اره داداش فقط کفایتی می گیره دیگه,اونم نه همه رشته هانقل قول:
Printable View
اره داداش فقط کفایتی می گیره دیگه,اونم نه همه رشته هانقل قول:
نه . اینطور نیستنقل قول:
هنوز هم با معرف پذیرش میکنند
حداقل تو این هفته 4 نفر رو خودم دیدم!
سربازی رو باید قبل از وابسته شدن به عشقت انجام بدی با خیال راحت بیای بری سر کار بعد زن بگیری فقط همین
با سلام ...
اقا اگر من بسیج فعالی و کفایتی رو شهر خودمون گرفته باشم مثلا میشه که با همین کفایتی شهر خودمون برم یه شهر دیگه یا یه شهر بزرگ دیگه مثل مشهد اونجا منو جذب کنن و بگم محل زندگیم الان مشهده مثلا
همچین چیزی امکان داره ؟؟؟
فوق دیپلم حسابداری
اگه منظورت اینه که فعالیت بسیجت رو تو هر شهری انحام دادی تو همون شهر هم میتونی ازش استفاده کنی ، نه اینطور نیست .نقل قول:
شما فقط مدارکش رو داشته باشه و تو سامانه +10 ثبت شده باشه تو هر شهری باشی میتونی از کفایتی و کسری و ... استفاده کنی.
با سلام
دوستان من اعزامی 01/12 /92 هستم و بعد از آموزشی تقسیم شدم یکی از پادگان های اهواز
الانم حدود 10 روز ه تو پادگان جدید مشغول گذروندن خدمت هستم، با فرمانده یگان که برای مبحث جابجایی صحبت کردم، موافقت ضمنی شو گرفتم،
از طرفی یک نفر هم برای اینکه با من جابجا بشه رو پیدا کردم، حالا با این تفاصیل یه چند تا سوال داشتم
1- این شخصی که قراره با من جاشو عوض کنه، هم درجه من هست، امــا اون اعزامی 01/04/92 هستش، (یه چیزی تو مایه های 8 ، 9 ماه از خدمت ش مونده) خواستم ببینم با توجه به این که هم پایه خدمتی من نیست، ممکنه پادگان ی که من توش هستم سراین موضوع حساس شه و با جابجایی من مخالفت کنه؟؟؟؟؟؟ (این نکته رو هم بگم، که پادگان شخص مقابل با انتقالی اون موافقت کرده)
2- حدوداً چقد زمان می بره تا این جابجایی انجام شه؟؟؟؟؟ (من در هر دو پادگان آشنایانی دارم که به روند اداری کار، سرعت بدن)
یعنی باید کسی که دوسش داری رو کنار گذاشت؟ لطفا رفقا از تجربیات خودشون بگن...(به هرحال این موضوع هم باید قبل آمادگی برای خدمت مورد توجه قرار بگیره و شاید بی ربط با تاپیک نباشه!)نقل قول:
به نظر من بهترین کار اینه اول عقد کنی بعد بری خدمتنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
اگر توی خدمت عاشق باشی سختی خدمت رو متوجه نمیشی تنها نیستی به عشقت میفکری امیدی در دل داری........
اونایی که عاشق نیستن میرن خدمت بعد از خدمت هم بعید بتونن عاشق بشن 20چندسال عاشق نشدن حالا بشن! عارضم بحضورتان پس از خدمت دیگه خیلی حسوحالات جوانی از بین میره آدم مثل قبلش شادابی و نشاط رو نداره
خدمت پیرمون کرد خلاصه با هر قوم و اقلیتی سروکله زدیم ارشد هم بودیم اعصاب برامون نزاشتن
من که کلا تو فاز دوستی و عشق و عاشقی نیستم اما بعضیا میگن اگه کسی تو زندگیت باشه بری خدمت امیدوار میشی و سخت نمیگذره!نقل قول:
نمی دونم شما کجا رو می فرماین ولی اینجا که ما هستیم حتی 1 نفرم بدون کفایتی نمی پذیرن حتی بسیج فعال!نقل قول:
ولی موضوع دیگه اینه که اینجا ایران با پارتی کل سربازی رو می شه پیچوند :n01:
یک چیزی خدمت دوستان که می خوان بیان جذب سپاه بشن بگم
اینی که می گن سپاه هتل خدا بیامرزدش,الان خیلی بد شده چون شدیدا سرباز کم دارن خود من که مثلا افسر هستم مثل حمال دارم کار می کنم از جارو زمین شستن بگیر تا سرویس بهداشتی عمومی:n01: این که می گن صبح می ری 2 میای اصلا روش حساب نکنین چون ممکنه یک هفته رنگ خونتونم نبینین,در انتها خدمت به افسرها در سپاه رو توصیه نمی کنم :n06:
دوستان کسی از معافیت بند 6 بهزیستی استفاده کرده یا اطلاعی داره؟
اگر کسی از این راه اقدام کنه در حین تحصیل ، در صورت قبول نکردن درخواستش و معافیت باید حتما بره سربازی یا فعلا می تونه تحصیلش رو ادامه بده؟
آقا چند بار توی طول آموزشی باید مو ها بزنیم؟
من روز اول با 4 زدم
بهمون گفتن بالای 8 نباید بشه
الان 20 روز گذشته لازمه 2باره بزنم؟
من از کجا بدونم موهام الان نمره چند شده :-|
البته بستگی به یگانش داره ولی تا اونجایی که من دیدم همشون صبح میان ساعت 2 هم میرن شاید مثلا شما تازه وارد هستی یا خراب کاری زیاد میکنینقل قول:
من کلا دوبار زدم - یبار نمره 4 و یبار نمره 6 . هرچی کمتر بهتر بخصوص اینکه هوا گرمه و اگه موهات بلند باشه اذیت میشینقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
چند روز پیش یکی از مسئول شبای باحال زمان خدمتم زنگ زد رفتم پادگان.
تعداد سربازا خیلی کم شده و از اونجا که سن سربازا خیلی کم شده و بلانسبت دوستان تنبل شدن و عین خیالشون نیست ، بیشتر کارو میدن دست افسرا . البته با این روند چند وقت دیگه باید کارو داد دست سرباز دکترا.
البته بعضی از این مواردی که شما گفتی مثل دستشویی شستن رو هم وقتی به سرباز صفر میدن که انجام بده یه استثناهایی رو براش در نظر میگیرن ، مثل پست ندادن و زود رفتن و ...
در ضمن دوستانی که خدمت رفتن میدونن راحت ترین و بی دردسر ترین کار تو خدمت اینه که دسشویی بشوری:n04:
دوست من ارتش بود و هر هفته که میومد خونه موهاشو من میرفتم براش میزدم.نقل قول:
کلا موی سر ارزش نداره که بخواد به خاطرش بهت گیر بدن .
شما به طور پیش فرض هر 2 یا 3 هفته یه بار بزنی خوبه.
