سلام علیکنقل قول:
هیچ جا از لحاظ پول در آوردن و مالیات ندادن یا کمتر دادن ایران نمیشه :n09::n02:
میگی نه برو از بابک و شهرام بپرس :n08:
Printable View
سلام علیکنقل قول:
هیچ جا از لحاظ پول در آوردن و مالیات ندادن یا کمتر دادن ایران نمیشه :n09::n02:
میگی نه برو از بابک و شهرام بپرس :n08:
صادقانه بگم در این چهار سال اخیر بانک سود خوبی داده و شاید بهترین بوده فقط استثنا همون نوسانگیری بوده. مثلا سکه رمضان بهر بعد فطر بفروش! و یا یه ماه مونده به عید بخر عید بفروش. یا دلار مهر بهر آخر اذر بفروش سال پیش 3600 شد 4200 و دوباره برگشت از دی ماه.نقل قول:
اینا نوسانگیرین وگرنه در حالت کلی سود بانکی در حالت کلی باز بهتر است و دردیر نوسان رو نداره. به شما کم میدن به این پول 23 درصد هم میدن
میدونم بیکاری اذیت میکنه ولی سرمایتون رو در چند سبد بزارید اگر هم گذاشتید.
این روزها رستوران و پارچه فروشی واقعا خوبه
درود
در مورد ورشکستگی بانک پارسیان شما چیزی شنیدید ؟؟
دیروز دم یکی از شعبه هاش خیلی شلوغ شده بود ، اما چند جا خوندم که همش شایعه هست .من تمام دار و ندار زندگیم تو بانک پارسیان هست .
راستی بانک ایران زمین 100 به بالا یک ساله 25 درصد میده
سلام دوستان این کارت به کارت از پاسارگاد به پاسارگاد 1-2 ماهیه داره 500 تومن کم میکنه. برا همه بانک ها همینطوریه؟
همش دروغهنقل قول:
اون تجمعات سپرده گزاران کاسپین و ثامن بود که بانک پارسیان عهده دار دادن سرمایه های مردم بوده
دور ایران زمین اینا نرید!
البته فک نکنید من کارمند بانک خاصی هستما همه بانکها یه جورایی فلاکتن:)
ربطی به اون ندارهنقل قول:
خیلی از بانکها تا جایی که میدونم همشون اینطورین و کارمزد دارن
من ایران زمین هم حساب دارم که 24 درصد از 2 سال پیش تا حالا خودش داره تمدید میشه ، مگه مشکلی داره ؟؟نقل قول:
سلام دوستان
ظاهراً بانک مرکزی صفحه ای که در اون لیستِ بانکها و موسسات مجاز بود رو بسته !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم به این صفحه دسترسی ندارید ؟
لینک صفحه ی اصلی اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بسته باشه علامتِ خوبی نیست و میتونه حاکی از مشکلات در سیستم بانکی کشور باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آدرس موسسات معتبر
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
با تشکر از وقتی که گذاشتین :n16:نقل قول:
سمت دلار و سکه نمیرم چون ریسکش بالاتر از سود بانکیه خیلی مگر چند درصد از پول این کار انجام بشه که خودش باعث تطمیع میشه زمانی که خوب باشه چون در این بازار هیچ پایداری خاصی دیده نمیشه یه شبه یه چیز میکشه بالا یا فلان کس فلان چیز میگه :n03:
به نظرتون طبق این مقاله برم سهام شرکت بخرم ؟
کد:http://www.asemanpmc.com/portal/content/view/240/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C.html
آخه رستوران کاری دیر بازده هستش و متغییر های زیادی توی موفقیت و به سودرسی این سرمایه گذاری نیاز مند هستش تجربه، مکان، گروه متخصص و ...
من بانک دولتی که بدهکار نیستش گذاشتم نه بانک یا موسسه اعتباری به خاطر همین سود 21 درصد میگیرم