الایت 500 تومن !!!!!!! :18::18::18::18::18:
داره کم کم 2 برابر میشه قیمت...
الایت 500 تومن !!!!!!! :18::18::18::18::18:
داره کم کم 2 برابر میشه قیمت...
سلام دوست من.نقل قول:
بله ... 390 تومان شده ... :19:.
ا ا ا ... مگه نگفتم آب قند بگير دستت :31:!!!
محتوای مخفی: تبليغ نشه :دي !!!
جاي تعجب نداره ... .نقل قول:
(تذكر:دوستان عزيز قصد توهين به شخص يا اشخاصي رو ندارم ولي حرف حقيقت تلخه :31:!!!)
وقتي يه آدمي از پشت كوه اومده و گاو و گوسفند هاشو فروخته ميخواد 360 بخره ... چه ميفهمه قيمت آركيد 230 تومان هست نه 400 تومان :19::13:...
يا مثلا يكي ديگه داره تو پول و ثروت باباش قل ميخوره ، چه ميفهمه ...
فروشنده ها هم كه ديگه جاي خود دارد :13: ... 2تا مثل اين آدم ها به پستشون بخوره فكر ميكنه تمومه ...
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
خوش به حالتون بابا ٥٠٠ كه خوبه !!!
اينجا اليت ( الايت :دى) ٥٣٠ - ٥٤٠
اركيد ( اركاد :دى ) ٤٦٠- ٤٧٠
اسليم هم تك و توك دارن ( همه هم گاگولا زدن درايو رو عوض كردن يعني خام نيست اصلا ) حدودا ٤٩٠-٥٢٠ !!!!
كينكت ٢٥٠-٢٦٥ !!!
يعني نهايت عدل و عدالت :دى
ديگه خودتون قضاوت كنيد ما اينجا چه ميكشيم !
بچه ها پایه هستین کنسولارو بفروشیم :31: !!؟؟
ای بابا ما که ارزون خریدیم چه ربطی به گرونی الان داره؟:31:نقل قول:
تازه شما حساب کن که فروختیم بعدش اگه حوصلمون سر رفت باید با ت...مامون بازی کنیم؟:31::31:
ولی اگه پایه اید من 3پایم
بد فکری نیس :21: فقط بعدش ممکنه هوای کنسول به سرمون بزنه بریم 500 تومنیشو بخریم :5:نقل قول:
به دنبال زلزله 9 ریشتری ژاپن ساخت این بازی ها فعلآ متوقف شده:
MotorStorm Apocalypse
Disaster Report 4
Yakuza 4 Japan release
که هر سه بازی های ps3 هستن. در ضمن 6 تا کارخونه سونی هم فعلآ تعطیله.
و سرور های ژاپنی Final Fantasy XI and XIV فعلا آفلاینن.
و همچنین Marvel VS Capcom 3 DLC
خارج از بحث گیم بگم این قضیه زلزله تو ژاپن حالمو بدجور گرفته. آخه خدا جون قربونت برم ... (لینک عکس تو امضامو ببینین)
3 تا فاجعه رو سرشون خراب شده که هر کدومش به تنهایی یه کشور رو فلج میکنه !!! حالا این 3 تا با هم اتفاق افتاده خدا به دادشون برسه !!نقل قول:
کره ی زمینم که به خورشید نزدیک تر شده !! :31: تبریک میگم !!
2012 هم که طوفان خورشیدی داریم احتمالا کره ی زمین شوت میشه بیرون کهشکان راه شیری !! :31:
دوستان واسه کسی که هیچی از کنسول نمیدونه یه راهنمایی های توی خرید میکنید؟؟؟از این مدل اسلیم خوشم اومده کرک شده؟قیمتش چطوره؟جریان این آپدیتو داشبوردو اینا چیه؟؟؟
مگه شما کجا هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چه حالی میده یه فرمون بچپونن تو زمین به هر طرف که خواستیم بریم!:31:نقل قول:
ای بابا ما گفتیم اون یه سانتی که سر اندونزی نزدیکتر شده بودیم جبران میشه دور میشیم ، باز هم نزدیک تر شدیم :13:نقل قول:
دوستان اگر مثل من دیتاتون براتون مهمه روی BlueRay بک آپ بگیرید چون این طوفانهای خورشیدی میتونه پدر صاحب هر چی هارد و فلش مموری هست رو در بیاره .
اگر زنده موندیم فایلهامون پاک نشده :27:
همش هم تقصیر آمریکای جهان خواره این کار رو کرده که 360 پیشرفت کنه :31:
پ.ن : حال کردین چه طوری به 360 ربطش دادم ؟ :31:
سلامنقل قول:
شما کنسولت رو کی خریدی؟
دوست من راحت بهت بگم کنسول شما عمرش رو کرده و باید به فکر کنسول جدید باشی اگر میخوایی اعصاب خوردی نداشته باشی و از کنسولت راحت برای 4-5 ساعت پشت سر هم استفاده کنی باید یکی جدید بخری.. کنسولی که یه بار 3 چراغ بده باید فاتحش رو خوند.. کنسول من سال ساختش 2006 بود 2 بار 3 داد تعمیرش کردم دوباره خراب شد ...
سلام
اقا این ایک باکس رو در دبی یا سلیمانیه عراق چقدر میکدن نسخه اسلیم و الایت و ارکید یکی بگیریم
؟نقل قول:
مگه شما کجا هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟
باختران ( كرمانشاه ) :31:
نقل قول::31:..............نقل قول:
محل سكونت: California
سلام دوستان.نقل قول:
منم همين سوالرو از دوستان دارم ! يه دوستي دارم توي يكي از فرومها (!) ميخواد فروردين جنس از دبي بياره :31:!!
اگه ميشه قيمت اسليم و آركيد رو در دبي بديد !! راستي اصلا ارزشش رو داره از دبي بياره ؟؟؟!
راستي قيمتها در بانه (يكي از شهرهاي كردستان) چطوره :31:؟؟!
به به به ... هم شهري هم كه هستين:31:.نقل قول:
اين دوستمون راست ميگه ، قيمتها تو اينجا نجومي و فضايي هست :31:!
(مخصوصا پاساژ ارگ :27::31:!!!!)
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
:16:نقل قول:
اوه اوه خوبه گفتی میلاد !! یه چیزایی دارم که از دست بدم باید بشینم یه سال گریه کنم !!!
به تبع این که سونی و نینتندو قول کمک ۳۰۰ میلیون ینی را به زلزله زدگان داده بودند، شرکت CCP هم سیستم دونیت را در باری های آن لاینشش برای کمک به زلزله زدگان راه انداخت. کمک داوطلبانه ی مال یا همان دونیت تا روز ۳۱ مارس ادامه خواهد داشت.
سونی هم ۳۰۰۰۰ رادیو کمک کرد!
به علاوه یک نویسنده ی گیم اینفورمر، «مگان ماری»، یک نینتندو دی اس که رویش ماریو کارت دارد به حراج گذاشته. این نینتندو امضای میاموتو، کوجی کوندو (آهنگ ساز ماریو و زلدا) ائیجی آئونوما (تهیه کننده زلدا) چارلز مارتینت (دوبلور ماریو) و مارتین لونگ (پیانیست ماریو) را دارد.
از طرف دیگر Zynga در بازی هایی مثل CityVille و FarmVille و FrontierVille بسته هایی را برای کمک به کودکان ژاپن می فروشد.
سلام
راهی هست که تم رو بدون وصل شدن به لایو فعال کرد؟
زياد فرق نداره :٣١: جوون شما كاليفرنيا رو از اينجا ديزاينشو كپ زدن :دى باور كن :دىنقل قول:
بيا همشهري هم تاييد كرد :دىنقل قول:
فكر نكنم باشه توبانه
تو بانه هم پيشنهاد ميكنم نري سراغ اينچيزا حتي اگه مفت بوود :دى
اولا ميندازن به ادم و اصلا حاليشون نيس .... دوما ريسكه.. ممكنه سوخته باشه و كلي مشكل ديگه(تست نداره)
پاساژ قصر هم دسته كمي نداره از ارگ :دى
آقا هرکی بازیهای Call Of Duty رو داره واسه xbox البته اورجینال رو میخرم ازش . پیغام خصوصی بدید با هم کنار میایم !!! :31:
تهران هستیما !!!!!!! ممنون .
