم و تو همون روز در دانلود یک ایمیل بالای 2 مگابایت
بارها time out error از سرور جیمیل میگیریم و در ارسال ، وضعمان به مراتب بدتر است و روزی چند بار قطعی کامل داریم و شبها هم سرعتمان معادل سرویس 64kb/s است باید شاکی باشیم.و بدلیل نیاز باید دنبال شرکت دیگری باشیم که هستیم وگرنه به کل قید اینترنت adsl را میزدیم.
و ساعات شبانت رو هر 20 دقیقه یه بار قطع میکردن که همین پریشب از ساعت سه و نیم تا 10 صبح قطع بود چیکار میکردی؟؟؟
می خواستی بگم این شرکت کار بدی کرده و من تحریمش کردم:27:!
به نظرت اطلاع رسانی اینجوری به درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟
درضمن من هر چی بهشون گفتم درست بود
یعنی شما نمیدونی اگر کسی بهت خدماتی بده و ازت پول بگیره، ولی اونطوری که باید به قرار دادش عمل نکنه و حق شما رو بخوره پولی که میگیره حرومه و اون فرد میشه حروم خور و دزد؟؟؟؟!!
راستی شما چه سرویسی میگیری که 44 تومن میپردازی؟؟؟ ونمیتونی یه ایمیل 2مگی رو دریافت کنی؟؟؟
فکر کنم حرف هایی که به دوست parisa6628 در مورد خودت هم صدق میکنه چون 44 تومن دادی نمیتونی یه ایمیل 2مگی دریافت کنی و هنوزم توی این شرکت موندی!
شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره؟؟؟؟
-----------------------------------------------------
انصافا هرکی این متنو میخونه خودشو جای من بزاره. اونوقت میبینه که چند تا فحش کمترین کاریه که میتونه بکنه!
الان زنگ زدم پشتیبانی میگه شما جزء مشترکین پر مصرف ما هستید و از این بعد نمیتونید سرویس 2 مگ داشته باشید و همین 128 رو میتونید شارژ کنید!!!!!!!!
اول یکی به من بگه ترافیک رایگان یعنی چی؟؟؟
یعنی اینکه شرکت قرارداد بسته با شما که توی سرویست میتونی از شبانه رایگان هر چقدر که می خوای دانلود کنی!!!
و شرکت هم به هیچ دلیل نمیتونه ترافیک رایگان شخص خاصی رو ببنده یا سرویسش رو بدون اجازه و قبل از تمام شدن اکانت قبلیش به اکانت پایین تر تغییر بده!!
تازه من دیشب اتفاقی دیدم که دان استریم پایین اومده! و چند شب قبلش هم بیش از 600 مگ دانلود نکردم! خدا میدونه از کی اینا آوردن پایین! و اکانتم هم تا 2 مرداد هست!همین الان که دارم این جملات رو مینویسم! مرتب داره قطع ووصل میشه!
حالا هر عقل سلیمی میتونه بفهمه که این شرکت چطور سرویس میده!
و آیا دزد و حروم خور هست یا نه!!!
و هرکس ممکنه خودش هم با همین مشکلات مواجه بشه!!!!
اگه این قطعی ها درست شد که شد!
اگه نشد شکایت رو پر میکنم و برای همیشه از این شرکت مال مردم خور میرم!
از دوستان هم خواهش میکنم اگر کسی قوانین و حق و حقوق شرکت رو در رابطه با کارهای بالا داره یا اطلاعاتی داره بیزحمت برام بزاره با پیام خصوصی بده تا اگه قرار به شکایت شد دستم پر باشه!
