الان میشه دانلود کرد باز جساب کم نکنه خیلی خطرناکه نهنقل قول:
Printable View
الان میشه دانلود کرد باز جساب کم نکنه خیلی خطرناکه نهنقل قول:
سلام سایت اپدیت شده الان من 2 مگ دارم تا 9 مگ میره ولی تو قیمت جدید 10 مگ گذاشتن دیگه 2 مگ دانلود با این سرعت نمیدن؟؟؟
دوستان ، سرعت 5 مگابیت هم فعال شده ! آیا سرعت دانلود شبانه هم به همون میزان یعنی حدود 2.5 برایر 2 مگابیت هست ؟ اصلا این سرویس 5 مگ دانلود شبانه داره ؟؟
سرعت 10 مگ چطور ؟
زمان سرویس ها ۱۰ روز اضافه شده تو پنلوپ جدید برای هر دو اکانت بنده بقیه هم همینطور هستند؟ در ضمن جریان سرویس ۱۰ مک چیه وقتی همین ۲ مگ سرعتش محدود نیست یا قرار هست بعد از این محدود کنند سرویس ۲ مگ رو؟
الان دیدم که 5 و 10 مگ هم رایگان شبانه دارن ! به طور مثال سرعت 2 مگ رو روی 8 میبندن ، سرعت 5 و 10 رو خبر دارین رو چند میبندن ؟؟
این خط من هست ، تا سرعت چند میکشه به طور دقیق ؟
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 7.7 12.9 Attenuation (dB): 32.0 18.1 Output Power (dBm): 19.7 12.6 Attainable Rate (Kbps): 9652 1222 Rate (Kbps): 8189 1021
برای من هم 10 روز اضافه شده !نقل قول:
سایت برای من باز میشه ولی اطلاعات زمان سرویس من ایراد داره !!
زمان سرویس 1 ساله من رو از اول این ماه در نظر گرفته در حالیکه از 5 ماه پیش من این سرویس رو خریدم !!! ولی الان برای من روز باقی مانده زده 360 روز :n02:
برای منم اینجوریه واسه یکی از دوستام که رمزشو میدونم اونم اینجوریه پس پرداخت ها اینجوریننقل قول:
دوستان تست کردید ببینید حجم رو محاسبه میکنه یا نه ؟
خدا کنه با عوض کردن این سیستم باگ هاشون به فنا نره :n02:
چون سیستم قبلی هزار یک تا روش مفت استفاده کردن داشت :n02:
دوستان برای شما حجم رو درست نشون میده ؟؟ یعنی حجم واقعی تون رو نشون میده ؟ برای من دقیقا یک گیگابایت نشون میده و ازش چیزی کم نمیشه !
در حالی که بای 10 گیگ و خورده ای داشته باشم :n24: فردا زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگن
ما که باگی ندییدیم اگه بلد بودی چرا به ما نگفتی تا ما هم استفاده کنیم دعات کنیم:n28:نقل قول:
هنوز زوده !! زنگ زدن بی خوده !! خودت که میبینی دارن سیستمشون رو عوض میکنن و این ایراد ها ظبیعیه !!نقل قول:
درست میشه !! یکی دو روز صبر کن
والا من 4 ماه تموم بود به این فروم سر نمیزدم !! :n02:نقل قول:
پس این دفعه به ما بگو یک تستی بزنیم در ضمن الان برای من 1 گیگ نشون میده صبر کنید درست میشه صبح زدم پشتیبانی میگم چرا پس من یوز پسورد میزنم میگه اشتراک یافت نشد میگه من بلد نیستم شب زنگ بزنید بپرسید بعد قطع کرد چقدر اینا اطلاعات عمومی دارن:n31::n31:نقل قول:
سرعت جدید نامحدود 128 شده 8 کیلوبایت ! سرویس 2 مگ یا همون اولترای قدیم هم 244 کیلوبایت شده از این به بعد باید 10 مگ بخرم :n23:
نامردا سرعت دانلود شبانه رو بدون اینکه مدت سرویس تموم بشه آوردن پایین ! چی بگم آخه من تازه 3 ماهه تمدید کرده بودم !
اون بالایی خط اول و این پایینی خط دوم ، لطفا بررسی کنین و بفرمایید که وضعیت خط ها چطور هست و آیا سرعت 10 مگ و بالاتر رو راحت میکشن یا نه ممنوننقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :10.3 25.9 db Line Attenuation :36.0 22.0 db Data Rate :9087 514 kbps Max Rate :9452 1155 kbps CRC :24 0
دوست عزیز الان که دیگه اون سیستم رو عوض کردن میشه سه تا از اون هزار و یکی رو میشه اینجا توضیح بدی؟نقل قول:
حقیقتش من از سال 81 تو نت ول میچرخم زیاد اینترنت مفت ندیدم .خالی بندی هم حدی داره.
