1.کسی فن آوا استفاده می کنه سرویس هاش چه جوریه به نسبت قیمتش مناسبه یا نه؟
2. این سرویسه جدید پارس آنلاین که محدودیت حجمی 3gb دارد کافی است یا خیلی کم است؟
Printable View
1.کسی فن آوا استفاده می کنه سرویس هاش چه جوریه به نسبت قیمتش مناسبه یا نه؟
2. این سرویسه جدید پارس آنلاین که محدودیت حجمی 3gb دارد کافی است یا خیلی کم است؟
سلام.
دوستان من میخوام adsl داتک بگیرم.در حال حاضر هم از صبانت سرویس میگیرم.
سوالم اینه که داتک adsl خوبه؟
من ارزون ترینش رو میخوام یعنی 64 برجی چند در میاد؟
محدودیت حجمی داره یا نداره؟
سرعت دانلود 64 داتک چقدره؟
و سوال آخر این که هزینه ی اولیش چند در میاد؟
ممنون.
ميشه صبانت (256) رو با شاتل (eco با سرعت 128) مقايسه كنيد؟
كدوم بهترند؟
نقل قول:
256 صبانت در اصل سرعت 384 که سرعت دانلود شما بین 40 تا 50 بستگی به مرکز مخابرات داره
128 شاتل فکرکنم طرفای 16 باشه
پس صد درصد صبانت بهتره
سلام من 128داتک دارم در مرکز توحید اما پکت لاست زیادی دارم و نوسان زیاد در سرعت اینترنت پینگم جالب نیست میخوام سرویسمو عوض کنم برم یک شرکت دیگه اینجا کیا تو توحید هستن و با چه شرکتی برای من پینگ خیلی مهم هست بازی میکنم و وب کم کار میکنم و ویس چت میکنم مهم هست کیفیت اینها برام کسی از پارس سرویس داره این محدودیت 8 گیگ چیه قیمت هر گیگ اضافه رو چطوری حساب میکنن شاتل هم میگن بد نیست کیفیت برام در موارد بالا خیلی مهم هست من همیشه کامپیوترم روشن هست گاهی دانلود میکنم بشتر موارد بالا هست ایا 8 گیگ برای من کم هست یا زیاده بازی زیاد میکنم اما برای پارس چند روزه وصل میکنن با 128 پارس چند کیلو میشه دانلود کرد تورنت و رپید روش باز هستش کمک لطفا کنید
تمام سرویسهای صبا up128 و down512 هست ، یعنی از نظر سرعت تفاوتی بین 64 ، 128 ، 256 و 512 صبا نیست ، تنها تفاوت بین ترافیک حجمی است .نقل قول:
البته پیشنهاد خرید از صبا نت رو نمی کنم .
یک نفر نیست مارو کمک کنه
آسیاتک تمام سرویس های به اشتراک گزاری را مسدود کرده است.(از جمله تورنت ) از ما گفتن بود. حالا هرکی می خواهد برود از آنها بخرد.
آقاي mumiyaiii! چرا توصيه نميكني؟
نقل قول:خواهشها دقت کنید دوبار پست نشودنقل قول: