نقل قول:
گرفت یا می گیرد؟؟؟ :n13:
من که تا این لحظه بهره ای نبردم !!!!!!
Printable View
نقل قول:
گرفت یا می گیرد؟؟؟ :n13:
من که تا این لحظه بهره ای نبردم !!!!!!
آقا کسی تست کرد ببینه این یه هفته رایگان درسته یا نه؟
حجم کم میکنه؟
فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد/ ADSL جدید واگذار نمیشود
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات به دلیل بدهی، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه میشود، گفت: شرکت زیرساخت فروش و ارائه خدمات جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده؛ اما فروش خدمات سابق به مخابرات و همراه اول ادامه دارد.
معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: به این ترتیب در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما با قطع فروش اینترنت به مخابرات، این شرکت نمیتواند پورت ADSL (اینترنت پرسرعت) جدید واگذار کند.
وی یادآور شد: البته بدهی که شرکت زیرساخت از آن یاد میکند، در حالی است که شرکت زیرساخت و مخابرات در بحث پرداختها اختلاف اساسی ندارند؛ بلکه در بخشی از حسابها اختلاف نظر وجود دارد.
فیسبوک الان بدون فیلتر باز میشه !! ...
فکر می کنم فیلترینگش رو هم برداشتن :))
از من هنوز که هنوز داره قطع و وصل میشه دقیقا هر سه دقیقه قطع یک دقیقه وصل.خدا ازشون نگذره
دوست عزیز شما فک کنم داری اشتباه میکنی.همین طرح بعثتی ک شما میگی الان واسه یک گیگابایت ماهیانه باید 12000 تومن پول بدی .بنظرت این قیمت خوبیه؟نقل قول:
عزیز من بلاخره باید مخابرات از یه جایی بدهیاشو پرداخت که یا نه؟نقل قول:
نمی دونم چرا هروقت اینجا پست میزارم فرداش ( حداکثر ) یه چند ساعتی ( تقریبا 3 ساعت ) اینترنت ما می پکه:n13:
ولی با این خبر جدیده کلی حال کردم:n08:
بدبختا کلی مودم و اینا آماده کرده بودن ( ولی برای گرفتن مودم باید قرار داد یک ساله بست )
:n26:
اینترنت من دیگه به سلامتی از دیشب دیگه قطع نشده تا حالا
قبلش 5 دقیقه وصل بود 5 ساعت قطع
یکی می تونه بگه قضیه این یک هفته رایگان چیه؟
یعنی یک جور نامحدود ؟
می گم این طرح کمپین رو برداشتن ؟
چون دیگه وقتی زنگ می زنی 2020 اون اول جرفی ازاین طرح نمی زنه
اقا من رفتم ته و تو خبر رو درآوردم این لاشیا فقط می خوان به خاطره این 4 روزی که قطع بود 150 مگابایت بدند:n03:
اینم متن خبرش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]