مگه قرار نبود 2 مگ سرعتش 4مگ باشه چرا کردنش 256 یعنی چینقل قول:
از صبح تا الا هی نت قطعی داره الا یکم درست شده ولی سرعت من 512 نامحدود رسما نصف شده 33kb !!! به 2020 هم هرچی زنگ میزنم جواب نمی ده
بله محدود هم2 مگ هم 256 شده قطعی هم زیاده من یک شکایت نوشتم 195 دو مگ ها هم بنویسین چون اینا گفته بودن سرعت 2 برابر بیشتر از سرویس ارایه شده الان لااقل سرعتمون باید 512 باشهنقل قول:
آقا سرویس منم از نصف شب قطعه گویا سراسری هست من از شهرک هم پرسیدم اونام قط بودن
اصلن سرعت ها رو یک سوم کردن یعنی چی باید 512 میکردن نه 256
اقا چه وضعشه اخه ؟ این افت سرعت موقتی هست یا بازم سرعت ها رو کم کردن ؟
منم اعصابم خورد شده پشتیبانی که جواب نمیده یعنی چینقل قول:
128 نامحدود که کلا قطعه
سرویش کلاسیک (128 محدود) گه سرعت دانلود 120 داشت، الان شده 30 کیلوبایت.
یعنی اینا سرویس محدود با سرعت 30 کیلوبایت میدن :n08:
تو خود تبریز (نمیگم دنیا) مگه شرکتی هنوز وجود داره که سرویس محدود با سرعت 30 کیلوبایت بده؟ سرویس محدود دیگه حداقل 100 کیلوبایت باید باشه دیگه.
یه هفته دیگه مخابرات شروع میکنه به فروش کارت اینترنت دیال آپ. خودتونو آماده کنید.
البته الان 128 نامحدود دقیقا سرعتش دیال آپه. (که اونم قطعه)
خیلی با حالن کلا
انگار تو این مملکت داریم طلا و زعفران خرید و فروش میکنیم. اینترنت بر اساس کیلوبایت و مثقال و گرم.
دنیا شده سرویسهای کلود و استریم و مدیا
ما اینجا اینترنت مثقالی میخریم
خیلی خوشیم ما
حال مشکل اینجاست که من که 2 مگ دارم با دوستم که یک مگ دار سرعت دوتامون 256 هست این یعنی چی نمیدونمنقل قول:
والا داداش از حرفم ناراحت نشو !! ولی اگه قرار بود هر کی تو نت ول میگرده یه باگ پیدا کنه الان سنگ رو سنگ بند نمیشد !! چون ما روزانه کلی ولگرد تو اینترنت داریم !!! :n02::n02:نقل قول:
در ضمن بهتره که یه نگاه به امضام هم بندازی !! یه لینک هست !! برو ببین :n09:
بعد بیا گوز گوز کن :n02:
من صبح ساعت 8 وصل شدم همه چی طبیعی بود !! ولی الان که از سر کار اومدم اینترنت به کل قطعه !! رایتل هم خونه آنتن ضعیفه و الان با نسل 2 همراه اول وصل شدم:n27:نقل قول:
همین الا اینترنت من وصل شد !! سرعت من که همونه و تا جایی که خطم بکشه سرعت میده و الان خطم 4 مگ اپ شده
ولی از نظر پینگ بدجوری رـــیده :n21:
گیت وی من از 172 به 10.10.101.242 تغیر پیدا کرده :n35:
پینگ داخلی خیلی بهتر شده ولی خارجی بدجوری ترکیده !! 300 تا پینگ و در ضمن اسم ISP رو با عنوان Iran telecomuication میشناسه نه information tecnology
دیشب سرویس جدید 10 مگ مخابرات رو گرفتم و همین چند لحظه پیش اعمال شد.در کمال شگفت سرعت دانلودم 256 کیلوبایت هستش و با سرویس قبلی 2 مگ الترایی که داشتم هیچ فرقی نکرده:n19:
اینترنت ما هم تا الان قطع بود، با 2020 که صحبت کردم گفت به دلیل توسعه نرم افزاری که هست هر از گاه یقطعی داریم و داره سعی میشه سریعا وضع دست بشه.
دیشب سرعت دانلود من با اولترا 130 بود! اینهمه هزینه کردیم 1 ماه هم نتونستیم از مخابرات بهره ببریم.
از طرفی تعرفه های جدیدی در سایت مخابرات زده شده که سرویس های 5 و 10 هم اضافه شده، باید یه چند روزی صبر کنیم ببینیم وضعیت چی میشه.
اول از اینکه با ادم بی ادبی مثل شما دهن به دهن شدم متاسفم ولی مجبورم همینجا جوابتو بدم .فرومی که شما نشونی دادی سرو تهش 42 نفر کاربر داره البته به غیر جنابعالی که طبق عکس زیر در تمام تایپک های خودت مینویسی:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:: n02::n02:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خود گویی وخود خندی عجب مرد هنر مندی .
اون تایپکی رو هم نحوه استفاده رو نوشته بودی.8 تا کامنت بیشتر نداشت .
