امروز رفتم لنت های عقب رو تعویض کردم. لنت پارس گرفتم 20 تومن به علاوه 10 تومن اجرت تعویض.
روی کاسه چرخ سمت راست خط افتاده بود که لنت کوبه گفت خیلی مهم نیست و یه کم سمباده کشید!
لنت سمت راست تموم شده بود ولی چپی یه کم داشت!
Printable View
امروز رفتم لنت های عقب رو تعویض کردم. لنت پارس گرفتم 20 تومن به علاوه 10 تومن اجرت تعویض.
روی کاسه چرخ سمت راست خط افتاده بود که لنت کوبه گفت خیلی مهم نیست و یه کم سمباده کشید!
لنت سمت راست تموم شده بود ولی چپی یه کم داشت!
بسیار کار نیکویی کردید و خوشبختانه هزینه زیادی نداشت .لنت پارس هم نسبتا خوبه حداقل معلومه چیه و کم صدا هستولی مواظب باشید تموم نشه و از تنظیم دوره ای لنت عقب و (ترمز دستی ) غافل نشیدنقل قول:
سلام
چند روز پیش صافی بنزین 405 رو عوض کردم که خیلی کثیف بود
باهاش چند باری بیرون رفتم و عالی بود
امروز یه دفعه در میانه های راه حس کردم ماشین واسه خودش گاز میده . مثلا در حالت خلاص دور موتور روی 2 بود و ماشین گاز میداد . تو دنده هم همینطور بود و بدون اینکه من گاز بدم خودش راه میرفت
رسیدم به خونه و ماشین رو پارک کردم و گفتم بذار یه خاموش روشن بکنم شاید درست شه
وقتی ماشینو خاموش کردم تمام برقش قطع شد و دیگه روشن نمیشه . حتی ذزدگیر و چراغ ها و همه از کار افتادن
خودم تعجب کردم . به نظرتون مشکل از چیه؟ باید بگم امداد خودرو بیاد؟
دوست گرامی ابتدا بست باتری و فیوز های اصلی که در کنار باتری وجود دارند رو چک کنید ممکنه باتری شما خراب و یا بست شل و کثیف شده باشه و یا اتصالی باعث سوختن فیوز شده باشه ولی حتما زیر ماشین رو از نظر نشتی بنزین و بوی اون بررسی کنیدد که اتصالی در قسمت پمپ نباشه اما اینکه خود بخود گاز می خورده با توجه به قطعی که الان داره ابتدا اون کلید قرمز قطع کن که درون محفظه موتور هست رو هم چک کنید ممکنه پریده باشه برای ایمنینقل قول:
خواهش میکنم.:n16:نقل قول:
تنظیم دوره ای لنت عقب و ترمز دستی؟!
هر چند وقت؟ چطور؟! :n27:
ممنون
البته چند بار کامل تویح داده شدهنقل قول:
ترمز ماشین هایی که عقب کاسه ای هستند هر از چندگاهی مثلا 3ماه یکبار می بایست از درون چرخ تنظیم بشه که ابتدا مدتی میشه با تنظیم سیم ترمز دستی و پس از اون از درون چرخ این کار رو کرد
برای تست اون هم کافیه مطمئن شید که ترمز دستی با بالا امدن حد اکثر 3 تا 4 دندانه کامل عمل می کنه
این کار ترمز گیری بسیار نرم و مطمئن تری رو برای شما داره و فشار رو از روی چرخ جلو برمیداره و اگر از چرخ بخواید تنظیم شه بیشتر از 5 هزار تومان هزینه نداره (اجرت) فقط دقت شه که هردو چرخ درست تنظیم شند
سلام لنت واسه
206 sd v1
چی پیشنهاد میدید(جلو عقب)،تا حالا عوض نکردم،ماشین هم 76000تا رفته،یه مدته که احساس میکنم ترمز گیری ضعیف تری نسبت به قبل دارم
خوب خوب باشه:n02:
اخطار لنت داره 206؟
به نظرتون بعد از این همه مسافت و تعوض نکردن لنت احتمال داره دیسک صدمه دیده باشه؟
البته این تجربه رو داشتم اما یکم زیاد رفتید ولی اگه صدای نا هنجاری نمی شنوید فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
برند های مختلفی در بازار هست و الان نمی دونم واقعا کدوم بهتره فکر می کنم از 40 به بالا
بعضی مواقع هنگام ترمز کردن یه صدای تیزی میخوره به گوش که قبلا هم بوده،ولی جدیدا صداش بم تر شده،همین هم باعث شده که سریع میخوام اقدام کنمنقل قول:
دقیقا سریع اقدام کنید که خطر و هزینه دارهنقل قول:
دیدم دیسکی که کلا به یک حلقه تبدیل شد