سلام...طاعت وعبادت مقبول حضرت حقنقل قول:
شما چه نوع الپاینی دارید؟؟/صدا وکیفیتش چطوره؟؟
سلام...طاعت وعبادت مقبول حضرت حقنقل قول:
شما چه نوع الپاینی دارید؟؟/صدا وکیفیتش چطوره؟؟
سلام. ممنون.قبول باشه.نقل قول:
من CDE-104BTi دارم. من راضیم. من پخش های خیلی شاخ الپاین رو تست نکردم. ولی این خیلی خوبه و از سال 90 هم دارم و راضیم انصافا. هم کیفیت ساختش خیلی خوبه. هم بلوتوث داره. هم کیفیت صداش. از نکات منفیش شاید بشه به 2 ولتی بودنش و اینکه نمیشه براش ریموت کنترل تهیه کرد، اشاره کرد.
سلام دوستان
من یک مشکل با آمپ 5 کاناله دارم
این آمپ حدود 10 سال پیش از کشور شیطان بزرگ به دست ما رسید ( boston ) که از همون اوایل تو فصل تابستون ساب قطع میشد و تو زمستون عالی عمل میکرد
مشکل فقط روی همین کانال 200 وات مربوط به ساب هست و بقیه کانالها مشکلی ندارند
جالب اینه که اگر ماشین شب تا صبح هم تو پارکینگ زیر سقف باشه باز هم از همون اول صبح در تابستون ساب کار نمیکنه یعنی ربطی به داغ کردن آمپ نداره البته لازم به دکر هست که بعضی موقع ها وقتی ولوم را زیاد میکنیم یواش یواش ساب راه میفته ولی بعد از خاموش کردن پخش و روشن کردن مجدد بازهمون آش و همون کاسه است !!
لطفا اگر دوستان تجربه ای در این مورد دارن منو راهنمایی کنند
متشکرم
اقا امیر واقعا خسته نباشی معلومه حسابی وقت گذاشتی و انصافا نتیجه هم گرفتی. ایشالا تو شادیات بکوبه واست. فقط چندتا چیز واسم سوال شده ممنون میشم راهنمایی کنی.نقل قول:
اول که میخواستم بگم چرا از کابل برق ایرانی استفاده کردی واسه باتری به امپ؟
بعد چرا قطر کابلای برقت متفاوتن؟ اخه شنیده بودم بهتره قطر همه شون یکی باشه از باتری تا جعبه تقسیم و امپ هم منفی هم مثبت. اینو یه توضیحی بدی ممنون میشم.
این cnc کردن رینگ رو دری خیلی خوب ود من بردم نجاری یکی دو تا خرب کرد تا تونست دو تا تمیز در بیاره. فقط کاش یه پارچه شیک هم روش میکشیدی
اون پایه ای که واسه توییتر استفاده شده مال خود کامپوننته یا جدا تهیه کردی؟ مثلا من میتونم همچین چیزی واسه کامپوننتم تهیه کنم؟ کامپوننتم ادیسن k6 هستش.
دیگه اینکه من اینور اونور خونده بودم که در ال90 عایق کاریش خوبه و اونقدر نیازی به عایق کاری نداره شما که حتما بیشتر تحقیق کردی و تجربتون بیشتره توصیه تون چیه؟
اقا این امپای دسته دومو چجوری اینقدر تمیز و با این قیمت گیر اوردی؟؟؟ من دنبال دو کانله ی گلیدن هستم واسه سابم ولی چون مونو نیست و سابسونیک نداره تو شکم اینو بگیرم یا یه مدل دیگه. تو این موردم یه توضیحی بده لطفا.
شرمنده زیاد شد :n40:
سلام خدمت دوستان عزیز. مخصوصا حمید آقا و امیر خان
مدتیه از آمپ p600 راکفورد دارم استفاده میکنم و به 6902 پایونیر و mx165 وصلش کردم. سوالم اینجاست که وقتی 1 ساعت به طور مداوم صدا گوش میدم أمپ خیلی داغ میشه. با توجه به این که اسپیکرهای سبکی به این آمپ وصل کردم به نظرم داغ شدنش غیر طبیعیه. تا حدی داغ میشه که دست رو به سختی میشه روش نگه داشت. طبق شناسنامه این أمپ 525 وات رو 4 اهم میده. پس اصلا نباید در راه اندازی این اجزا فشار خاصیو تحمل کنه.البه 2.5 ساعت هم ازش صدا گرفتم ولی پروتکت نمیکنه. این داغ شدن رو اعصابه واقعا. کسی دلیل این موضوع رو میدونه؟ شخصی بهم گفت چون کامپات ضعیفه در استفاده مداوم که داغ میشه امپدانسش میاد پایین و به آمپ فشار میاره!!!! بعد نیم ساعت که تست کردم دما عادیه وخیلی بالا نرفته ولی بعد 1 ساعت داغ میشه.