اگراز اول میگفتی که میخوای فروم 42 نفره ببخشین 41 نفرتو هی آمارشو ببری بالا شاید منم یه سری میزدم .حالا من گوز گوز میکنم یا شما؟
بازم مشتاقم از اون هزارو یک روش چند تا رو یادمون بدی
آقا ما بیسواد.
عزیز دل برادر !!! این فروم یک هفته هم نیس که تاسیس شده !! و تمام تاپیک ها در طول این 3 روز زده شده !! :n02:
این باگ رو هم که زدم تو فروم به خاطر جذب بیننده بود !! ( وگرنه برای رضای خدا نزدم اونجا !! :دی) ( اون رو هم که زدم یکی از باگ های قدیمی بود )
من خیلی هم ادب دارم و خوبش رو هم دارم فقط چون شما گفتی خالی بندی حدی داره اینجوری نوشتم !! :n02:
اینم آس ترین باگ مخابرات تبریز که تو عمرتم نمیتونی همچین سرعتی با ADSL بدون فیل.ترینگ داشته باشی و بدون دغدغه پول و ...
حالا اگر شما ادعا داری که از 81 تو اینترنتی و میتونی همچین چیزی داشته باشی ما منتظریم که شما برای ما رونمایی بکنید :n09:
محتوای مخفی: برای سلامتی بدن زیان آور است
مخابرات عزیز
اینجانب محسن سیز با ۱۲۸ محدود در طی ۹ ماه اخیر یک هارد یک ترابایتی را تمام کردم.
در حال حاضر تنها ۸۰ گیگ دیگر در لیست دانلود هایم موجوداست . نذر کرده ام اگر آنها هم تمام شد یک هفته اینترنت نیایم.
لطفا سرعت ۴۵۰ ِ من را بازگردان.
با تشکرات فراوان
آقا وضعیت همارا چجوریه؟
128 نامحدود سرعتش چنده؟
کلاسیک محدود چطور؟
کسی هست از بچه ها؟
این مخابرات که دیگه رسما رید.
مخابرات که وضعیتش خوبهنقل قول:
فقط به خاطر ارتقا یکم ایراد داره که اونم درست میشه !! شهر های دیگه حسرت مخابرات تبریز رو میخورن بعد شما تقی به توقی نخورده میاید میگید رسما ریـد!!
تو رو خدا یکم انصاف داشته باشید :n02::n02::n12::n12:( البته این حرفم رو به دل نگیر سیاوش جان !! کلی گفتم)
یولداش بنده کی ادعا کردم میتونم همه چیزی داشته باشم ؟ یه بار دیگه کامنتها رو بخون .در مورد نهایت سرعت فکر کنم دیگه تو تبریز بالاتر از 20 مگ نداشته باشیم البته مخابرات و ADSL منظورمه اوم برای یوزر حالا شرکت ها و جاهای دیگه رو خبر ندارم .خب اینم تست چند روز قبل بنده که تو صفحات قبل هم هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم دوست عزیر کامنت شما در مورد سرعت بنده
نوشته شده توسط soft201163 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:دی
فکر کنم دیگه پینگ داخلی کمتر از این نباشه
وای که اگه من نزدیک مرکز مخابراتی بودم چه حالی میکردم
حیف که سرعت بالای 5 مگ رو نمیتونه تحمل کنه خط لعنتی من:دی
پس زیاد تشنه سرعت نیستم و اینم میدونم کلکی هم اگر سوار کنی بازم خود مودمهای معمولی بزرگترین مانع هست چون بیشتر از این حدود کشش ندارن.دوست عزیر من هیچ ادعایی نکردم که راه کلک زدن رو بلدم .بهتره دیگه بیشتر از این به حاشیه نریم اگرم بنده جسارتی کردم عذر میخوام .موفق باشی ولی به خدا از ته دل میگماگه تو این سیستم جدید هم اگر باگی کشف کردین مارو هم بی نصیب نذارین :n01:.من الله توفیق
دوستان خبری نیست این سرعت ها دامی اینجوری شدن یا موقتی هست
غ ل ط بکنند همچین کاری بکنن!! همگی شکایت می کنیم. مگه قرارداد نداریم؟ نوشته شده سرعت اولترا 2مگ که بخاطر جشنواره 4 مگ بسته میشه !!!! ساعت رایگان رو هم نمی تونن حذف کنن.چون تعهد دارن. مطمئن باشید این کاهش سرعت ها بخاطر تغییرات سیستم اکانتینگ هست و تا چند روز آینده باید حل بشه.احتمالا تعدادی از دوستان هم بخاطر ایرادات این سیستم جدید الان دارن با سرویس های 128 خودشون با سرعت بالا دانلود می کنند و حال می کنند :n10::n10::n10:نقل قول:
نه یکی از دوتام با 128 سرعتش 32 شده یکی از دوستام هم با 1 مگ سرعت 256 من رو میگیره خدا کنه درست بشهنقل قول:
سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات افتضاح شده از مخابرات اشتراک اینترنت نگیرید :n34: