واسه من یکی دو هفته هست که سرعت اینجوری شده.نقل قول:
Printable View
واسه من یکی دو هفته هست که سرعت اینجوری شده.نقل قول:
آقا من میخوام از شاتل سرویس بگیرم ولی چرا هزینه ی رانژه ی ECO هاش اینقد گرونه؟:13:
من از سپنتا داشتم قبلا بعد امروز زنگ زدم برای خط جدید بگیرم ، گفتن دیگه برای رانژه چیزی نمگیریم ازتون:31:
بعد آقا این شاتل برای بالاتر از 128 که چیزی نمیخواد؟
و اینکه سرعت سرویس 512-256 شاتل روز و شب چطوره؟ دانلودش چی؟ برای شبانش یوزر/ پسه جدا میخواد؟
ممنون اگه یه هلپ بدین
:18:
از دوستان کارت تخفیف بگیر میشه 15 تومان:46:نقل قول:
برای بیشتر از 128 هم باید نامه از دانشگاه یا مهر شرکت یا مغازه داشته باشی...
سرعت دانلود هم بستگی به مرکز داره
128 اکو را روی 512 میبندن...
نه یوزر و پس یکی هست خودش اتوماتیک رایگان حساب میکنه 1 تا7...
کی حالا کارت تخفیف داره به ما بده؟:31:نقل قول:
نامه باید چی نوشته بشه توش؟
این جریان
چیه؟ یعنی اگه 512 اکو بگیرم سرعتش همون 128 میشه؟:18:نقل قول:
128 اکو را روی 512 میبندن...
ما مرکز فرد اسدی هستیم 6600 تا 6608
بچه های همینجا دارندنقل قول:
128 بگیری همون 512 بسته میشه
از شاتل بگیر یه فرم داره
سلام
من میخواستم سرویس eco256 بگیرم ولی اینطور که از بحثها متوجه شدم مشتریانی که 128 میگیرن هم سرعتشون مثل 512 هستش. حالا به نظزتون eco256 بگیرم یا eco128? مودم هم میخوام بیسیم بگیرم...از شاتل بگیرم بهتره یا خودم بخرم؟
در ضمن دوستانی که کارت طلایی دارند لطفا پ.خ بفرستند.
ممنون
این روزها چرا قطعی زیاد شده؟:41:
شما اگه شرایط گرفتن سرعت بالاتر از 128 رو داری، اکو 256 مناسبتره. درسته که 128 تا 512 رو روی 512 میبندن ولی سرعت دانلودشون فکر میکنم تفاوت داشته باشه. قیمتهای اکو بین 128 تا 512 خیلی تفاوتی نداره، پیشنهادم اینه که اگه میتونی سرعت بالاتر بگیر.نقل قول:
برای کارت طلایی هم اول باید مشخص کنی که مال کدوم شهر هستی، مثلا کاربر تهرانی فقط یتونه از یه تهرانی کارت طلایی بگیره.
مودم وایرلسی که خود شاتل میده مودم زایکسل p660hw هست که مودم خوبیه ولی گرونه، خود شاتل هم 7-8 تومن گرونتر از بازار اونو میفروشه. قیمتش 80-90 هزار تومنه که شاتل میده 95 هزار تومن.
میتونی با قیمت نصف این مودم وایرلس خوب از بازار تهیه کنی.
مودم وایرلس tp-link 8901g ، چهار پرت داره، قیمتش حدود 50 تومنه(فکر کنم گرونتر از 50 تومنه). مودم خوبیه.
تو تاپیک خرید مودم-نصب مودم...... هم که سوال کردی، اونجا بچه ها بهتر میتونن واسه نوع مودم کمکت کنن.
سلام
چند روزه پینگ وحشتناک رفته بالا پشتیبانی هم کاری نمی کنه
سلام
بچه ها کسی در مورد سروی یک مگ و دو مگ شاتل چیزی نمیدونه؟
شبانه این سرویس ها هم مجانی هست؟
چرا توی سایت شاتل هیچ اطلاعاتی در این مورد نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدید
21 و 24 تومانهنقل قول:
اره فعلا تا پایان تابستان رایگانه..
دوستان با سرعت متوسط 50-60تقریبا از ساعت1_7 چقدر دانلود میکنه؟ من دقیقا اندازه نگرفتم من یه 5گیگ برای دانلود دارم ولی می ترسم که دانلود منیجر قطع نکنه و از ترافیک اصلیم بپره
__________________________________________________ ____________________
شبانه هم سرعتش خوب شده فکر کنم تا چند روز پیش شبانه سرعتش صفر بود ولی دیشب خوب بود
من قبلا تو این تاپیک 2 بار تعرفه قیمتهاشو گذاشتم.نقل قول:
تعرفه 1و2و3و6 ماهه و 1 ساله داره.
