بالاخره بعد از کلی تاخیر و مشکلات عجیب سرویسم فعال شد...
واقعا اسیاتک در رانژه کردن خیلی اذیت میکنه...سری قبلی هم در تخیله خیلی اذیت کرد:n15:
Printable View
بالاخره بعد از کلی تاخیر و مشکلات عجیب سرویسم فعال شد...
واقعا اسیاتک در رانژه کردن خیلی اذیت میکنه...سری قبلی هم در تخیله خیلی اذیت کرد:n15:
[QUOTE][QUOTE]نقل قول:
سلام [emoji4]
نوع سرویستون لطفا؟
10مگ گرفتم بهمن جان:n01:نقل قول:
سرعت شبانه چند هست دوست عزیزنقل قول:
مهدی شب تست کردی خبر بدهنقل قول:
چون تو ظاهرا خط خوبی داری
سلام دیشب یک اتفاقی افتاد من ساعت 1 شب سرعت دانلودم شد بین 180 تا 220 زنگ زدم درباره این طرح جدید باهاشون صحبت کردم گفت افت سرعت بخاطر اختلال در مرکز مخابراتی است توی ساعات مختلف چک کن منم صبح ساعت 7:30 چک کردم سرعت شده بود تا 600 هم بالا می اومد.حالا باز توی ساعات رایگان چک می کنم.امیدوارم طرحشون دروغ نباشه.
نقل قول:فعلا امروز که تست کردم خوب بود و فقط خارجی محدود بود.نقل قول:
سلام.اسیاتک ملعون سرعت سرورای خارجی را به بهانی افزایش سرعت سروری داخلی به شدت محدود کرده است.دوستم سرویس 10 مگ داره.تا قبل از این طرح مسخرهشون سرعتش فیکس 1.3مگابایت بود اما اینجور که میگفت از امروز سرعت روزانه اش از 1 مگابایت به 100 تا 200کیلوبایت در ثانیه میرسه.ولی سرعت سرورای داخلی همانند سابق است.
نه اینطور نیستنقل قول:
من الان سرعت روزانم 1.2 فیکس هست
سرویسم هم 1 مگ محدود هست ...
من 10مگ دارم سرعت روزانم با سرور داخل و خارج 1.3مگ هست و مشکلی نبوده تا به الان...نقل قول:
سرعت سرور داخلی دیشب بالا بود با 1 مگ دانلود میکرد. فقط اپلود بوی با 600 میگرفت.
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
سلام.تست الان از خونه دوستم گرفتم.شما مطمینید سرعتتون کم نشده سرعت از سرورای خارجی را میگم!در ضمن ipدوستم با 109 شروع میشه و سرورش را تبریز میزنه در صورتی که قبلا با 37 شروع میشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنج آی پی هایی که برام میاد:نقل قول:
2 و 46 و 5 و 79
------------
سرور خارجی:
در ضمن شما از سرور تبریز تست سرعت نگیر.مشکل داره.
بهترین سرور Tehran-irannet-Geamnet هست در حال حاظر.
در مورد افت سرعت شما دو حالت وجود داره:
1. پهنای باند مرکزتون شلوغ شده باشه
2. مشکل از رنج آی پی باشه که پهنای باند کمی داره.....(من چند ماه پیش که اسیاتک داشتم با رنج 46 سرعت همیشه پایین بود و میانگین سرعت 5-7مگ بود...اما الان با رنج های جدید سرعت خوب شده)
اگه شبانه با سرور خارجی تست کنید ممنون میشم .نقل قول:
250 کیلوبایت میده.(2مگ)نقل قول:
اینم خدمت شما مشکل به احتمال خیلی زیاد از رنج آی پیه چون قبلا با 37 شروع میشد و مشکلی نداشت.
تست 1 مگ محدود آسیاتک
شما تهران هستینقل قول:
اگر تهرانی کدام مرکز مخابرات؟
دوست عزیز خط شماهم نویز داشت؟نقل قول:
منم مشگل نویز دارم
میشه دقیقا بگین چجوری شاکی شدین از مخابرات و چی گفتین و به کدوم بخش گفتینکه اومدن رسیدگی کردن؟
راستش من رفتم مخابرات منطقهنقل قول:
با رییس صحبت کردم
بعدش یکم پیگیری کرد
بعدش نفر فرستادن
یارو میگفت امکانات خاصی نداریم واسه تست خط
راست می گفت به نظرم
آخه مگه با گوشی تلفن میشه نویز دیتا رو فهمید
خلاصه هیچی
منم بیخیال شدم
ولی هنوز شکایتم باز مونده و دست نزدم بهش
از 195 شکایت کردم
شما مشکل دارید؟؟؟؟
شدید؟؟؟
والا من قبلا مشترک آسیاتک بودم بعلت نویز زیاد خطم میپرید ولی رفتم مخابرات یه کوچولو SNR بهتر شدنقل قول:
الان که دوباره برگشتم SNR رو 10 ایناس و خطم طبق گفته آسیاتک بیشتر از 2مگ نمیکشه،اونجور که گفت از مرکزم استعلام کردن مشگل از آسیاتک نبوده!