در ضمن به امیر خان عزیز هم بابت بستن پروژه فوق العادشون تبریک میگم. ایشالا تو شادیا استفاده کنن.
امیر خان دو کانال از آمپ 4 کانالتون رو به zero ها وصل کردید دیگه؟ پس دو کانال دیگه رو چه استفاده ای کردید؟نقل قول:
خیلی ممنون و مچکرم قرباننقل قول:
1- کابل های خارجی مثل نمونه های استریت وایرز یا کانکشن و گلیدن بسیار گرانقیمت هستند، در صورت استفاده از این کابلها باید 1 میلیون پول کابل می دادم.
از طرفی برخی از کابل های جوش ایرانی که در بازار وجود دارند، بسیار با کیفیت هستند و درصد خلوص بالایی دارند.
یه دلیلش هم حمایت از تولید ملی بود!:n08:
2- قطرکابل بر اساس میزان آمپراژ تعیین میشه. در سیستم بنده هر آمپ نهایتاً 70 یا 80 آمپر برق نیاز داره، پس کابل های مثبت و منفی که به آمپ ها متصل میشه گیج 4 شد.
اما کابلی که به جعبه تقسیم وارد شد باید قطر بیشتری داشته باشه چون باید دو تا آمپ رو تغذیه کنه، لذا از گیج 2 استفاده شد.
Big4 هم با گیج صفر انجام شد.
3- قطر کابل های مثبت و منفی نباید با هم تفاوت داشته باشه، باعث ایجاد نویز میشه.
4- برای رینگ هایی که CNC کردم رنگ آمیزی انجام خواهد گرفت، ولی خودم رنگ چوب رو بیشتر دوست دارم.
5- پاد توئیتر به صورت فابریک خریداری شده و مخصوص Zero PP هست و تولید Gladen.
اما اگر شما هم نیاز به پاد دارید، در کشورمون یه آقایی به نام "حمید" هست که پاد های تمیزی می سازه (فکر کنم 300 هزار تومان).
اگر مایل هستید در P.M پیغام بدید تا براتون تلگرامش کنم.
6- اتاق L90 به نسبت پراید 3 برابر آکوستیک تر و عایق تره، ولی پیشنهاد می کنم بعد از بهبود وضعیت بودجه تون اگر سیستم ارزش داره درها رو Damping بزنید.
چون تاثیرش در صداگیری خیلی مشهوده.
7- این آمپها رو از سایت دیوار و کانال های خرید و فروش تلگرامی خریدم. بله خیلی مناسب خریداری شدند...
شما هم بگردید و صبر کنید پیدا می کنید.
8- اگر موسیقی هایی که گوش می کنید خیلی شامل رپ و راک نمیشه و سابتون ویبره نمی زنه، فیلتر سابسونیک به چشم نمیاد.
چون هنگام ویبره اگر فیلتر سابسونیک داشته باشید، به ساب فشار کمتری میاد و دقیق تر کار می کنه.
سلام و عرض احترام امیر عزیزنقل قول:
خصلت آمپ های کلاس A/B همین هست و خیلی داغ می کنند، مخصوصاً اگر آمریکایی باشند.
سیستم بنده هم همینجوریه، وقتی 4 ساعت مداوم با ولوم بالا به آمپ رفرنس فشار میارم میشه روش نیمرو زد!:n02:
از طرفی هم گرمای اگزوز از کف صندوق وارد میشه و بخاطر بسته بودن و عدم جریان هوا این داغی طبیعیه.
برخی از آمپ ها فن های خوبی دارند و حسابی آمپ رو خنک نگه می دارند، مثل گلیدن و ماسکنی.
برخی هم ترجیح دادند Heatsink ها رو تقویت کنند و از فن استفاده نکنند.
به نظر بنده زیاد حساسیت نشون ندید، در تابستان عادی هست.
دو کانال دیگه رو بدون استفاده گذاشتم...نقل قول:
چون سیستم تک استیج هست.
سلام...امیر جان...نقل قول:
واقعا فوق العاده کار کردی و خیلی دقیق و علمی نوشتی و با دلیل درست...
واقعا ما به این سیستم چی ایرادی بگیرم...همه چیز عالی است...واقعا از خواندنش لذت بردم.....مثل همیشه...عالی بود....
احتمالا اقا امیر خیلی ماشین پراید دوست دارند..وبا این ماشین لذت می برند...
سلامنقل قول:
از نظر شما ممنونم
به دلایلی پراید خریدم و از 206 صرف نظر کردم، وگرنه مشکل مالی وجود نداشت.
1) 206 ها ایرانیزه هستند.
2) من از این ماشین فقط در شهر استفاده می کنم و سفر های خارج شهری نهایتاً به تهران ختم میشه. بنابراین خریدن 206 فقط هزینه های اضافی نظیر بیمه، لوازم مصرفی و یدکی گران تر در برداشت.
اما راجع به پخش...
دیدگاه بنده با شما نسبت به سیستم های صوتی تفاوت داره.