چهار شنبه سوری خوش گذشت؟ داد و بیداد کردین؟:31:
من شاید فردا برم مسافرت یه یک هفته ای نباشم
سال نو پیشاپیش مبارک :11:
و یادتون باشه طبق سنت تاریخی ما ایرانی ها باید سفره هفت شین بچینید نه هفت سین:46:
کد:(شهد، شکر، شیرینی، شراب، شب بو، شالین، شبدر)
نقل قول:
این قیمت ها مال عباسی دزده ( ارگ )
در گاراژ و پاساژ ملت 50 تومن کمترتر میدن به نصبت عباسی
یعنی چی :31: !؟نقل قول:
به همه دوستان تبریک میگم:
ایکس باکسم سه چراغ شد. واقعا مرده شور ماکروسافتو ببرن.:2:
:31: ای بابا !!نقل قول:
با PS3 نمیشه مثل آدم بازی کرد , با Xbox هم نمیشه زیاد بازی کرد !! این به اون در :31:
مادربوردش چی بود ؟
ولی باز به ps3 امید بیشتری هستنقل قول:
مادربوردم فالکون بود که بعد ازاینکه چندبار قفل کرد سه چراغ شد(چند پست پیش در مورد قفل کردنش توضیح داده بودم).
فکر کنم دستگاه من رکورد زد . سه سال دووم اورد:31:
ارورش چی بود؟نقل قول:
E74 ؟
شرمنده نمیدونم ارورش چیه.نقل قول:
فقط وقتی دستگاو روشن میکنم اول سبزه بهد قرمز میشه.
اره ... خيلي بي انصافن ارگ !! :13:نقل قول:
مخصوصا اون فروشگاه مركزي !
دیروز به لایو وصل شدم ، ورژن جدید داشبورد اومده . اشکالی نداره آپدیت کنم ؟
سلام
ببخشید اگه کنسولو بدم بیرون فریم ویر بریزن چه قدر طول میکشه؟ قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
زیاد طول نمیکشه
اگه فریمور قبلیت ltباشه یه ذره طول میکشه حدود 20 دقیقه چون باید تراشیده بشه
قیمتش هم 6-10 تومنه
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
بیخیالش شونقل قول:
امیدوارم این پستم خلاف قوانین انجمن نباشه!:11:
بچه ها من یه XBOX 360 Elite ،2009 دارم! الان یکی دو ماهی هم هست داره خاک میخوره و اخرین بازی ای که باهاش بازی کردم darksiders بود که اونم توش گیر کردم :31:.
LT+ و آپدیت داشبورد رو هم حتی نداره!
اگه کسی قصد خرید 360 داره لطفا PM بده !
مثه فروشنده ها هم بی انصاف نیستم:27:
سلام دوستان من بازی home front و dragon age2 رو خریدم دستگاهم هم lt واپدیت کینکته..دی وی دی ها رو گذاشتم گفت برای اجرا باید اپدیت شن..به نظرتون وصل شم به لایو؟؟؟ بن نمیشم با اپدیت بازی ها؟؟
اووووو شما بودید :31:نقل قول:
ببینم Error دستگاه چیه !؟ آخه همه ی 3 چراغ ها به RROD ختم نمیشه ها !!
من که دیروز لایو بودم با خود dragon age 2 هم رفتم لایو بن نشدم قضیه آپدیت هم نمی دونم چیه ولی به نظرم مشکلی نداره.نقل قول:
نقل قول:
:31:...... من تمو میریزم تو فلش بعد که اجرا میکنم فقط پس زمینه ها عوض میشه و محیط داشبورد عوض نمیشه...پرسیدم گفتن باید به لایو وصل شی تا کامل عوض شه... حالا راهی هست بشه آفلاین راه انداختش؟
این یکی شبیه معما شد؟:31:
سلام تا اونجایی که میدونم آپدیت داخل بازیها مربوط میشه به بهتر اجرا شدن بازی و چیز بیشتری نداره... ولی آپدیت خود داشبرد خطریه... :13:نقل قول:
سلام دوستان من بازی home front و dragon age2 رو خریدم دستگاهم هم lt واپدیت کینکته..دی وی دی ها رو گذاشتم گفت برای اجرا باید اپدیت شن..به نظرتون وصل شم به لایو؟؟؟ بن نمیشم با اپدیت بازی ها؟؟
خب ببینم شما از روش Xtaf استفاده میکنی ؟نقل قول:
آپدیت داخل بازی ها برای سازگاری اون بازی با داشبورد هست.
و یک جور سیستم امنیتی محسوب میشه.