این همه سر و صدای شما نتیجه تست از یک سرور بود ؟ اون هم آپلود بوی ؟!!! :n24:نقل قول:
لطفا از سرور دیگری تست کنید و برای اطمینان از یک سایت مطمین مثل مایکروسافت
Printable View
این همه سر و صدای شما نتیجه تست از یک سرور بود ؟ اون هم آپلود بوی ؟!!! :n24:نقل قول:
لطفا از سرور دیگری تست کنید و برای اطمینان از یک سایت مطمین مثل مایکروسافت
سلامنقل قول:
وضع مرکز هر چقدر هم خراب امکان نداره یک همچین وضعیتی داشته باشه .
یکجای کار مشکل داره . نویز خطتتون رو چک کردین ؟ احتمالا پروفایل اشتباهی واستون گذاشته شده .
با پشتیبانی کجا تماس گرفتید ؟ لطفا با پشتیبانی خود فن آوا تماس بگیرید مطمین باشید مشکلتون حل میشه .
02182185
والا اینجا که همه جا پورتاشون پر هستنقل قول:
از پارس سرویس ۲ مگ دارم رو ۹ مگ بسته شده روزا یه موقعایی خوبه ۵۰۰-۶۰۰ میرسه یه موقعهایی هم ۱۵۰-۲۰۰ هست پینگش ولی خوب هست اینجا شبا هم قعلا که مجانی هست تا ۵-۶ گیگ میتونی بگیری اما بزرگترین مشکلی که داره اینکه
چیز پی ان روش کار نیکنه هیچ نوعش
حتی اپن چیز پی ان رو هم پورت udp رو انگولک کردن وقتی وصل میکنی سرعت هی میره بالا دوباره میاد پایین صفر میشه یعنی تایم اوت داره و این یعنی یوتیو ب وسایتایی که بستست ملا نمیتوی بری طرفش
واسه بدرد من نمیخوره وقتی شبانه ایگانش رو برداره!
سرعت تک کانکشنم اکثر موارد بالای ۱۵۰ هست!
اما وقتی نتونی مقلا یو تیوب بری بدری نمیخوره مگه اینکه از پارات بخوای قیلم ببنین!
والا دیگه افت نمیشه گفت داغون هست همه چی معلومه کمبود پهنای باند دارن از عصر تا شب که اینجوری میشه!نقل قول:
سلامنقل قول:
والا حالا که امکان داره
بله چک کردم نویز رو موری نداره حدودا رو ۱۶-۱۷ هست snr
پروفایل هم رو ۶ مگ هست
با مرکز تماس گرفتم
تهران هستم چون اما اول همون نوار ظبط شده پخش میشه بعدم طرف میگه بله مشکل داریم از مرکز مخابرات هست در صورتی که گفتم من از ۲ جا دیگه سرویس دارم اونا همچین موردی ندارن!
پس چطور از سرورای داخل مشکلی نداره؟نقل قول:
سرور داخلی چون اینترانت حساب میشه!نقل قول:
سرور خارجی اینترنت حساب میشه واسه این اینا رو اینترنت کمبود پهنای باند دارن!
سرور داخلی چون اینترانت هست کمبودی براش وجود نداره! واسه این سرور داخلی مشکلی نداره!
واقعا ممنون واسه جوابت. اوراكل چطوره؟؟ از كجا سرويس بگيرم به نظر شما؟؟نقل قول:
اوراکل تا ۴ مگ بیشتر نمیده یعنی اگه ۲۰ گیگ در ماه برات بسه اون خوبهنقل قول:
سرعتش تقریبا ۸۰-۹۰٪ در روز رو ۴۲۰ اینا هست
سرعتش شبانشم ۲۵۰ هست سرویس ۴مگش تقربا سرعت شبانه نصف سرعتی هست که میگیری!
اما اونم یه مشکل بزرگ داره و پینگ داغونش هست!
اکثرا بالای ۳۵۰ هست پینگش حتی از سرورای اروپایی! خیلی پایین بیاد میشه ۲۹۰ اینطورا بالا هم بره تا ۵۰۰ میره یهو!
های وب اگه آشنا داشته باشی و بهت بده به نظر من بهتر از همه جا هست
من خودم اگه کسی باشه برام یتونه بگیره شیرینیشم میدم!
هاى وب ميگن پينگش خيلى بالاست. تك كانكشن هم ديناميت ميگن ٥٠ تا ٨٠ سرعت ميده!!!نقل قول:
براى دانلود با چندتا كانكشن شايد خوب باشه. اوركل تك كانكشن چطوره؟؟ ميشه يوتوب استفاده كرد؟؟
ممنون که اینطورنقل قول:
البته ماه گذشته که 512 داشتم این مشکلو نداشت