در تلقی Audiophile ها، امکانات و کارایی در اولویت دوم و بعد از کیفیت قرار می گیره.
کلاریون 956 دَک فوق العاده و چیپ هایی با فرکانس بالا داره که به همراهی خازن های ژاپنی غوغا می کنه.
احتمالاً اطلاعاتتون از برد این پخش اندک هست.
از بابت امکانات هم نمیشه از این پخش ایراد گرفت، چون محصول سال 2006 هست و قبل از فراگیر شدن USB.
هر چند مشکل فقدان USB رو تا حدودی با کیت آیپاد برطرف کردم.
مهم ترین دلیل انتخاب این پخش Dynamic بودن صدا بود.
اگر میخواستم کیفیت و امکانات رو یکجا داشته باشم، باید Sony RSX-GS9 می خریدم که 1500 دلار قیمتشه.
وگرنه هیچ پخشی در بازار وجود نداره که صدای یک کلاریون رو بده.
اوضاع پخش های بازار در وضعیت کنونی خیلی نابسامان هست.
پخش پایونیر P99 بسیار پخش خوبیه و جایزه ی بهترین پخش رو از EISA دریافت کرده. (مخصوصاً به خاطر امکانات فوق العاده و سیستم Network)
جزء گزینه های خریدم بود، ولی صدای این موجود زیبا باب سلیقه ی بنده نیست.
چون مثل کلاریون Natural و طبیعی نیست و Digital Coloring داره. من به صدای دیجیتالی و دستکاری شده تمایلی ندارم.
پخش باید Fidelity داشته باشه.
در آخر هم عرض کنم که Don't judge a book by its cover...
اگر با منطق شما به محصولات صوتی نگاه کنیم باید همه ی پخش های High-End رو از رده خارج کنیم.
چون Clarion HX-D2 و D3 یا ناکامیچی CD700 هیچکدوم درگاه USB ندارند و تنظیمات LPF و HPF گسترده ای ندارند.
ولی در عوض یک چیز مهم دارند
صــدا...
سلام و عرض ارادتنقل قول:
نظر لطفتونه
در هر کاری که شما دوستان با نظرات پخته و تجربیات ارزنده تون به بچه های فروم کمک کنید و علم و دانش هم محور کار قرار بگیره، نتیجه رضایت بخش خواهد بود.
البته تعصب هم باید کنار گذاشت...
جالبه با این که شما از 2 کانال این آمپ استفاده میکنید باز هم به حرارت بالا میرسه. حتما اگه از 2 کانال دیگه هم استفاده کنید این اتفاق در زمان بسیار سریع تری رخ میده.نقل قول:
در مورد ماشین هم که دوستمون فرمودن. من خودم 2 سال ماشینم که پرشیا بود رو فروخته بودم و با این که سیستمم توی انباری خاک میخورد ولی باز روی پراید نبستمش. ولی این رو هم بگم که بنده خودم یک ماشین ارزونتر با سیستم قدرتمند و به ماشین گرونتر ترجیه میدم. البته اینا همش علاقه هست و نظر شخصی. البته خدا رو شکر امیر خان مشکل مالی هم نداره و با تعقل ماشینشو انتخاب کرده. الان ماشین ایشون ازون پرایداس که آدم از رانندگی باهاش میتونه لذت ببره :n02: :n20:
من که دوست ندارم سوار ماشینش بشم چون دیگه بعد از اون به صدای سیستم حودم نمیتونم گوش کنم.
واقعا لذت داره وقتی اینقد باحوصله کسی سیستم تهیه کنه و بازم اینقد باحوصله بیاد توضیح بده که وقتی کسی مثل من میخونه کفم میبره وااقعا خسته نباشی اقا امیر حالا حالاها تو مواارد سیستم مزاحمت میشیم که راهنماییمون کنینقل قول:
از کجا میشه فهمید هر امپلی چند امپر مصرف برقشه؟نقل قول:
امیر عزیزنقل قول:
آمپ های رفرنس دمای کاری بالایی دارند، چون مدار پیچیده و قدرت زیادی دارند.
حق با شماست
اگر قرار باشه از هر 4 کانال استفاده کنیم، در حالت فول ولوم زیر یک ساعت Protect می کنه. چون تجربه دارم.
والا صدایی که من در این اتاق گرفتم انقدر جذاب و گوشنوازه که به سختی میشه از ماشین پیاده شد.
من هم مثل شما معتقدم که یکی از ارکان مهم یک ماشین خوب، سیستم صوتی هست.
نظر لطفتونه دوست خوبمنقل قول:
نوشتن مطالب و تجربیاتم به همراه بارگذاری عکس ها و ویدیو ها بیش از 9 ساعت زمان برد.
دوست داشتم تا دوستان بخونند و نظر بدن و ایرادات رو گوشزد کنند و ایده هایی برای تغییر بفرمایند.