اینم از سرویس 2 مگ من! (جالبه تو تنظیمات مودم دان استریم وآپ استریمم یکیه!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
بحث همینه که اصلا معلوم نیست مشکل از شاتله یا مخابرات
تو بعضی شهر ها مشترکینش مثل europe نشین ها ازش تعریف میکنن و راضین
تو بعضی شهر ها بد ترین وضع رو داره
تو بعضی شهر ها هم یک روز خوبه یک روز داغون
تو همون شهر ها هم منطقه به منطقه فرق داره
یکی پینگش 100 یکی 2 تا کوچه بالاتر 900
تبعیض بیداد میکنه
اینا هم همش میندازن گردن هم دیگه
مثلا همین الان که من اینجام بر خلاف دیروز فوق العاده سرعت بالاست و پینگ 190 هست
و واقعا دارم لذت میبرم بعد از چند روز اسف بار بودن اوضاع
نقل قول:
با سلام
با تشکر از شما که بنده را به ظاهر روشنفکر میدانید
بنده این پست شما رو خوندم و اون مطالب رو نوشتم :
باز هم نمیدونم اگر اشتباه میکنم بفرمایید.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5193223&postcount=21928
بر اساس پست فوق سرویس شما چیست؟
من برداشت کردم سرویس شما 128kb/s باشه ، عرض کردم اعتراض شما برای چیه؟
شما اگه سرویس 2Mb/s داری و سرعتت رو 128kb/s بستند مسلمه باید اعتراض و پیگیری کنید.
مسلمه که سرعت شبانه باید در حد تعهدات سرویسی که به شما ارایه میشه باشه.
دلیلی نداره سرعت پایینتر بدهند.
من خودم چند جا گفتم پایین آوردن سرعت شبانه فقط سودجویی است و ترافیک و ... بهانه است.
دیگه چند بار باید یه حرفی رو بزنم.
سرویس اینجانب هم ART3 است.
شما هنوز فلسفه پستهای من رو متوجه نشدید.
بنده از کیفیت بد سرویس شاتل شاکی ام.من مخالفم نه موافق.بنده دارم دلایل ناراضی بودنم رو بیان میکنم.
دوست محترم شما چند تا پست من رو بخون بعد قضاوت کن.
من خودم 3 روز بدون هیچ دلیلی چه روز و چه شب downstream آمده بود رو 64kb/s
من که تو خونه ننشستم مثل بچه حاجی ها فیلم دانلود کنم و گیم بازی کنم.
تو یه دفتر دارند چند یوزر دیگه برا کارهای عمومی از این اینترنت استفاده میکنند
ما روزی یه ایمیل نداریم که پسر جان.اکثر ارتباط فایلی ما با کارگاهها و سایر شرکتها با ارسال و دریافت ایمیل است.وقتی مشکل پیش میاد میدونید چه جنگ اعصابی میشه.خودتون دیدید در اکثر مواقع بخصوص شلوغی ها صفحات سرویس دهنده های ایمیل باز نمیشه.گاهی این مشکلات تا چند روز باقی میماند.البته ما ارسال و دریافت را نه از طریق web base که با همون پورتهای pop و smtp انجام میدهیم ولی گاها مشکل باقی است.
شما فکر میکنید بنده با پشتیبانی چند بار صحبت کردم تا بعد 3 روز یه مشکل رو برطرف کنند
هر بار یه شخص متفاوت و کلی کلنجار که بابا مشکل من اینه نه خاموش و روشن کردن مودم و ... نیست.
شما تا به حال چند بار تغییر سرویس دادی و از چند جا سرویس گرفتی اخوی؟
فکر میکنی چقدر معطلی داره؟
تو این مدت کارهات رو با مودم دایال آپ انجام میدی؟
فکر میکنید تمام شرکتها در منطقه مورد نظر کارت دعوت برای شما نوشته اند که پورت خالی با سرعت مورد نظر برای شما مهیا است لطفا تشریف بیاورید از ما سرویس بگیرید؟
بنده که عرض کردم از طریق 2 شرکت دیگر هم در حال اقدام هستم.
بنده که عرض کردم بدلیل نیاز باید از اینترنت استفاده کنم وگرنه کلا قید آنرا میزدم.
مجددا هم عرض میکنم جناب m_pixel فحش دادن روش افرادی است که سر گذرها می ایستند.
شما اگر فکر میکنی با این روش مشکلت حل میشه بفرمایید ادامه بدید.
بنده عرض کردم اطلاع رسانی درست.