کاشکی چیزی که شما دیدی الان من می دیدم,کاری که دست من هست اگر خرابش کنم پدر یک سر تیپ رو در میارن اونم منو دار می زنه :n02: حق خرابکاری ندارم,وقتی سرباز نیست سرهنگا جارو نمی زنن می دن دست وظیفه,اینجا که من هستم سرباز فوقم دستشویی تمیز می کنه!شرایطی که شما گفتین کدوم پادگان هست ؟جاش رو لطفا بگین:n16:نقل قول:
سلام من واسه معافيت پرشكي بعد اينكه كار پركردن برگه هاي دفترچه و واكسيناسيون و غيره رو انجام دادم رفتم پليس +10 و اونا يه برگه تاييديه ثبت اطلاعات درخواست معافيت دادن و گفتن 10 روز بمون تا واست sms معرفي به بيمارستان بياد
10 روز شد ولي هنوز sms نيومده
حالا من چطور پيگير كارام باشم؟
بعد اينكه sms اومد و رفتم بيمارستان و اونا با معافيتم موافقت كردن چه مراحل ديگه اي واسه معافيت بايد طي كنم ميشه مختصر و مفيد محبت كنين واسم توضيح بدين
باتشكر
سلام.قسمت مهندسی ارتش که که کارهای عمرانی میکنن اسمش چیه و زیر نظر بتاجا میشه؟و اینکه میگن ماموریت میفرستن شهرستان درسته؟بزرگواری میکنید جواب بدید
آقا من یک اشتباهی کرده بودم و الان اصلاحش می کنم فروشگاه اتکا درسته واسه وزارت دفاع هست اما سربازهاش رو لشکر 16 قزوین میده علاوه بر فروشگاه اتکا مجتمع تفریحی زیبا کنار و هتل پامچال انزلی هم از لشکر 16 قزوین نیرو می گیرن و تعداد نیروهاش هم بسیار محدود هستنقل قول:
منجیل نیروی زمینی داره یا نه؟؟ چون شنیدم فقط دریایی دارهنقل قول:
دوستان وضعیت صورت توی یگان خدمت چطوری هست؟ میشه تیغ زد یا حتما باید با ماشین کوتاه کنی؟
فروشگاه اتکا چطوری سرباز میگیره؟ شرایطش؟
سلام وای یادش بخیر خدمت سربازی چقدر خوبه من که لذت بردم.من توچابهار خدمت میکردم
بازم دوست دارم برم
سربازی خیلی خوبه نترسید
سلام بله میفرستن ولی بیشتر دلخواهیه پدافند بوشهر بودیم همخدمنتیم رو که فسمت تاسیسات بود میفرستادن خارگ مرخصی و تشویقی در حد تیم ملی براش میزدن خیلی هم راضی بود براش هم تنوع بود هم تجربه دربرداشتنقل قول:
اتفاقاً یکی از هم خدمتیام فوق حسابداری داشت از تو یگان مدیریت منایع انسانی(یادم نیست دقیق اسم قسمته چی بود) فرستادنش اتکا مرکز شهر ولی بیچاره دهنش صافت شد ما ساعت 2 خدمتمون تمام میشد سر ساعت صبحونه و نهار میخوردیم خیلی راحت میرفتیم ستاد که نزدیک مهمانسرامون بود این بیچاره رو اول صبح میبردنش اتکا گاهی تا ساعت 3نهار نمیدانش از همه بدتر با رفقاش خدمت نمیکرد با کادر بودنقل قول:
اتکا رشت بچه ها پرسیدن گفتن دیپلم و زیر دیپلم میگیرن برای خالی کردن بار:mellow:نقل قول:
تقریبا همه ی پادگان های سپاه شیراز اینجورین به نظرم مقصر خودت هستی توی یه قسمت سخت داری خدمت میکنی تو پادگان خودمون یه قسمت هست که از صبح تا ظهر همش سر پا هستی یه قسمت هم کل کارش چایی دم کردنه به نظرم اون قسمتو باید عوض کنینقل قول:
در مورد امریه تاپیک جدایی هست ؟؟ یا باید همین جا سوال رو مطرح کرد...
؟
من که توی ستاد فرماندهی ناجا بودم گیر میدادن، یعنی کلا توی ناجا اگه تیغ بزنی میتونن بازداشتت کنن.. توی سپاه هم که اصلا جرات تیغ زدن نداری و همیشه باید شبیه طالبان باشه قیافه آدم! یا اینکه حداقل ته ریش داشته باشی.. توی ارتش تکلیف کاملا مشخصه! غیر از بخش عقیدتی سیاسی ارتش که سر و کارت با آخوند و شبه آخوندا هست، بهرحال مجبوری ته ریش داشته باشی حداقل.. اما بقیه جاها میگن حتما باید ریش هارو بزنین و تمیز و مرتب باشین..نقل قول:
اقا یه توضیح بدین خواهشانقل قول:
ممنونتون میشم
امریه چیه ؟!