درباره ی راهنمایی هم، شما خودتون استادید.
کافیه به میزان آمپر فیوز های تعبیه شده بر آمپ توجه کنید یا در دفترچه ی کاتالوگ، دنبال فیوز پیشنهادی یا External Fuse بگردید. همان عدد میزان مصرف آمپر در آمپلی شماست.نقل قول:
من در خدمتم
سلام امیر جان
ممنون که جواب دادید
ولی بودجه من طرفای 400ه...برا این مقدار میخواستم راهنماییم کنید
الان تو فکر 6996s هستم،این باند خوبه یا با این بودجه چیز دیگه ای باید بگیرم؟
از قبل متشکرم :)
با سلام به دوستان گرامی و سروران عزیز بالخصوص دوست قدیمی حمید آقای گل و زحمت کش.(البته اگر مارو فراموش نکرده باشن)
تا چند وقت دیگه ماشین تحویل بگیرم مزاحمتون میشم برای جمع کردن سیستم.
قطعات فعلی به شرح زیر هست.
gladen xion165
audio system 12-800
pioneer p80rsII
cable street wires 4
در صدد خرید یک امپ as100.4 برای راه اندازی کامپ ها و خرید یک مونوی خوش صدا تا رنج 760 هستم.
قطعات مورد نیازم
تقسیم
کابل ار سی گلیدن
احتمالا خرید کابل 0 گیج جوشکاب یزد.
خرید دو آمپلی فایر
خوروندن p80 به خودرو (با توجه به اینکه پخش فابریک دودین هست).
جسارتا شما یه جوری میگی 206 هست ایرانیزه هست اینگاری پراید مونتاژ کره هست :n08::n02:
شما از 956 یه غول ساختی هر کسی ندونه فکر میکنه چیه ! صدای اینا را ما شنیدم همگی اونم شاید الان برای شما تازگی داشته باشه ولی 5 سال قبل اینا را کهنه کردیم !!
شما 956 را میتونید با 9887 مقایسه کنی
حساب پخش های HX-D2 و f1 و p99 کاملا جدا از هم هست هر چیزی تو رنج مقایس خودش و صد البتهناکامیچی هم اصلا حسابش جداست
دیگه همه میدونن 956 فقط وکال داره همین و مید بیس ضعیفی داره
دیگه لطفا اینو خدا نکن اینا برای ما خاطره شده :n02:
نقل قول:
خواهش می کنم رضا جاننقل قول:
بستگی داره که انتظارتون از کواک چی باشه...
من این کواک ها رو می شناسم که وکال خوب و صدای شفاف و با جزئیات دارند
Helix E69X
Gladen Alpha 609 COX
یه نمونه DLS 960 آکبند و زیرخاکی هم حمیدخان دارن که صداش خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ما یه سوال پرسیدم هیچکس جواب نداد گلیدن rs12 دارم میخواستم براش باکس سیلد ۳۲ لیتری درست کنم لااقل بگین باکس سیلد در ولوم بالا چند ساعت استفاده باعث سوختن ساب یا داغ شدن نمیشه عمر ساب کم بشه ؟یا اینکه چون هوا تو ساب خارج نمیشه اون فشار زیاد هوا به خود ساب بر برگرده به مرور زمان ساب پاره بشه یا چسبش وا بره؟
سلام آقا سعید.نقل قول:
من خودم rs12 تو باکس سیلد 32 لیتری دارم. 6 ساعت هم شده ازش صدای مداوم گرفتم ولی هیچ مشکلی براش پیش نیومده از این بابت نگران نباش. ولی راجع به عمر ساب و فشاری که تخمل میکنه حمید آقا و امیر خان بهتر میتونن نظر بدن. ولی اینو مطمئنم که ساب با وات بالا و باکس سیلد چندان آسیب نمی بینه . ولی دیستورشن و آمپ نامناسب بسار به ساب آسیب میزنه. شما این ساب رو با یک آمپ مناسب به همراه اکسسوری با کیفیت درایو کنید و با خیال راحت از صداش لذت ببرید.
من الان چند ماهی هست که این ساب رو دارم و از کیفیتش بسیار راضیم البته ناگفته نماند بدم هم نمیاد بعد از این که بعضی اجزای سیستمم رو ارتقاع دادم یک mx یا rs دیگه تو باکس سیلد بذارم کنارش برای زمانهایی که میخوام از قدرت بیشتری استفاده کنم.