وقتی میگن سرعت من کمه و ... با عدد و رقم ، کدام منطقه ، کدام شهر دانلود با چی از کدام سرور ، در چه زمانی با چه سیستمی و ...
وقتی میان زرتی مینویسند سرعت من الآن خوبه یه عکس هم میچسبونند از تست و بقیه هم به به و چه چه میکنند.
در ضمن چند جا دارم مساله اعتراضها رو پیگیری میکنم
سایت تنظیم مقررات که میتونید بهش استناد کنید خودش خرابه
اون آقا هم هنوز درگیر کنکوره
لااقل شما شکایت و پیگیری کنید ما را هم در جریان مراحل آن بگذارید ما هم روش شما را پیش بگیریم
لطفا پستهای بنده را بخوانید
با تشکر
در ضمن پست قبلی من رفته برای تایید و خبری ازش نیست
نقل قول:
نه دوست من حقیقت نداره
گزارش دادم و گفتن فرستادیم امور مشترکین
تماس گرفتم با امور مشترکین گفتن که این مال تهران هست و مال شهر شما نیست!!!
این ماه سومی هست که دارم از شاتل استفاده میکنم
اول سرعت رو روی 1024 بسته بودن و بعد روی 584 و الان هم شده 284 ! البته قراردادم هم 256 هستش
اما دلیل اینکه من سپنتا رو ول کردم اومدم شاتل بخاطر اون 1024 بود .. اگه اینطور باشه بدردم نمیخوره :)
من قراردادمو دیگه تمدید نمیکنم !
اگه کسی تهرانپارس هست و میدونه سرویس کدوم شرکت کیفیت خوبی داره و پورت خالی هم داره بگه .
یه چیزی میگم به همتون روش فکر کنید . تجربه شخصی .
اول بگم که من انشالله تا دو ماه دیگه از شر این شاشتل خلاص میشم . بخوره تو سرشون این اینتر نت به اصطلاح پر سرعت .
چند شب پیش حدود ساعت 3 شب . داشتم روی یه طرحی کار میکرم که یه دفه دیدم ساعت 3 گفتم برم ببینم دانلود منیجرم در چه حاله؟!!(آخه از اونجایی که سرعتم 3 ماهه پایینه همیشه چنتا لینک مستقیم برا دانلود دارم ) دیدم سرعت رو 200 بیت میچرخه .
و تو 2 ساعت 5 مگ حدود دانلود شده . خلاصه رفتم تو چت آنلاین و توپیدم سر یارو . هر 5 خطی که من مینوشتم اون یه خط دری وری میگفت .
خلاصه آخرش با کلی توهین بهش گفتم من میام برا فسخ قرارداد . شاشتلم باشه برا خودتون . 128 مخابرات سگش به 512 شما می ارزه .
بعد عینه این فیلما با عصبانیت اومدم بیرون از روم:31:
بعد از 5 دقیقه سرعتم رفت رو 50 کیلو و هنوزم رو 50 میچرخه شبا .
ولی خب فایده ای نداره این کارشون . چون من اگه 10 مگ هم بهم شاشتل بده بازم میرم از مخابرات میگیرم و تحریمش میکنم .
انشالله تا دو ماهه دیگه چون خیلی با اینترنت کار دارم و نمیتونم قطعش کنم تا مخابرات وصل کنه.
من به کی قسم بخورم که سه نفر از دوستان من به صورت همزمان در یک سرور پینگشون پایین تر از من هست؟نقل قول:
از جمله پارس آنلاین
اینجوری هست
شاتل 500
پارس آنلاین 260
پارس آنلاین 280
صبا گستر 200
هر روز هم داریم آزرمایش می کنیم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
نقل قول:
همسایه و یکی از اقوام من از پارس آنلاین گرفتن. هر سه به صورت همزمان کار می کنیم و آزمایش هم می کنیم. من همیشه می گفتم شاتل بهتره ولی خدا رو شکر اونها از شاتل نگرفتن و حالا هم نتیجشو دارن می بینن. مشکل من هم اینه که 3 ماهه گرفتم و دردسر و پول رانژه ی دوباره رو هم نمی تونم تحمل کنم. مشکل اینه وگرنه یک روز هم توی این شاتل نمی موندم
به ویژه با این به اصطلاح کارشناسان که جز اینکه بگن ما مشکلی نداریم و مرکز شما خوبه و از این حرفا....
البته پینگت بیاد پایین بهتره:31:نقل قول:
اگه منظورت از بنده خدا منم باید بگم سرویس منم بده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی پینگم بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب پارس انلاین و وایمکس ایرانسل دیگه خیلی بدترن... بابا گفتم بین بد و بدتر ... پست رو خوب بخونین دیگه!
* بچه ها نظرتون راجع به وایرلس چیه؟ پینگ و قیمتش رو میدونین چقدره؟
توروخدا به داد من برسین.. من کارم ( یعنی شغلم ) آپدیت یک سایته که از خونه انجام میدم فقط و فقط پینگ برام مهمه..
حاضرم نصفه حقوقم رو بدم ولی پینگم بره بالا...
ارهنقل قول:
میای؟
فعلا که وضعیت بهتر شده . کلی چرت و پرت تحویل پشتیبان فنی دادم. خدا رو شکر داره درست کار میکنه.
گفتم حالا که هی شما میاین میگین مشکل مخابراته و مخابرات هم میگه مشکل سرویس دهنده هست، میرم از مخابرات سرویس میگیرم که بهانه ای نداشته باشن.:31:
ولی یک اعتراض باید بکنیم. هر کی مشکل داره و نداره( چون اونا هم مشکل دار میشن) جمع شیم بریم دم در شاتل بگیم انرژی هسته ای حق مسلم ماست:31:
نقل قول:
من خودم 5,6 سال با دایل آپ زندگی کردم!
شما خودت تا حالا 130 مگ با دایل آپ دریافت کردی؟؟؟؟
میدونی چه زجری آدم میکشه تا تموم بشه؟
دو isp هم تا حالا عوض کردم!
ولی الان 5 ماهه که دارم از شاتل استفاده میکنم!
و برای گرفتن پورت از صبانت که 2یا 3روز کشید!
شاتل هم 5 روز حدودا!
بعد هم حرفای من زیاد جنبه ی فحش نداره!
دلایلش رو هم بالا گفتم!
من موندم شما به مال مردم خور چی میگین؟؟؟
اگه هیچی نگین که همه لقب بد روتون میزارن!
پس اگر گفتن این حرفا روش کسانی هست که سر گذرگاه وایمیستن پس شاشتل هم که بچه ها میگن فحشه
و این دوستمونnight lord هم که تو پست قبلی گفت زنگ زدم فحش دادم و ... فحشه و p30world هم گذرگاه فحاشیه!:27:
من خصوصیت واقعی آدم ها رو میگم! و در واقع نگفتنش یه جور دروغ حساب میشه!
مثل این میمونه که بگن شما حاضر جواب نیستین!(البته ناراحت نشینا چون بالاخره هر شخص یه خصوصیتی داره!)
خصوصیت شاتل هم اینه که مال بعضی ها رو میخوره و اونطوری که قرارداد بسته عمل نمیکنه! و طبق تعریف حروم خوره!:46:
در ضمن فکر نمیکنم کسی با راست گویی من مشکلی داشته باشه!
تازه شما فکر کردی فقط خودت توی نت کار داری و بقیه ملت به قول خودتون بچه حاجی هستن و بیکارن؟؟؟
من خودم با چند تا از دوستام آنلاین با هم روی پروژه کار میکنیم و با remote desktop و .. کار داریم که پینگ هم خیلی برام مهمه!
پس نتیجه میگیریم هرکس کارش برای خودش اهمیت داره و نباید بعضی هارو زیر سوال برد!!!
کاری که از بی دلیل فحش دادن هم بدتره!!
