اون چراغ که فرمودید همان طور که اشاره کردید مربوط به تعویض دنده میباشد و زمانی که دور موتور به اندازه کافی بالا رفت و نیاز به دنده سبکتر بود روشن میشه البته این دور موتور رو میتونین خودتون تنظیم کنین.
Printable View
اون چراغ که فرمودید همان طور که اشاره کردید مربوط به تعویض دنده میباشد و زمانی که دور موتور به اندازه کافی بالا رفت و نیاز به دنده سبکتر بود روشن میشه البته این دور موتور رو میتونین خودتون تنظیم کنین.
میشه وقتی نصب کردی یه تو ضیحات دیگه در مورد نصب بدید ببینم راحت نصب میشه وکار کردش چه طوره؟و رو چه ماشینی میخوای نصب بکنی؟
حتما .فعلا درگیر کارای بدنه هستم ولی در اولین فرصت حتما دوستان رو در جریان قرار میدم.
سلام دوستان عزیز
مک1 زرد تست کردم.فقط نمی دونم عکسارو چطوری بذارم.insert hmage می زنم ولی نمیدونم بدش چه کنم
برادرم یه سایت آپلود عکس انتخاب کن، عکس رو اونجا آپ کن و لینکش رو تو همون پنجره ایی که بعد از زدن اینزرت ایمیج باز میشه کپی کن
دوستان من کاربراتور نوا رو چند وقت پیش عوض کردم ولی از مدلی استفاده کردم که سلونویید نداشت و ساساتش هم (وکیومش رو تکه ی بالای کاربراتور قرار داشت)هم فرق داشت و اون تک فیش برق رو دیگه نمیشه بهش وصل کرد(یعنی اصلا جایی براش نداشت)وقتی هم اون فیش ازاد شد دیگه چراق روغن اصلا از کار افتاد .البته فشنگی روغنش نو بود و 2 فیش بود.حالا اگه بخوام دوباره چراغش رو فعال کنم باید چکار کنم؟البته اون تک سیم رو که تعقیب کردم میرفت پشت سوکت فشنگی روغن و وقتی ماشین روشن میشه برق میاد سر اون سیم .فشنگی روغن هم چک کردم و سالم بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس خودشه ولی از ای بی گرفتم و نوشته بود مربوط به سال 1970 هست.
من با نمونه اي كه گفتيد سرو كار نداشتم.احتمالا مال مدلهاي ساده تر نوا بوده كه كولر ندارن. مثل C1 ،
اما اگر با نبود اون فيش ساسات برقي( كه براي زياد كردن گاز موتور موقع روشن كردن كولر كار ميكنه) چراغ روغن روشن نميشه، بايد اول ببينيد چه برقي براي اون ساسات مياد كه بر اساس اون متوجه بشيم چه كاري بايد انجام داد؟
معمولا برق مثبت براي اون ساسات يا اصطلاحا چوك برقي مياد و بر اين اساس شايد از همان سيم دوباره مسير برگشتي داشته باشه كه به فشنگي روغن ميرسه. متاسفانه تا از نزديك چك نشه معلوم نيست.
دو تا فيش سر فشنگي روغن برق يكسان وصل ميشه. اول با تست لامپ ببينين برق براش مياد؟ معمولا برق مثبت هست و اينجوري متوجه ميشيد و بعد ببينيد چرا برق براش نميرسه؟ مثلا فيوز سوخته باشه يا قطعي سيم.اون فيش آزاد مانده چوك كربراتور را هم با تست لاپ چك كنيد تا برق مثبت و يا منفي داشتنش رو متوجه بشيد. اگر برق منفي داشت، به بدنه وصل كنين و ببينين در كار كرد چراغ روغن تغييري پيدا ميشه؟
ماشین من هم یکبا ر چراغ روغنشاتصالی داشت یا خموش بو یا روشنالبته وقتی وقتی فیش کاربراتور را جا میزدم دائم روشن میماند باتری ساز گفت فشنگی روغن را عوض کن وقتی عوض کردم خوب شد. راستی کاربراتور را چند گرفتی ؟نو خریدی؟
البته به کارب نوا به طور فابریک 2 تا سوکت میخوره یکی همان طور که فرمودید به گاز برقی که برای بالا بردن دور موتور در حالت کولر روشنه و یکی برای سلونویید .مشکل چراق روغن از همون سلونوییده که این کاربراتور نداره و من فکر کردم شاید راهی باشه تا بدون سلونویید هم چراغ روغن راه بیوفته البته اگه راهم نیوفته امپر جدیدی که خریدم اون کار رو میکنه ولی اگه فابریکش هم راه بیوفته میشه به کمک یه تقسیم که تو جعبه ی امپر جدید بود اون رو هم وصل کرد.در واقع این کاربراتور نه سلونویید داره و نه گاز برقی.این رو به قیمت 33000 تومان خریدم ولی سوزن ژیگلور فابریک روش بود و خیلی تمیز و در حد نو بود.
سلام دوستان کسی میدونه چه طور میشه یه تایمر واسه برف پاکن نوا نصب کنم چیزی هست که بشه نصب کرد مثل پراید وپژو که تنظیم میکنی هر چند ثانیه یه بار برف پاکن بزنه ممنون میشم اطلاعات بدید