سلام دستت درد نکنه داداش حالا بقیه اساتید نظرشون رو بدن ببینم چی میگن راستی شما به چه آمپلی ساب رو وصل کردید؟ حالا همین ساب رو تو باکس پورتد بزاری صداش زیادتر میشه شاید نیاز به ساب دیگه هم نداشته باشی هر چند کیفیت کم میشهنقل قول:
من اینو به 9105 کنوود وصل کردم و کابل برق هم 4 گیج استریت وایرز هست به همراه خازن. باکس پورتد هم برای سابم دارم به این خاطر که میخواستم امتحان کنم صداشو ولی بعد از امتحان متوجه شدم که به کیک بیس علاقه مندم و این چیزیه که تو باکس سیلد خیلی زیباتر اجرا میشه. تو باکس پورتد شاید حجم صدا تا 2 برابر افزایش پیدا میکنه و لو بیس خیلی عمیق تر میشه و ویبره بیشتر. ولی من به شدت به کیفیت بیشتر علاقه دارم و ترجیه میدم در آینده یک ساب اضافه کنم تا این که برم سراغ پورتد. البته اینم بگم که تو این باکس حجم صدا کم نیستا خوبه ولی من دوست دارم که صدا رو در 80 درصد توانایی ساب گوش بدم که از نهایت کیفیت لذت ببرم.نقل قول:
بله ایشالا اساتید بیان نظراتشون رو هم بگن که استفاده کنیم ما جوونتر ها :n39:
شما ابتدا باید انتظارتون رو از ساب مشخص کنید.نقل قول:
اگر دقت می خواید، ناچاراً حجم صدا و پرتاب صدا کاهش پیدا می کنه = باکس Sealed
اگر پرتاب و حجم صدای زیادی می خواید، متقابلاً دقت کاهش پیدا می کنه = باکس Ported
اما راجع به آسیب دیدن ساب...
مقاومت و تحمل ساب در باکس Sealed کمتر از Ported هست. چون هوا محبوس هست و خارج نمیشه.
به طور مثال، اگر Wattage پیشنهادی کارخانه برای یک ساب، 500 وات RMS باشه، در باکس سیلد شما مجاز هستنید که نهایتاً تا 500 وات بهش فشار بیارید.
اما در باکس پورتد تا 600 وات قدرت تحمل داره.
این اعداد حدودی هستند و صرفا جهت رساندن منظور به کار برده شدند.
اگر خیلی به ساب فشار نمیارید، هیچ مشکلی پیش نمیاد و اگر 10 ساعت مداوم هم ساب بکوبه و بیش از قدرت پیشنهادی کارخانه بهش فشار نیارید جای نگرانی نیست.
به ویدیوی زیر نگاه کنید تا متوجه تغییر رفتار ساب در باکس پورتد و سیلد بشید.
سلام خدمت دوستان من با تجربه نیستم کوچیکتر از اونم که بخوام دوستان رو راهنمایی کنم ولی فکر کردم کمی از چیزایی که میدونم و شنیدم رو بگم بد نباشه.
اولا که وقتی صفحه ی ووفر ساب تکون میخوره هم طرف جلوی ساب صدا تولید میکنه هم قسمت پشت ووفر.
باکس پورتد به دلیل اینکه خروجی هوا داره و از هوای پشت صفحه ساب ووفر هم صدا منتقل میشه به بیرون در نتیجه صدای تولید شده بیشتر از باکس سیلد هست که فقط صدای تولید شده ی جلوی صفحه ی ساب استفاده میشه و صدای پشت صفحه ی ساب درون باکس یه جورایی خفه میشه.
همین خروجی هوای تعبیه شده تو باکس پورتد عاملی هست واسه کاهش کیفیت. دلیلشو دقیق نمیدونم ولی چیزی که مشخصه اینه که هوای پشت ساب ووفر چون فقط از یه مجرای نسبتا کوچیک (نسبت به سطح کلی باکس) با هوای بیرون در ارتباطه پس باعث کمی تاخیر افتادن تو خروج صدا و در نتیجه کمی (تاکید میکنم مقدار کمی) بهم ریختگی صدا و کاهش کیفیت بوجود میاد.
حالا تو باکس سیلد چون هوای پشت ساب از باکس خارج نمیشه اولا بخاطر اینکه تقریبا فقط داریم از خروجی جلوی ووفر استفاده میکنیم پس کیفیت و یکپارچگی صدا ی تولید شده بیشتره. قدرت صداهای فرکانس پایین (ویبره) تو این باکس بیشتر ار باکس پورتد هست در حالی که فرکانسهای بالا (کوبشی) رو باکس پورتد بخاطر حرکت راحت تر و همچنین استفاده از صدای پشت ووفر توامان با جلوی ووفر با قدرت بیشتری نسبت به باکس سیلد تولید میکنه.
حالا از طرف دیگه چون در باکس سیلد هوای پشت ووفر در یک محفظه ی بسته هست پس ووفر کمی سختتر حرکت میکنه برای تولید صدا. به عبارت دیگه به مگنت ساب برای تولید صدا فشار بیشتری نسبت به باکس پرتد وارد میشه و این یعنی پایین اوردن عمر ساب.