بعدم نگفتین شما چطور اکانت Art 3 داری و یک ایمیل ساده رو نمیتونید دریافت کنید؟
دان استریمتون روی چنده؟
اگه به قول خودتون کارتون اینقدر مهمه و هر سری جنگ اعصاب دارین چرا یه سرویس اختصاصی نمیگیرین؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طبق حرف هایی که با رئیس شاتل زدم گفت شما جزء مشترکین پر مصرف شاتل هستید!
و دیگه مقدور نیست که سرویس 2 مگ بهتون بدیم!!!!
اگه می خواید از همون 128 استفاده کنید!!!(یه سوال تو پرانتز:سرویس 128 دان استریمش روی چنده؟؟
و اینکه آیا اینا حق اینو دارن که سرویس منو تغییر بدن و نزارن دیگه 2مگ بگیرم؟؟؟)
ولی گفت با تهران بازم صحبت میکنم و خبرشو بهتون میدم!
در آخر میتونم بگم خاک بر سرشون که نمیتونن سر حرف خودشون بایستند!!!
ولی اگر همون سرویس 2مگ خودمو بهم برنگردونن با شاشتل خداحافظی میکنم و طرفدار هارو به حال خودشون میزارم تا بیشتر باهاش حال کنن!
راستی اگر جواب ندادم شرمنده چون 40 مگ بیشتر از اکانتم نمونده!
ممنون!
سرعت دانلود ART1 چقدره؟
راستی شاتل پینگش خوبه بیایم؟
به احتمال فراوان تا آخر این ماه با شاتل خداحافظی کنم....
دوستان این چند صفحه رو خوندم کسی اشاره ای نکرده سرعت دانلود art 1 از 32 اومده رو 17 ....
داون استریم شده 158 :(
اول که از یک مگ اومد رو 280 حالا هم اینجوری....
کس دیگه ای سرعتش اومده پایین یا فقط من اینجوریم ؟
من زورم میاد ماهی 30 تومن بدم هیچی هم نتونم دانلود کنم...خداحافظart1 .و شاید خداحافظ شاتل !
من که فعلا سرعتم خوبه و الان 2 ساعتی هست که سرعت کم نشده و قطعی هم نداشتم.( خدا رو شکر):31:
راستی یک چیزی هم بگم اگه سیم تلفن از کنار کابلهای برق رد میشه و میرسه به مودم حتما سیم رو از کابلها دور کنید. تاثیراتی داره
الان ویندوز رو آپدیت کردم و سرعت دانلودم هم خوب شده. پینگ هم به نظر پایین باشه.چون سایتا رو راحت باز میکنه.
میگم کسی تحقیق کرده ببینه سرویسهای مخابرات خوبه یا بد؟
GPRS همراه اول هم باید خوب باشه ها
من یک بار همینجوری با گوشیم رفتم خیلی سریع گوگل رو باز کرد(سرعتش چند برابر ایرانسل بود) ولی هزار تومن انداخته بود برا همون یک باز باز کردن گوگل: دی
الان که طرح زده باید تست کنم
فک کنم یک روزش هزار تومن باشه نه؟ من که اگه تست کنم و سرعت و پینگش خوب بود شاتل رو میزارم کنار.