حالا میخوام قبل اینکه مشگل جدی بشه بتونم حل کنم تا مثه دفعه قبل که مشترک آسیاتک بودم اذیت نشم
من DSL BOX دارم و سرعت دانلود شبانه ام هم 250 اینا هست
به خبری که هم اینک از طریق پشتیبانی اسیاتک به من رسید توجه فرمایید : توجه توجه
حذف محدودیتی که اسیاتک اعلام کرده بود فقط مخصوص روز هست و در زمان رایگان به سرعت اسمی باز می گردد.. دلتون خوش نکنید هیچ تغییری نکرده.
نکته جالب اینجاست که اعتراف کرد در شب محدود می کنند
بله همینطوره!نقل قول:
خوب یکی نیست بهشون بگه تو روز مگه اصلا سرعت محدود میشه!تو روز که از نهایت سرعتی که در اختیار داری میتونی استفاده کنی دیگه محدودیت چیه پس!
تو روز که قبلا هم محدود نبود
سرعت دانلود اومده بالا اما من نمیتونم از تورنت دانلود کنم .بقیه چطور؟
نه تهران نیستم شهر اصفهان هستمنقل قول:
مستقیمش کن خوب مجبوری مگه تورنت کار کنی؟!نقل قول:
کدوم شهری؟نقل قول:
سرعت برا منم اومده بالا اما مطمئن نیستم که داره از حجمم کم میشه یا نه :n02:
اگر میتونستم که مشکلی نبود .نقل قول:
سرعت دانلود از سرور خارجی و آسیاتک در همین لحظه
2مگ - 10 گیگ
تورنت رو بده برات مستقیم میکنم اگه خواستینقل قول:
شما اینجا درخواست بده همون جا هم جواب میگیری عزیزمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=665658&page=271&highlight=%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%AA
من خوزستانم .:n33:
شما اگه دوس دارین میتونین مشخصات سرویستونو بگین اینجا تا قیمت گیگتون بفیه هم بدونننقل قول:
:n02:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=4
جان من؟کجا بدم داشی؟:n04:نقل قول:
آره بده همینجا یا تو پ.خنقل قول:
تست سرور داخل و خارج در شبانه رایگان آسیاتک
نوع سرویس 1 مگ محدود 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان قیمت ماهیانه با ارزش افزوده 41500 تومان
نقل قول:
سرویس 2 مگابیت در استفاده شبانه حدود 1 مگ سرعت داره (بین 32 تا 256 کیلوبایت) که سرعت الانتون نرماله
ولی اینکه با همین سرویس 2 مگابیت در استفاده شبانه با سرعت 5 مگابیت کار میکنید یعنی در ساعات رایگان هم محدودیتی در استفاده درون شبکه ای ندارید
نمیدونم خطتتون رو چند مگ بسته شده ولی ممکنه تبادل در مرکزتون زیاد باشه چون طبق اطلاعیه تا نهایت کشش خط میتونید استفاده کنید و اگر مشکل از پهنای باند مرکز باشه احتمالا به زودی رفع میشه
اینم در نظر بگیرید تمام مراکز نمیتونن طبق این اطلاعیه عمل کنند ، ما مراکزی داریم که 2 تا 4 مگ پهنای باند دارند و 200 کاربر فعال ، بعضی از کاربرها سرویس 1 تا 2 مگ خریدند و خط ها روی 6 تا 8 مگ بسته شدن و عملا نمیتونن بیشتر از پهنای باند مرکز سرعت داشته باشند
علت تاخیر هم همینه ، افزایش پهنای باند مراکز با تایید مخابرات صورت میگیره ، خطوط stm-1 در مخابرات مرکز استان ها دایر میشه و از آنجا با تایید مخابرات به مراکز دیگر در سطح شهر یا استان انتقال داده میشه ، شرکت نمیتونه سر خود پهنای باند مراکز رو افزایش بده
این مشکلی هست که باعث میشه نتونن این بخش نامه رو سریع در همه مراکز عملی کنند.
دوستی اشاره کرد زمان محدودیت سریع اعمال میشه بله چون کار چند دقیقه است و اعمال محدودیت در اکانتینگ کلی کاربرها ، ولی زمان افزایش باید هر مرکز جداگانه تاییدیه بگیره و نامه نگاری اداری و روند چوب لای چرخ گذاشتن های مخابرات رو طی کنه !!!
شاید بهتر بود این اطلاعیه رو زمانی اعلام میکردند که تاییدیه تعدادی از مراکز اخذ شده باشه یا زمانش را به چند ماه بعد موکول میکردند
در هر صورت مراکزی که مشکل کمبود پهنای باند ندارند سریعا راه اندازی شده و این پهنای باند باقی مانده و بدون استفاده که شرکت خریده و بی مصرف مونده بین کاربرهایی که استفاده میکنند تقسیم میشه و عملا هم کاربر اون مراکز راضی میشه هم شرکت از نهایت هزینه ای که برای خرید پهنای باند کرده استفاده میکنه