برای باکس سیلد یه حالت دیگه هم وجود داره به اسم ریوِرس که یعنی ساب رو برعکس تو باکس قرار میدیم. طوری که مگنت ساب بیرون باکس باشه و صفحه ی روییه ووفر سابتون به سمت داخل باکس باشه و قابل رویت نباشه. اینطوری علی رغم کاهش زیبایی ظاهری و غیر متعارف بودن باعث میشه همون کیفیت باکس سیلد معمولی رو داشته باشین ولی بدلیل در معرض هوای ازاد قرار گرفتن مگنتتون خنکتر بمونه.
در هر حال هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن کسی نمیتونه واسه همه یه نوعش رو توصیه کنه. در نهایت بسته به نوع موسیقی ای که مد نظرتونه برای گوش دادن و میزان کیفیت و قدرت مد نظرتون باید تصمیم بگیرید.
سلام خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن راستش من موزیک ایرانی گوش میدم دوس دارم بیشتر ساب کیفیتی باشه من سیلد دوس دارم ولی من ساب رو میخوام چند سالی نگه دارم اهل سیستم بازی نیستم میخوام به ساب فشار نیاد یا نسوزه از طرفی هم ماشین پراید هستش باکس پورتد فضای بیشتری میخواد جا ندارم
حالا یه سری باکس بیرون هست جمع جوره مثل سیلذ و از جلو شیار خروجی هوا داره مثلا بخوام از اون استفاده کنم با توجه به فری ایر بودن ساب صداش از رو طاقچه قشنگتر نمیشه؟ برادر امیر حالا شمام گفتین سیلد ببندم آمپلی چند وات بهش وصل کنم بهتره یه ساند استریم دیدم ۴ اهم ۳۵۰ وات میده بریچ کنم به نظر شما کافی نیست از پایونیر ۵۶۰۲ بهتر نیست از لحاظ کیفیتی این رو ببندم؟
سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق
خیلی ممنونم از امیر عزیز به خاطر قلم زیباشون و همچنین وسواس بالائی که تو تهیه و نصب قطعات داشتن. بهشون تبریک میگم سیستم بسیار خوش صدا و SQ یی جمع کردن. قرار بود برای کامپ و ساب از آمپ ماسکنی زیرو 4 بهره ببرند ولی خب به دلیل قیمت نسبتا بالا موکول به آمپ های موجود شد که واقعا هر دو خیلی عالی ایفای نقش میکنند.
در مورد پخش کلاریون که دوست خوبمون نظر مناسبی روش ندارن باید عرض کنم کلاریون 956 تقریبا بالاترین مدل پخش از این کمپانی هست (به نظر من از D2 یه رده پائینتر قرار میگیره) که تو بازار ایران تقریبا تا مدتها خیلی به چشم میخورد ولی در حال حاظر دستگاه تمیز و کم کارد با قطعات فابریک خیلی نایاب شده.من اصلا قصد فروش این پخش رو نداشتم و واقعا از صداش لذت میبردم،تنها دلیلم برای فروش وسواس و نکته سنج بودن امیر خان بودچون من اعتقاد دارم جسن خوب باید دست اهلش بی افته حتی اگر بحث ضرر مالی هم درش باشه.از طرفی انتخاب قطعات های اند و با کیفیتی که ایشون انتخاب کرده بودن و تو برنامه شون بود برای تهیه من رو مجاب به فروش 956 کرد.به نظر من 956 همه چیش عالیه اتفاقا نه تنها وکال بلکه مدیبس و بیس هم عالی اجرا میکنه.های رنجش کاملا کنترل شده و زیباس.
در نهایت امر، صدا کاملا یه امر سلیقه ای هست و نباید به هیچ عنوان به کسی خرده گرفت.شما نظرتون فقط وکاله و از این پخش فقط وکال کشیدین بیرون(یا شنیدین) اما امیر خان همه چی موزیک رو به زیبائی تمام استخراج کردن.پس نه به شما نه امیر جان هیچ کدوم ایرادی نمیشه وارد کرد، فقط بحث سلیقه شنیداری هست.تازه بحث سبک و سیاق موزک هم در میانه.
باز هم ممنون از بابت قرار دادن عکسهای زیبا:n16:
سلام محمد ضا جان. احوالت؟پسر کجائی تو؟دلم برات تنگ شده جوون.نقل قول:
به به زیرخاکیا رو داری رو میکنیا.
ان شاءالله یه AS100.4 و یه XL250C2 باید برات بگیرم.
اگر بتونی پخش رو راه بندازی(چون گفتی دو دینه) صدای فوق العاده ای بهت تحویل میدم.ماتشین چیه به سلامتی؟
من در خدمتم.
سلام..امیر جان.
چرا پخشهای کلاریون سری ۵و ۷_ و۸ یو اس بی خورند اما رده ۹کلاریون مثل همین کلاریون شما ۹۵۶ رده بالاست usbخور نیستند؟؟؟
سلام جناب جبلی عزیزنقل قول:
طاعات و عبادات حضرتعالی هم قبول درگاه حق
از حمایت شما بسیار سپاسگزارم و امیدوارم همیشه سایه تون بالا سر بی تجربه ها و جوان هایی مثل بنده باشه.