کاملا مشخصه اصلا طرفداری شاشتل رو نمی کنید. من موندم شما ککه انقدر پیشنهاد می دی همه از این شرکت برن چرا خودتون تا حالا نرفتید خوشبختانه من که رفتم تا حالا هم از رفتنم راضی هستم. شما مثل اینکه ایران تشریف ندارید تو ایران انقدر خر تو خره که طرف بتونه قانون جاذبه رو هم نقض میکنه چه برسه به اعداد و ارقام.نقل قول:
شما بگید دوستتون یک دوره بره 128 بگیره همون که ماهی 16500 هست بعد تفاوت رو متوجه میشید.البته بگم پینگ پارس کمی بالاست و به درد بازی کردن نمیخوره مخابرات تهران تو این زمینه حرف اول رو میزنه.ولی سرعت آپلودش کمه.نقل قول:
مشکل اینجاست شما اصلا عیب این شرکت رو نگفتی . چرا نگفتی سرعت آرت رو آوردن پایین که مجبور شی دوباره بری اکو 128 من هم اکو 128 داشتم که فقط 2 ماه اول قرار داد خوب بود و شبانه هم رو 512 ولی بعد به گند کشیدند و شبها سرعت در حد زیر 128 می شد و روزها سرعت بالا بود برای تمام شدن حجم و تلکه کردن جیب من و هم اکو 512 رو ماه آخر گرفتم که حداقل خیالم راحت باشه که این شرکت مستحق شاشتل نامیدنه که دیدم چند روز خوبه و چند روز بده وقتی هم میگفتم این که دیگه 512 هست چرا سرعت شبانه کم میشه می گفتن چون سرویس شیر هستش طبیعیه اگر ناراحت هستید سرویس اختصاصی تهیه کنید.نقل قول:
زمان ما که 2 ماه اول خوب بود تا وقتی خوبه بمون هر وقت دیدی بازی در آورد و 5 روز پشت سر هم سرویس افتضاح شد و پشتیبانی هم هی گفت تامل کنید گزارش دادیم یعنی اینکه سرکاری و تا شرکت عوض نکنید مشکلتون حل نمیشه از این به بعد شدیدا توصیه می کنم هر کس می خواد بیاد شاشتل از کارت طلایی بقیه استفاده کنه و اگر هم تو شهرشون ثبتنام آنلاین تخفیف داره آنلاین ثبتنام کنه . این کار دو مزیت داره یکی اینکه شما پول نصب نمی دید پس دیگه دلتون نمی شوزه از شاشتل خارج شوید یکی دیگه شاشتل مجبور به دادن کارمزد به معرف شما میشه که این هم به نوعی ضرره واسه خودشون .نقل قول:
نقل قول:
دیگه نمی دونستم این شرکت حروم خوری رو به حد اعلی رسونده . باید بگم شاشتل اولین شرکت ت.می نخیلی بود که قانون Fair Use Policy رو گذاشت و گفته این قانون مربوط به سرویسهای نامحدوده پس شامل حال شما نمیشه طبق این قانون شرکت می تونه اگر کسی سرویس نامحدود داره و مدام دانلود میکنه و ترافیک شبکشون رو بالا ببره سرویسش رو قطع می کنند پس چون این کار رو کرده می تونی بری تنظیم مقررات شکایت کنی و مطمئن باش جواب میده فقط یک پرینت از اون پیش فاکتور 2 مگ بگیر و ببر بگو سر از خود همچین کاری رو کردن.
سرعت دانلود شما چنده؟من ECO-512 دارم 60 بالاتر نمیره.2 مگ سرعت دانلود چنده؟ارزش داره عوض کنم؟
نقل قول:
- برای قطعی ، پست صفحه 2189 من رو بیبینین.
- تورنت شاتل بازه و مشکلی نداره. من با اکو 512 شبی بیش از 1 گیگ دانلود دارم.
لطفا زود قضاوت نکنین. شاید مشکل از سویس شما نباشه.
ما که 9 ماه با این شرکت مشکل داشتیم Skype همش قطع و وصل می شد ولی اون موقع تورنت مشکلی نداشت.نقل قول:
دوست عزیز صفحات پیشین رو بخون متوجه می شی که بدترین پینگ رو در میون سرویس ها بدون شک شاتل داره. اگر به پینگ پایین نیاز داری هرگز سراغ شاتل نیانقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
نقل قول:
تورنت باز هست ولی سرعت دانلود شبانه در بالاترین حد به 15 می رسه ولی در روز تا دلتون بخواد با آخرین سرعت دریافت داره در حالی که سرویس های دیگه که من بررسی و سنجیدم کاملا باز هست
همچنین اسکایپ به هیچ عنوان باز نمی شه و همیشه در حال قطع و وصل شدن هست در حالی که سرویس های دیگه به سادگی از اسکایپ بهره می برند
هدیه ی 3 گیگ تولد هم گفتند تنها برای تهران است و نه دیگر شهرها