تشکر از راهنمایی شما دوست عزیزنقل قول:
Printable View
تشکر از راهنمایی شما دوست عزیزنقل قول:
خط گرامیتان روی 8 مگابیت تنظیم شده است پس 8192/8 برابر با 1024 کیلوبایت که برابر با
سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه می باشد.
نویز دانلود شما 34 است که مناسبه بعد آپلودت هم که 506 کیلوبیت تنظیم شده است که جالب نیست باید روی 1 مگابیت ببندند.
تشکرنقل قول:
در ضمن عزیز آخرین فریم وار برای مودم من جایی موجود هست dlink 2640t هست
عزیز الان پشتیبانی تماس گرفتم سرعت اپلود رو هم به 1 مگ تغییر دادن عالی شده خودش گفت الان عالیه در ضمن تست کرد ببینه خط جواب میده که گفت مشکلی نداره و خطتون عالیه و مشکلی نداشت همه چیز نویز هم به 11 رسید تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
آپدیت میان افزار! مودم خیلی ریسکش بالاست. اگه مشکلی نداره بهش دست نزنین(تو نت سرچ کنین میبینین خیلیا...)نقل قول:
اینم مشخصات مودم خودم
BoardID: DSL-2640U Software Version: ME_2.01 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-12.1 Release Date: Sun Nov 8 1440 CST 2009 Wireless Driver Version: 4.174.64.19.cpe1.0sd
کسی می تونه راهنماییم کنه،ممنون میشم.نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز کیفیت روی همون 4 مگ بسته شده و هیچ فرقی بین سرعت های بالاتر نداره و فقط کیفیت خط میتونه تغییر داشته باشه اگر از کیفیت خططتوت مطلع هستید سرعتتون رو تغییر بدید وگرنه پول اضافه به شرکتی ندید که هموشن یکی هست به خصوص تایم free که شر شدن برای همه یکی هست
دادا برا من رو 8 مگ بسته شده.نقل قول:
عزیز کیفیت روی همون 4 مگ بسته شده و هیچ فرقی بین سرعت های بالاتر نداره و فقط کیفیت خط میتونه تغییر داشته باشه اگر از کیفیت خططتوت مطلع هستید سرعتتون رو تغییر بدید وگرنه پول اضافه به شرکتی ندید که هموشن یکی هست به خصوص تایم free که شر شدن برای همه یکی هست
سرعت بازه رایگان با 1 مگ میشد 700،با 512 کیلو از 60 هم بالاتر نمیره.به جای 1 مگ 512 گرفتم،
ترافیک یعنی نمیره رو سرویس جدید؟ :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشخصات من در تایم شبانه هست
دو روزی هست شبانه کمی سرعت افت داشته