سیل علم از دامن کوهسار شما جاریست و ما کوزه بدستی تشنه لب، پاخور نهر تجربه و دانش شما هستیم.
اگر کلاریون 956 رو به بنده اهدا نمی کردید، چنین صدای یکدست و متوازنی رو نمی گرفتم.
بازهم از حسن توجه شما سپاسگزارم.
ببینید از اونجاییکه ساب فرکانس های محدودی رو پخش می کنه و فول رنج نیست، نیازی نیست هزینه ی خیلی زیادی برای آمپلی انجام بدید.نقل قول:
ساند استریم که می فرمائید از کدام سری هست؟ چون بنده از سری رفرنس و هیومن رین ها سر رشته دارم.
آگر Damping Factor ساند استریم بالاتر باشه، علی رغم قدرت کمترش نسبت به پایونیر 5602، ساب رفتار پر دقت تری خواهد داشت.
سلام دوست خوبمنقل قول:
چون سری 5 کلاریون تولید سال 2010 و سری 7 و 8 تولید سال 2011 هست و پس از فراگیری درگاه USB در میان هدیونیت ها.
ولی هیچ وقت صدای سری های فوق به سری 9 قدیم نرسید.
اگر دنبال خرید پخش خوش صدا به همراه USB هستید. پیشنهاد می کنم بلاپونکت بخرید. MP56 خوبه.
صداش نرمه، میدبیس اش خیلی برجسته است.
صداش شبیه کلاریونه و خیلی کنترل شده.
به نظر من خیلی هم زیباست و پنل منحصر به فردی داره.
در آخر هم مفته...
یه مورد در فروم مجاور دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..امیرجان..نقل قول:
خیلی ممنونم...
امیر جان این مدل بلاپونکت که معرفی کردید این خاصیت را دارد که صدایش شبیه زیادی به کلاریون دارد یا تمام بلاپونکت ها این جوری هستند.....خودم هم امپ بلاپونکت دارم..
راستی این بلاپونکت Mp56 سه مدل است...Queens....Daytona... Casablanca اگر درست فهمیده باشم...
راستی توی پخشهای کلاریون کدام یک پروسسور داخلی دارند واینهایی پروسسور داخلی دارند صدای بهتری نسبت به بقیه مدلها دارند...؟؟
این مدل st louis mp56 هست.نقل قول:
سلام...فرقش به بقیه مدلها چی هست..کدام رده بالا است و ترتییب شان چطوریه؟؟نقل قول:
Bremen از همه بالاتره . Memphis و Hamburg و Seatle .... همه خوبن.نقل قول:
سلام..نقل قول:
این مدل که اقا امیر معرفی کردند چه جایگاهی توی این رده بندی قرار می گیرد...
خواهش می کنمنقل قول:
بلاپونکت شاید قدیمی ترین کمپانی صوتی و تصویری هست که در Car & Audio سابقه داره.
صدا رو خوب می شناسه.
میدرنج و های رنج بلاپونکت MP56 مثل سری 9 کلاریون نیست. (اصلاً مقایسه شون هم درست نیست، چون از دو رده متفاوت اند)
ولی ویژگی در صداش وجود داره که نظر مستمع رو جلب می کنه. نه مثل پایونیر های امروزی تیز و شارپه و نه مثل کنوود خفه است. صدا کنترل شده است و توازن خوبی بین فرکانس ها برقراره.
این MP56 همونطور که دوستمون هم گفتند سری لوئیس هست و خروجی 4 ولتی داره.
من خیلی مجذوب سری Bremen هستم. مدل MP78 رو با قطعات High-End ببندیم جواب می گیریم. ولی فکر نکنم در ایران باشه.
- هر پخشی که که DSP داخلی داشته باشه الزاماً نباید صدای خوبی داشته باشه.
ولی حق با شماست، کلاریون های قدیمی که پروسسور داخلی داشتند صداشون بهتر بود.
سلام...خیلی ممنونم امیر جان...
دو تا سوال...
1- فرق پخشهای 16 بیتی و24 بیتی چی هست؟؟
ا2-امیر جان چون من کنوود 300uvm دارم این سوالها را در مورد پخشهای کلاریون والپاین وبلا پونکت می پرسم.یعنی هیچ تجربه شنیداری در این پخشها ندارم چون اینجا اکثر پایونر می بندند واین پخشها را نمیشناسند که بروم گوش کنم ....من دنبال پخش هستم که دست به هیچ تنظیم نزدم ودر حالت دیفالت کاملا خوش صدا باشه....پخشم تنظیمات زیاد دارد اما من به هیچ تنظیمی دست نزدم واصلا دوست ندارم به تنظیماتش دست بزنم...
