سلام.نقل قول:
پیشنهاد من محصولات ایکسویژن هستش.
Printable View
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من محصولات ایکسویژن هستش.
راهنمائی خرید بهترین دستگاه گیرنده دجیتالمدت هاست دنبال خرید دستگاه دجیتالی می گردم که این خصوصیات را داشته باشه :
1- امکان کامل ضبط کردن را داشته باشد Usp بخورد ( البته بهتر است هارد داخلی هم داشته باشد )
2- برای ظبط برنامه ها تایمر داشته باشد .
3- دفترچه و منوی فارسی داشته باشد .
4- گیرندگی عالی و خوب داشته باشد .
5- سرعت تعویض کانال بالا و در حد قابل قبولی داشته باشد
6- کنترل آن هم عالی بوده و ضعیف نباشد و هیچ مشکل دیگری نداشته باشد .
7- اگر cd خور داشته باشد بهتر است( برای دیدن cd و DvD ) وگرنه گزینه مهمی نیست
8- همه فرمت های مختلف فیلم و صدا و زیر نویس مورد نظر را پخش کند مخصوصا ( ....وAvi , Mpg,Vob,Mkv,Srt)
9- مهمترین فرمتی که باید پخش کند در مورد فیلم Mkv - در مورد زیرنویس srt - در مورد صدا Mp4
10- برنامه های ضبط شده علاوه بر دیدن توسط دستگاه باید قابل انتقال به کامپیوتر نیز باشد .
11- زیر نویس نباید ریز باشد بلکه سایز آن قابل تنظیم نیز باشد ( همچنین رنگ و فونت و .... در صورت ضرورت )
12- باید قابلیت عقب و جلو بردن زیر نویس ها ( برای تنظیم زیر نویس فیلم هائی که تنظیم نیست ) را هم داشته باشد .
13- در این مورد نباید هیچ مشکلی ( که در بعضی دستگاه ها است ) مانند عدم پشتیبانی صدا و... را هم داشته باشد .
14- حداقل پورت های Hdmi و سه سوکته هم داشته باشد .
15- گارانتی آن کامل باشد ( گارانتی تعمیر و تعویض ) و از دفتر نمایندگی و خدمات پس از فروش و... هم بهره مند باشد
16- بهترین دستگاه هائی که خودم شخصا تست کردم و حداقل فایل Mkv و زیر نویس Srt را نشان می دهد از این قرارند :
Maxeeder Mx2 , Shuttle Pi Hdt2700M , Maxeeder Mx1
17- بهترین دستگاه هائی که فقط از اینترنت ( بخصوص این سایت ) تحقیق کردم که بهترین است همان سما و ایستر است
18- بهترین مارکی که دیدم همه می فروشند و اکثر فروشندگان آن را تبلیغ می کنند همان Maxeeder است .
19- در ضمت قیمت ( اگر خیلی گران نباشد ) هم برای من زیاد مهم نیست فقط بهترین دستگاه را می خواهم .
بنابراین از کلیه دوستان گرامی خواهش می کنم با دلیل بهترین دستگاه موجود در بازار را به من معرفی کنند خودم که قانع شدم سما بخرم فقط باید شخصا به نمایندگی بروم و تست کنم .
دوست عزیز تمامی امکانات و شرایطی که فرمودید تا جایی که بنده می دانم یکجا در هیچ گیرنده ای موجود نیست! الله اعلم.نقل قول:
اگر 7 و 12 رو بی خیال شید همون سما و ایستر گزینه های عالی ای هستند.
قیمت هر دو هم 130 هست
خیلی خیلی ممنون من هم فکر می کنم همان سما بهترین باشد البته مورد (7) یعنی cD خور داشته باشد را می شود بی خیال شد ولی آیا دستگاهی پیدا نمی شود که زیر نویس را بشود جلو عقب برد اگر این خاصیت را هم داشته باشد نور علی نور است در غیر این صورت خب مجبورم از جلو عقب بردن زیر نویس هم صرف نظر کنم بالاخره آدم برای بدست اوردن بعضی چیزها مجبور است از بعضی دیگر صرف نظر کند .نقل قول:
مشکل در گیرنده دیجیتال Ester-T15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام مدتی است که گیرنده دیجیتال استر را خریده ام در کل گیرنده بدی نیست اما این گیرنده مشکل بزرگی دارد و آن اسکن دائم و خودکار شبکه است ( مثلا اگر در حال تماشای تلویزیون باشید و کانالی از طرف فرستنده اضافه شود گیرنده استر سریعا آن کانال را بدون زدن دکمه جستجو و .. به لیست کانال ها اضافه میکند ) شاید بگید این که یک مزیت است نه عیب اما این مزیت یکی از بزرگترین معایب این دستگاه ست چون هر دو سه روز یکبار با کوچکترین تغییر یا پارازیت از طرف فرستنده دستگاه به کلی به هم ریخته و لیست کانال ها به هم می رزید مثلا با زدن کانال 1 شبکه خبر میاد یا مثلا با زدن دکمه 6 شبکه مستند میاد و ...
علاوه بر این اگر مثلا زمان بندی برای ضبط تعریف کرده باشید زمان بندی کاملا پاک میشود ( مثلا فرض کنید نمیتونید برنامه ای را ببینید به دستگاه زمان میدید که اونو ضبط کنه تا بعدا سر فرصت تماشا کنید اما بعدا میبینید که تمامی کانال ها به هم ریخته و هیچی ضبط نشده ) گاهی در یک روز تا دو - سه بار این اتفاق رخ میدهد و گاهی هفته ای یک بار که واقعا اعصاب خرد کن است مثلا در حال تماشا شبکه نمایش هستید یهو تصویر سیاه میشه و کانال دیگه ای میاد و حتی بعضی وقتها دستگاه در اثر این تغییرات هنگ کرده و باید چندین بار خاموش و روشن شود تا تصویر را نشان دهد از بس لیست کانال ها را درست کردم دیگه حالم از اینکار به هم میخوره
متاسفانه این قابلیت دستگاه را نمیشه غیرفعال کرد و نمایندگی استر هم پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و تا حالا آپدیتی برای حل این مشکل نداده
آخرین آپدیت گیرنده استر ester-T15-VER3 است که نه تنها این مشکل را حل نکرده بلکه تلتکست فارسی هم در این آپدیت کار نمیدهد
من تا کنون دو سه مدل گیرنده داشتم و هیچکدوم این مشکلو نداشتن حالا نمیدونم آیا دستگاه های دیگه هم این مشکلو دارن یا نه ؟
از دیگر مشکلات این دستگاه به پخش کننده آن میتوان اشاره کرد که چندان قوی نیست و حتی یک فیلم 30 دقیقه معمولی را سریعتر از حالت عادی پخش میکند ( احساس میکنید فیلم در حالت تند است ) !! دستگاه نیز صدای دالبی را پشتیبانی نمیکند البته صدای دستگاه نسبتا بد نیست اما میتوانست بهتراز این باشد
از معایب این دستگاه که بگذریم دستگاه دارای گیرندگی قوی ست و حتی از فرستنده های بسیار دور هم کانال را میگیرد و کیفیت کیرندگی تصویر خوبه و دستگاه با کیفیت خوبی ضبط میکند و فرمت فیلم ضبط شده .mts است که براحتی قابل تبدیل و پخش در کامپیوتره
سرعت تعویض کانال این دستگاه هم نسبتا خوب است
دستگاه از زبان فارسی نیز به خوبی پشتیبانی می کند که البته در آخرین آپدیت تلتکست کار نمیدهد
کنترل دستگاه نیز خیلی خوب عمل میکند و در زوایا و فواصل مختلف کار میدهد
در کل گیرنده Ester T15 گیرنده بدی نیست البته به شرطی که مشکلات این دستگاه حل شود .
من یه گیرنده پروویژن x1 دارم که کنترلش خراب شده !!! تو بازار کنترل جدا گیر میاد ؟؟؟ سایر کنترل ها بهش می خوره ؟؟؟ مثل این مدل کنترل گیرنده پرو ویژن IE-R1241
؟؟؟ :n13:
سلام من گیرنده دیجیتال زینکس z4 دارم که زیرنویس رو فقط در برخی موارد پخش میکنه
آیا راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟
سلامی چو بو!:»
راستش رو بخواید تازگیا یه فرستنده دیجیتال اینورا راه افتاده، منم تصمیم گرفتم یه گیرنده بگیرم اما با این همه گزینه برای انتخاب گیج شدم:n13:. یه خورده مطلب خوندم و انتخابم رو محدود کردم اما بازم تعداد مدلهای ظاهرا مشابه خیلی زیاده (حداقل از دید من). اگه بتونید کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم.
چند موردی که واسه من مهمتره:
اول اینکه وظیفه اصلیش که گیرنده بودنش هست رو به بهترین نحو انجام بده. گیرای الکی و اعصاب خوردکن نداشته باشه. مخصوصا ضبط برنامه هاش و برنامه ریزی برای ضبط.
بعد از اون سرعت تعویض کانال برام اهمیت داره. چندین مدلی که تو خونه ی دوست و آشنا دیدم از این نظر افتضاح بود. شبکه مورد نظرت رو که از درون لیست شبکه ها انتخاب میکردی تا لود کامل شبکه راحت میتونستی بری یه نوشدنی بخوری و برگردی.:n27: بنابراین این موضوع واسم خیلی اهمیت داره.
در ضمن امکاناتی مثل پخش صدای دالبی که بعضی از عزیزان ذکر کردن برای من چندان اهمیتی نداره.
پیشاپیش ممنون از راهنماییهای دوستان عزیز
سلامنقل قول:
شما مارشال 5021 رو یه نگاه بنداز ببین چطوریه. من که عالی میبینمش. داریم. تعوض کانالش خیلی خوبه.
سلامنقل قول:
بابت پیشنهادتون ممنون:n01:
درسته که میگن ساعتش با قطعی برق از تنظیم خارج میشه؟ چون اگه اینجوری باشه واسه ضبط برنامه ها به مشکل برمیخورم.
فرمودین سرعتش تو تنظیم کانال خوبه، مثلا چند ثانیه؟
سایت معتبری داره برای پشتیبانی؟ مثلا آپدیتاش از چه سایتی عرضه میشه؟ اصلا تا بحال آپدیت شده؟
ممنون میشم اگه بتونید به این سوالها جواب بدین. در ضمن پیشنهاد دیگه ای ندارین؟ اگه فقط گیرنده باشه واسه من بهتره.
بابت وقتی که گذاشتین ممنون