از چه طریق تمدید کنم؟نقل قول:
Printable View
از چه طریق تمدید کنم؟نقل قول:
سلام
برای محاسبه میزان ترافیک مصرف شده دقت کدوم برنامه از همه بیشتره؟
آخه از ساعت 10 تا 12 چهارشنبه میزان دانلودم را تو برنامه networx حدود 550 مگ زده ولی تو پلوتون 860 مگ زده؟!!!
تو پنل تو قسمت تمدید اعتبار و بعد تمدید تعرفه جاری اوجا هم میتونی ترافیک بخری و هم میتونی سرویست رو تمدید کنی. تو قسمت تمدید تعرفه جدید هم میتونی سرویست رو ارتقا بدی مثلآ اگه سرویس یه ماهه داری میتونی 3 ماهه برداری. البته اینا باسه من که طرح برنا دارم اینجوری بود نمیدونم شاید باسه شما فرق داشته باشه.نقل قول:
مخابرات میدزده:n21::n21::n21:نقل قول:
مسئولان مخابرات اصفهان بسیار حرفه ای هستند، همینطور که طرح 50درصد و 80درصد تخفیف راه اندازی کردن، راحت میتونن کاری کنن که ترافیک روزها غیرواقعی حساب بشه، مطمین باشید هیچ برنامه ای دقیقتر از networx وجود نداره، هرچی نشون بده درسته، وقتی قیمت ترافیک رو 1/5 برابر کردن باز هم راضی نشدن و تصمیم به دزدی ترافیک از کاربرای خودشون گرفتن
نفری 300مگ دزدی اما از هزاران کاربر بیچاره ببینید چه عدد نجومی میشه و درنهایت چه پولهایی که به جیب عده ای افراد سودجو که از پایه های فساد نظام جاری در کشور میباشد میرود، شرم بر توی دزد
طرف صحبتم افراد درجه بالای مخابرات هست وگرنه افراد وظیفه شناس و خوب هم تا حالا باشون برخورد داشتم
دیگه پیازداغشو سوزوندی!! بخوای دانلود کنی و کسی نفهمه کافیه یه وی فی چن بخری و با اون دانلوداتو انجام بدی. هیچ کسی هم نمیفهمه چه کردی .نقل قول:
کلی هم سرویس وی فی چن معروف هست که اصلا لیست سایت هایی که کاربر ازشون استفاده میکنه نگه نمیدارند که اگه پلیس بهشون گفت لیست فلان آی پی رو بدید چیزی برای ارائه موجود نباشه .
چرا پنل مخابرات واسه من فعال نیست؟ یه هفته شده؟ آدرسش چیه؟
اره همینه. من هم همینجا میرم اما فقط این تصویر میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آدرسها رو امتحان کن، ببین باز میشه؟
اگه نشد،با یه مرورگر دیگه هم امتحان کن