پخشم چه جایگاهی نسبت به پخشهای کلاریون والپاین واین بلاپونکت داره؟؟؟(البته نه پخشهای high end توی این برندها)؟؟؟
1- پخش هایی که DAC و پردازنده از نوع 24 بیتی هست، وضوح بیشتری دارند و به خاطر فرکانس بالای پردازنده، حجم عظیمی از جزئیات آهنگ مورد پردازش قرار می گیره و به سمت آمپ میره. لذا Detail و عمق بیشتری از صدا رو می شنویم.نقل قول:
2- برای مقایسه ی پخش ها فقط در شرایط استاندارد لابراتوار میتونیم قضاوتی منصفانه داشته باشیم.
من هم با شما هم عقیده ام و معتقدم که چشمه باید ذاتاً چشمه باشه، نه با آب ریختن.
هدیونیت باید ذاتاً و در حالت Flat صدای خوبی بده، نه با تنظیمات متعدد بخواهیم ازش صدا بگیریم.
هر کدام از پخش هایی که فرمودید لحن و لهجه ی خاصی به آهنگ میدن که مخاطبان و طرفداران مخصوص خودشون رو دارند.
هیچکس نمیتونه پخش ها رو از لحاظ تون صدا مورد نقد قرار بده، چون کاملاً سلیقه ای هست.
اما پخش کنوود 300UVM رو از لحاظ تمام رنج های فرکانسی از پلاپونکت و کلاریون های هم رده عقب تر میدونم.
در مقایسه با هم رده های آلپاین هم باید خودتون قضاوت کنید. چون صدای آلپاین وکال خوبی داره و به جزئیات هم احترام قائله.
اما اغلب کاربران ایرانی ترجیح میدن از کنوود یا پایونیر استفاده کنند و با آلپاین مشکل دارند. این طور جا افتاده.
سلام... پخشم از رده های گفته شده خیلی عقبه که پخشم را تعویض کنم یاکمی عقب تر است و بهتر است روی امپ و کامپ بهتر برنامه ریزی کنم..
راستی امیر جان لینک دانلود موسیقی هایی که سیستم تان را تست کردید می گذارید...من هم با این موزیک ها سییتمم را تست کنم...سه موزیک...
الان همیشه چراغ امپلی روشن هست و انگار یه باری هم رو کواک هست و یک صدای خفیفی داره
تو همه سیستم ها اینطوریه؟ من ماشینم زیاد میخابه اگر اینطور باشه که پدر باطری در میاد
کار سیم ریموت چی هست چون قطع که میشه کلا از کار می افته آمپ
به نظر من ارزش تعویض رو داره. بالاخره در صدا باید بعضی جاها آزمون و خطا کنید تا به نتیجه ی مطلوب برسید.نقل قول:
من جای شما بودم اون بلاپونکت رو می خریدم، تحویل می دادم خدمت مهندس افشین شیرازی تا چیپ هاشو به Muses 8920 و LME 49860 و خازن هاشو به Elna Silmic II و Wima MKP 10 تغییر بده. بعد از صداش لذت می بردم.
اون آهنگ ها هم به سختی دانلود کردم. Bit Rate بالا خیلی سخت پیدا میشه. از سایت های روسی و چپ اندر قیچی!
براتون آپلودشون کردم.
قطعه unforgettable از آلبوم What A Difference A Day Makes اثری از Ingram Washington در سبک Jazz:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعه Danny Boy از آلبوم All My Loving اثری از Jheena Lodwick در سبک Instrummental:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای Gontiti در کنسرت به صورت زنده که یکی از مشهورترین نوازنده های گیتار در شرق آسیاست:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سیم ریموت وظیفه داره تا مثل یه سوئیچ آمپ رو روشن کنه.
در پخش معمولاً سیم آبی کم رنگ با خط سفید، سیم ریموته.
دو احتمال میدم :
1) سیم ریموت شما رو از کابل برق اصلی گرفتند، نه از پخش.
2) سیم ریموت رو از پخش گرفتند، ولی پخش شما یک سره است و هنگامی که سوئیچ رو می بندید هنوز برق داره.
موارد فوق باعث میشه که آمپ شما حتی موقعی که سوئیچ بسته است روشن بمونه.
- اگر نتونستید مشکل رو پیدا کنید، باید تشریف ببرید پیش نصاب.
سلام....امیر جان ..واقعا لطف کردید.
در مورد اون ری کپ پخش بلاپونکت...اتفاقا یک از همین دوستانی که ری کپ می کنه.گفت یک الپاین ۹۸۸۶ بخرم چیپهای صوتی اش را تعویض کنم ببین چقدر غوغا می کنه...
راستی اقا افشین را کجا پیدا کنم توی انجمن همسایه خیلی وقته نیست.......
در مورد سیم ریموت دوستم همین اتفاق برای من اتفاق افتاد و مجبور شدم باتری را عوض کنم..رفتم نصاب دیگر سیم ریموت را گفت اشتباه نصب کرده نصاب قبلی سیم ریموت را به سیم دیگرنصب کرد و درست شد... گفت پخشهای کنوود ایجوریند....