سرویست پارس آنلاینه ؟ نزدیک مرکز مخابراتی ؟ خطت عالیه 22 مگ هم ساپورت میکنهنقل قول:
Printable View
سرویست پارس آنلاینه ؟ نزدیک مرکز مخابراتی ؟ خطت عالیه 22 مگ هم ساپورت میکنهنقل قول:
اره دوست عزیز مشترک پارس آنلاین هستم ..کمتر از 200 متر با مرکز مخابرات فاصلمون هست...ممنون از راهنمائیتوننقل قول:
دوستان گیمری که پارس دارند امروز پینگشون خراب نشده ؟
داستان این سرویس چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله امروز پینگ به طرز عجیبی رفته بالا کی درست بشه خدا میدونهنقل قول:
ظاهرا من تنها نیستم:n02:نقل قول:
به علت این ویندوز 10 نبوغ که حجمم رو بدون اطلاع باسه اپدیت خورد امدم شارژ کنم دیدم این زدن:n38:
سیستم رو نگاه کردم هنوز 100 گیگ ماهی 190 تومن می دن.... این 1000 گیگ 14 تومن ماهانه از کجا در امده؟:n13:
توضیحات بیشتر هم نزاشته که ادم بفهمه سرویس چطوری است:n23:
نقل قول:
سرویس اولی 1000 گیگ ، واسه مشترکین فعلی هست که میشه 250 گیگ ترافیک بین الملل و 750 گیگ ترافیک داخلی که در مجموع با یه جمع و ضرب میشه :
بیست و چهار ماه ضربدر 14500 میشه سیصد و هفتاد و نه هزار تومان اونم با احتساب مالیات و ... که در کنترل پنل تمامی کاربران پارس انلاین فعال و میتونید اقدام به خرید بکنید
سرویس دومی 100 گیگ ترافیک بین المللی داره که اون واسه مشتری های جدید لحاظ شده که در مجموع با احتساب مالیات هم میشه 34 هزار تومان .. خیلی هم مفت ..
شرکت بیاد این همه تبلیغات اغوا کننده بده :n19: بعد توضیح هم بده .:n09:نقل قول:
معلومه دیگه 1000 گیگ ماهانه 14500 به علاوه مالیات و ارزش افزوده :n02:
البته بقیش رو نگفته که این حجم مال 24 ماهه و شما باید هزینه ماهانه رو یکجا بدی:n04:
تا اینجاش باز هم خوبه بقیش رو هم نگفته که فقط 250 گیگش خارجیه 750 گیگش داخلی :n21:
شاتل هم سرویس مشابه گذاشته ولی کامل توضیح داده هرچند که شاتل رو پیشنهاد نمیکنم که بعدا بدجوری طرف رو خفت میکنه
پیشنهاد اول
این بخش، ویژه مشتریان پرمصرف و پرکاربر است که با توجه به میزان ترافیک با قیمتی استثنایی طراحی شده است. در این پیشنهاد: ۱۸ ماه اینترنت پرسرعت شاتل (تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه) با ۷۵۰ گیگابایت ترافیک (۵۰۰ گیگابایت ترافیک داخلی و ۲۵۰ گیگابایت ترافیک بینالملل)، سه ماه اشتراک سرویس نماوا (برای تماشای آنلاین فیلم و سریال) و نصب و راهاندازی، به قیمت ۳۴۲٬۰۰۰ تومان (ماهانه ۱۹٬۰۰۰ تومان)، به مشتریان ارایه میشود. (قیمت واقعی این بسته ۱٬۳۵۷٬۴۰۰ تومان است.)
درباره وضعیت شبانه اش (رایگان بودن یا نه) هم اطلاعی دارید؟نقل قول:
امروز گویا کلا اینترنت مشکل پیدا کرده . تماس که میگیری با پشتبانی میگه پهنای باند کم اومده اینترنت سرعت و کیفیتش دچار اختلال شده. نمیدونم کلی هست یا نه و کی درست میشه تقریبا هر ده دقیقه یک بار نت قطع میشه