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
نقل قول:
خیر همین تاپیک سوالی دارید بفرمایید
سرچ کنید در تاپیک بارها توضیح داده شدهنقل قول:
سلام دوستان سوال من در مورد معافی کفالت هستش ...نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی به هر حال شانسمو امتحان میکنم ..تورو خدا جواب بدین
من خودم 21 ام همین ما 19 ساله میشم ...3 تا برادر بزرگتر از خودم دارم که هر 3 تاشون ازدواج کردن و خونشون جدا هستش ...4 تا خواهر که 3 تاش بزرگتر از 25 سال و یکی 22 سالش هست که هیچکدوم ازدواج نکردن فعلا ...
پدرم 63 سالش هست و بیماری دیابت داره ...سابقه ی سکته ی قلبی هم داره ..وقتی راه میره پاش میلنگه و مشکلات داره ...مادرم هم 60 سالشه و بیماری فشار خون و چربی خون داره ..
خودم هم غیبت ندارم و الان مشغول به تحصیل در دانشگاهم و معافیت تحصیلی دارم ...میخواستم بپرسم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ شامل حال من میشه؟ میخام یکشنبه برم پلیس +10 ...ولی گفتم از اینجا هم بپرسم ...خیلی دلهره دارم ...اصلا آمادگی رفتن به سربازی رو ندارم ....لطفا کمکم کنین دوستان ...ممنون
دوست من با توجه به اطلاعاتی که دادید متاسفانه شما دارای شرایط معافیت کفالت نیستید { وجود 3 برادر بزرگتر از خودتون}نقل قول:
برای بررسی دقیق تر لینک زیر را مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی 3 تا داداشم هر سه تاشون از دواج کردن ....من الان از پدرم مراقبت میکنم و یه مغازه دارم که خرج خونه رو من درمیارم ....ینی یگانه مراقب منم ...بازم نمیشه ینی؟نقل قول:
متاسفانه خیرنقل قول:
منظور از یگانه مراقب و نگه دارنده یا سرپرست مندرج در ماده 44 قانون خدمت وظیفه عمومی مشمولی می باشد که به شرح موارد زیر
تنها فرزند یا نوه ذکور بیش از18 سال هر پدر یا مادر یا جد یا جده یا تنها برادر بیش از18 سال خواهر یا برادر خود باشد.
حتی اگر برادران بزرگتر درخارج از کشور هم باشند مورد قبول نیست
مگر اینکه برادران بزرگتر از 18 سال خود به دلایل پزشکی نیازمند مراقبت باشند
اگه پدرم شرایط پزشکی داشته باشه چی؟ تو کمیسیون نمیشه یجوری بشه که تصمیمشون عوض بشه و بهشون ثابت بشه که بقیه ی برادرام هیچ کمکی نمیکنن؟ هیچ راهی نداره؟ اخه این چجور قانونیه؟ تو این دوره زمونه مگه برادر کمک هم میکنه؟ ینی من بیخیالش بشم؟نقل قول:
یکی از گروه های پدافند نیروی هوافضای تهراننقل قول:
اینجا همون رویه سابقه! خیلی راحت با معرف پذیرش میکنند!
در ضمن سیستم نگهبانی و تردد سربازهای پادگان های سپاه با هم فرق داره! مثلا من خودم دیروز یه سرباز صفر رو توی یکی از حوزه های بسیج دیدم، واقعا به معنای واقعی کویت! و امروز توی ناحیه بسیج فیروزکوه یه افسر(ستوان 3) رو دیدم که داشت جلوی در با اسلحه پست میداد
خیر راهی نداره . . . .نقل قول: