چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونینقل قول:
ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند پس همونطور که اونجا نوشته شده اگه حجمش زودتر تموم نشه میره واسه قرارداد رزرو که بوقتش اتوماتیک فعال میشه و احتیاجی به پشتیبانی نداره.
Printable View
چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونینقل قول:
ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند پس همونطور که اونجا نوشته شده اگه حجمش زودتر تموم نشه میره واسه قرارداد رزرو که بوقتش اتوماتیک فعال میشه و احتیاجی به پشتیبانی نداره.
باز دم شماها گرم !!
شمااگه تا الن هر کدومتون یکی چند گیگ گرفتین !! من که اصلا برای دانلود نمیتونم برم
!!
اینقدر سرعت پایینه نمیتونه کانکت بشه به سرور IDM !!
speedtest هم که اصلا باز نمیکنه !!!
منم سرعتم بد بود.2-3 روز روی 10-20 بود.نقل قول:
یه زنگ زدم پشتیبانی ! :31: خالی بستم آقا سایت باز نمیشه آقا سرعت 2-3 :31:
گفت کدوم مرکزید میریم چک میکنیم:31: گفت فرداش درست میشه:31:
ظهرش یه نیم ساعت قطع شد بعد اومد روی 200:31:
بازی Cyrsis هم دانلود کردم:31:(البته 20--300 مگ از بازی مونده)
فردا هم Assasin خوشحالیم:31:
ساعت 1 میام میگم سرعت تغییر کرد یا نه:31:
طلب دارن؟!!! قراردادشون 3 ماهه بوده و الان به پایان رسیده ولی حجمشون 1 گیگ باقی مونده . الان 30 روز اصافه کرده که تا 1 گیگ رو به پایان برسونه . در قرار داد بعدی همون مقدار 1.09 گیگ از حجم قرارداد جدید کم خواهد شد و زمان هم بمدت 30 روز کم یعنی دو ماه خواهد شد.نقل قول:
ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند
عزیز دل برادر شما که میدونی بیشتر بدبختش میکنی. اگه شارژ نمیکرد و میذاشت اکانت غیرفعال بشه تا 15 روز فرصت داشت که اکانت رو دوباره شارژ کنه و حجم 1.09 گیگ هم به دوره جدید اضاف میشد که الان اونم پرید!!:31:نقل قول:
چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونی
شما یعنی میگی پارس آنلاین آقایی کرده و یه ماه رایگان هدیه داده؟!! همینکه همون 1 گیگ تموم بشه هم حجم و هم زمان مازاد بر 90 روز از شارژ جدید کم خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی اون 44 دقیقه یه 10 دقیقه دانلود نداشتم:31:
این مال یکی 2 ساعت اخیره:31:
دوست عزیز. اگه دوستان به سوالات جواب نمیدن. به خاطر اینکه به جواب مطمئن نیستن. مثلا شما 2 تا مودم نام بردی. گفتی کدوم رو بگیرم. الان من میام میگم مثلا x رو بگیر . بعد فردا خودت میری تحقیق میکنی یا یکی دیگه میگه نه اون بهتر بود و این داغونه. بعد شما خودت میای میگی اقا تو من رو بدبخت کردی.نقل قول:
نمونش هم همین الان تو تاپیک هست.
در مورد سرعت 512 و 256 هم بازم خودتون باید ببینید کدوم بهتره. به هر حال سرعت 512 از 256 بیشتره و بستگی به میزان هزینه ای که شما میخواین برای adsl کنین داره.
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
خب تغییر خاصی تو status مودمت ایجاد شده؟؟؟ به هر حال باید یه کاری کرده باشن که تغییر کرده و سرعت بیشتر شده.نقل قول:
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
فکر نکنم افراد زیادی چند گیگ گرفته باشن. خود من که تو دیروز و پریروز 300 مگ دانلود کرده بودم. یعنی قسمت 8 سریال اکسترا. سرعت بیشتر از 10 نمیشد یا به زور میشد.نقل قول:
سایت هم که به زور باز میکرد.
حقو که فکر کنم داشته باشن.البته خیلی زیاد گرفتن.شما همینجا سوال میپرسیدی بچه ها کمک میکردننقل قول:
سرعت دانلود عالی زیر 230 نمیاد:31:نمیدونستم صبح ها هم حا*ل میده:31:تازه روی 250 هم میره :31:پارس این 2-3 روز قاطی کرده سرعت همه رو داده به من.تا به حالت افتضاح برنگشته دانلود کنیم:31:
فیلم جدید Full HD 1080 کسی نداره .لینک بدین لطفا" دوستان فیلمه زیر 5 گیگ نباشه ترجیحا" پارت های 1 گیگ:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تغییر خاصی تو status مودمت ایجاد شده؟؟؟ به هر حال باید یه کاری کرده باشن که تغییر کرده و سرعت بیشتر شده.
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
دوست عزیر من میگم سرعتم واقعا" نابود بود یه تماس گرفتم با پشتیبانی.بعد طرف گفت مشکل از سمت خودمونه.بعد فرداش یه نیم ساعت نت قطع شد.اما بعدش سرعت عجیب زیاد شد.
آپ استریم و دان استریم هم تغییز نکرده همون 2048 و 512 هستش.
اما جالبیش اینه سرعت دانلودم حتی ساعت 1 شب هم کم نشده توی این 2-3 روزه و روی همون 200 ثابت مونده:31:
به نظرم یه زنگ به نمایندگی بزنین بگین سرعت 2-3 کیلوبایته بگین این در حد سرعت درخواستی خودمون هم نیست.این کاری هستش که من کردم و نتیجه داد فعلا":27:
دوست عزیز من مودمم تی پی لینک هستشومطمئن باش برای سرعت ایران هیچ فرقی نداره چی بگیری اینو بهت قول میدم مودم های جدید از مارک های معروف همه خوب جواب بدن.اما زاکسل گزینه ی خوبیه که یه مقدار ار گرونترهنقل قول:
از لحاظ سرعت هم بهت میگم اگه پولش واست فرق نداره یا از دوستان هم محلی بپرس فرقشون رو یا اینکه بدون سوال 512 بگیری.
256 شبانه ماکزیمم 2 گیگ میگیره اما 512 بیشتر از 2 گیگ راحت میگیره
دانلود رایگان هم واسه همه 1-6 .اما طبق جریاناتی که هست 6-7 هم اکثرا" رایگان هستش