تایید میشه ! تازه آخر ویدیو هم بود 20 دقیقه رو هی زدیم جلو ، هی زدیم جلو تا به اون 500 کیلوبایت و 30 ثانیه آخر رسیدیم . اسم آهنگ رو هم ظهر عطش بود مثل اینکه .نقل قول:
Printable View
تایید میشه ! تازه آخر ویدیو هم بود 20 دقیقه رو هی زدیم جلو ، هی زدیم جلو تا به اون 500 کیلوبایت و 30 ثانیه آخر رسیدیم . اسم آهنگ رو هم ظهر عطش بود مثل اینکه .نقل قول:
عجب داستانی شده اینم :دینقل قول:
اینم اون تیکه کامل با کیفیت خوب 7 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ختم به خیر کنید ماجرا رو :دی
ختم کلام اینه :
اصا چیز خاصی نیس ... آهنگ ظهر عطش محسن رو گوش داده و باهاش صحبت کرده گفته دمت گرم من 6 بار گوش دادم هر 6 بار نیم ساعت گریه کردم.
بعد به محسن گفته سری هم توش هست ؟ محسنم گفته آره بعد یه ماه منو بهم ریخت !
همین ... دیگه نیازی به دانلود فیلم 60 مگی یا 7 مگی نیس :31:
آخه من که دانلود نکرده بودم..از سایت chavoshi-DL گذاشتم..نقل قول:
این که اصا چیز خاصی راجع به محسن نگفته !
60 مگ دانلود کردیم کلا 500کیلوبایتش در مورد محسن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه حلاصه شده 60 مگ .....همون لینک بالایی هست که Greedy عزیز گذاشته..
من خودم فکر کردم تو 60 مگ شاید چیزهایی بیشتر در مورد چاوشی گفته شده باشه که مثل اینکه اینطور نبوده...تازه میخواستم دانلودش کنم..
سایت تخصصی موسیقی با نظارت مستقیم محسن چاوشی خواننده مطرح موسیقی پاپ ایران راه اندازی میشود.
این سایت به آدرس mchavoshimusic.net از روز جمعه، ۱۷ آذرماه شروع به کار میکند و پذیرای تمامی موسیقی دوستان در انجمنهای تخصصی مربوط به موسیقی خواهد بود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی : سعی میکنم برای شب یلدا تک آهنگی آماده کنم
پ.ن : عکس روی جلد محسن چاوشی فوتوشاپی هست که به مطبوعات هم رسوخ پیدا کرده :دی
مصاحبه جدید محسن چاوشی در آذر ماه 1391 با مجله ( زندگی مثبت )
نه خاص هستم نه سلطان
بر روی تصاویر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خبری از البوم جدید نیست ؟ تاریخ انتشارش مشخص نشد ؟ برای شب یلدا تک اهنگ داریم دیگه ؟؟؟؟؟؟
این اهنگ دلم تنهاست عجب اهنگی هستش فکر کنم نزدیک به 10 -11 بار دارم همین جور تکرارش میکنم و گوش میدم .
:n14: دم محسن چاووشی گرم :n16:
تو می دونی * تو خیلی وقته می دونی * نمی فهمی * چه بی اندازه بی رحمی :n14: