همشون که نه یه 10 نفرشون ایرانی هستن مثل همین مصطفی و صفا و ...نقل قول:
لیدرشون هم اگه اشتباه نکنم چستر بود ....
که خارجی هست ..
Printable View
همشون که نه یه 10 نفرشون ایرانی هستن مثل همین مصطفی و صفا و ...نقل قول:
لیدرشون هم اگه اشتباه نکنم چستر بود ....
که خارجی هست ..
من که تو 12 هستم یکی 2 تا رو میشناسم از بجه های همین جا.یکی همین آرتاس هست که خیلی از من دوره.یکی همین لرد هست که کمی از من دوره.شما کجا هستی؟نقل قول:
این مختصات منه:
(925|442) K94
من هم ورلد 12 هستم
کسی میدونه چرا امضا من نمایش داده نمی شه
احتمالا روش نمیشه ! :31:نقل قول:
سلام ...
بالاخره اخطارم پاک شد راستی امضامو نگاه کنید تا جون کامپیوترم در میاره !!!
منم تو 12 هستم میشه لطا به منم کمک کنی زودتر همه روستاهامو نوبل کنینقل قول:
کاظم دیگه حسش نیست واست روستا بگیرم 3 تا نوبل دارم تا شب واست اگه شد روستا میگیرم با این 3تا میشم 11 تا روستا ، فقط سریعتر بیا نوبلش کن
دوستان تو 12 کسی روستا نمی خواد؟اگه میخواد سریع بگه تا بیاد با کاظم همسایه شه
حالا ترایبی که در حد و اندازه ی من باشه گیر نمیاد؟ میخوام ایرانی باشه آقایون اگه کسی تو ورلد 10 ترایب داره رو منم میتونه حساب کنهنقل قول:
من فعلا نمیتونم نوبلمن بسازم هروقت تونستم اگه داشتی ازت میگیرم لوگوس(ز):دی
دوستان من هم عضو این بازی زیبا شدم:
ورلد 12:jackson Land (46|543) K50
ورلد17:lord Jackson Land (594|239) K25
دوباره کی یه ورلد پر سرعت راه می افته ؟؟؟
من می خواهم ///نقل قول:
می خوای بازی رو ول کنی ؟؟؟
اگه نوبل داری تو بازی به generalm پیغام بدهنقل قول:
حدس ميزنم سوالم تكراري باشه ولي جستجو كردم پيدا نشد
ميخواستم بدونم روستايي كه متروكه هست و دورش هم طلايي نيست(يعني تو هيچ موردي سريعتر پيشرفت نميكنه) چطوري امتيازش زياد ميشه چي داره توش خود به خود آپگريت ميشه لطفاً جوابمو بديد.
من تازه عضو شدم
چیزی بلد نیستم
فقط میدونم خیلی خوشم اومده و کمک هم میخوام
world 12
k81
naeemtops village
inam mokhtasat
196
843
از بالا به پایین همون چپ به راسته
نفهمیدم منظورت رو ...نقل قول:
نگاه كن تو بعضي از ورلد ها بعضي روستا ها هستند كه دورشون يه رتنگ طلايي هست و موس رو كه روشون نگه ميداري مثلاً معدن آهن رو نشون ميده يا مثلاً معدن سفال و ... يعني اين چيزا تو اين بيشترهنقل قول:
من اما يه روستاي متروكه معمولي رو ديدم كه امتيارش حدود 800 تا بود بعد از مدتي حالا امتيازش شده هزار به بالا و هنوزم متروكست مطمئن هم هستم كسي نوبل نكرده بوده و دوباره تركش كرده باشه چون روش نظارت داشتم
حالا ميخوام بدونم چطوري امتيازش زياد شده؟
تو این ورلد های جدید همهروستاهای ابندون و بنوس ویلیج ها همشون رشد میکتت ولی اونایی که طلایی هستن مثلا سرعت ساخت سربازشون بیشتر هست ولی ربطی به رشد کردن نداره
اهان منظورت بنوس ویلیج هست ...
راست می گه خودشون رشد می کنن ..
من توی این ورلد های جدید بازی زیاد نکردم ...
امتیازاشون خود به خود زیاد می شه خودش اپگرید می کنن ..
یک سوال دارم تو ا کادمی چنتا میشه نوبل من سلخت من3 تا ساختم می خوام 4 رومیو بسازم چیکار کنم ایا دوباره باید اکادمی بسازم
باید توی یه روستا دیگه هم اکادمی بسازی ....نقل قول:
یک خبر داااااغ
میگن مصطفی نوبل شده استارت اور کرده واسه همین دیگه نمیاد اینجا :18::18:
نه مصطفی چرا ؟ این کارو با ما نکن ... نه ......:31:
شایعه نساز...
در صورتی می شه استارت اور کرد که فقط 1 رو ستا داشته باشی ...
ایا می شه ساپرت هایی که برات فرستاده شدن رو بکشی ؟؟؟
عرض کردم که نوبل شده ! بیچاره مصطفی ....انشالا سال 88 جبران میکنه :دی
عزیز شایعه تو کار ما نیست از خود مصطفی بپرسی میگه!
همین 2 ساعت پیش دیدم ...
غیر ممکنه اون همه روستا توی این 2 ساعت نوبل بشه ..
جواب منو بدین ...
سلام ...
میشه یکی برام ریسورس بفرسته ؟؟؟ خیلی لازم دارم ... یکی جوونمردی کنه و برام از چوب و سفال 25k و از آهن 20k بفرسته مختصات:889|294
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میخوای خودت ساپورت هایی که برات فرستادن رو بکشی ؟
دقیقانقل قول:
چون داشتم می گرفتم روستاش رو اون خودش رو ساپرت کرد 3k می خواهم همشون رو یه جوری بکشم که می خواهم روستای اصلیش رو بگیرم ...
از یکی از شهرات به خودت حمله کن .... نیروهای خودت رو هم بفرست بیرون فقط نیروهای اون تو شهر بمونن .... همشون نفله میشن !
اون وقت wall من حساب می شه ؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
فقط انبارت رو اپ گرید کردی ؟؟؟نقل قول:
سلام ...
میشه یکی برام ریسورس بفرسته ؟؟؟ خیلی لازم دارم ... یکی جوونمردی کنه و برام از چوب و سفال 25k و از آهن 20k بفرسته مختصات:889|294
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره والت حساب میشه
پس اگه شانس داشته باشم قبل از اینکه ساپرتاش رو بر گردونه می تونم روستاش رو بگیرم ...نقل قول:
اونجوری تلفات کمتری می دم...
آره ، انبارم 41217 جا داره
خوب یه ذره روی ریسورسات کار کن ...نقل قول:
بیار تا لول 30 بعد یه کم راحت تر می شی ...
بله میتونی درست تنظیم کنی و بیشترین خصارت رو بهش بزنینقل قول:
من تازه اومدم تو واسه اینکه زود تر کارا پیش بره نیازمند یاری سبز دوستان هستم
resource لازم دارم از هر 3 نوع
مختصات
196
843
تقریبا تا 20 دقیقه بعد از این پست هم انبارم upgrade میشه
ممنون وحید خان من میگم الان ریسورس میخوام بعد تو میگی آپگرید کن !!! دمت گرم واقعا از تو توقع نداشتم
نقل قول:
من بینوا هنوز منتظر کمک هستم
تو world 12
راستی بین world های مختلف تبادل نمیشه؟
نقل قول:
شایعه نساز مرد مومن.
هنوز که بالای 100 تا روستا داره.
توی 12 آره اونو ول کرده