چون همه شهرها 1و2 مگ رو ندارن، نگذاشته که مردم قاط نزنن.
تا آخر تابستون دانلود شبانه رایگانه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سرعت کمی بیشتر از شبی 1 گیگ دانلود میشه. احتمالا 5 شب کارت طول میکشه. اگه ساعت 7 صبح خونه ای، یه سر بزن به دانلود منیجر تا مطمئن بشی.نقل قول:
منم 2 مگ دارم ولی جدیدا خیلی بد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازگی ها و چندین شب هست که شاتل از روش نا جوانمردانه ای بهره می بره. از ساعت 1 به بعد اینترنت هر از چندی بین نیم تا یک سساعت اینترنت قطع و دوباره وصل می شه و با این کار کسانی که مثلا روی مدیا فایر دارن دریافت می کنند و خواب هستن می بینن که تنها نیم ساعت دانلود و دیگه همه ی دریافت هاشون از بین رفته .....
پینگ هم که سر به فلک می کشه. به نظرم اگر کسی می تونه باید حتما از شاتل بره و هیچ کس هم اشتباه نکنه و به شاتل وارد نشه
نرم افزار پُرآوازه ی Skype هم توسط شاتل فیلتر هست ولی دیگر شرکت ها من دیدم که باز هست
تورنت شاتل بسته هست و سرعتش واقعا به درد نخور ولی شرکت های دیگه رو دیدم که باز هست و سرعت عالی
برام عجیبه که یک سری از دوستان به خاطر اینکه چهار تا کارت طلایی بدن و تخفیف بگیرن از این سستی ها و ضعف های پُرشمار شاتل می گذرن و یک سری بی چاره که خبر ندارن از این شرکت رو مجحبور می کنن از این شرکت اینترنت بگیرن!
خوب باید لینکهاتون رو انتقال بدین به adrive بعد دانلود کنین اینجوری قابلیت ریزوم هم دارین
نقل قول:
من تا ساعت 10 معمولا خوابم ولی بینش باید ساعت رو تنظیم کنم بیدار شم
حالا اگه دانلود منیجر قطع نکنه چی؟ بیچاره میشم هرچی ترافیک دارم تا ساعت 10میپره
سرعت دانلودش متوسط چقدره؟
اصلا میارزه؟چون الان با این 128 خودم 60سرعت دارم
با تشکر
آقا راحته مثل آب خوردننقل قول:
کارت دانشجویی برادری.... یا همون نامه مدرسه هم کفایت میکنه
همین الان پاشو برو یه فرم پرکن بعد تا فردا لینکتو میبندن رو 2مگ بعد اختلاف قیمتشو میپردازی. همین
ولی جدیدا شاتل تعریفی نیستا...
چه جوری؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
سلام
من پنجشنبه به شاتل درخواست سرویس دادم گفت شنبه می فر ستیم مخابرات بعد امروز زنگ زدم گفتم چی شد گفت عملیات رانژه حدود یه دیگه طول میکشه !!!!!!:19::18:
برای شما هم همین قدر طول کشید ؟؟؟؟؟اخه مگه می خوان چی کار کنن ؟ ازش پرسدم همینو گفت سیم کشی جدید می کنن!!!:18:
مدت زمان درخواست دادن شما تا رانژه شدن خطتون تا حدود زیادی به مرکز مخابراتیتون بستگی داره، نهایتا تا 3-4 روز طول میکشه. واسه من 1 روزه رانژه شد، ولی معمولا مراکز مخابراتی، 2-3 روزی طولش میدن. 2 روز مدت زیادی نیست. تا 3-4 روز معمولیه.نقل قول:
واسه رانژه هم سیم کشی جدید نمیکنن. به خط تلفنت این امکان رو میدن که علاوه بر voice (صدا) ، data رو هم سند و رسیو کنه. در حالت عادی خط تلفن فقط voice رو رد و بدل میکنه. تو مخابرات هم کار زیادی نمیبره، فکر کنم نیم ساعته کار تموم میشه. نیم ساعت تلفنتون قطع میشه و بعد از رانژه شدن وصلش میکنن.
طرف خودش هیچی حالیش نبوده، یه چیزی گفته. شما سخت نگیر.:46:
نقل قول:
یه کم در این زمینه روشنگری می کنید؟ من با اینترنت دانلود منیجر لینک های مدیا فایر رو می گیرم ولی همین که حتی 1 ثانیه اینترنت قطع بشه اگر 99% هم دریافت داشته باشم اون از بین می ره! باید چکار کرد؟
البته این روش ناجوانمردانه ی شاتل که اینترنت رو هر چند دقیقه یک بار قطع می کنه اصلا کار درستی نیست و باید دست از این کار برداره!
اره جدیدا اینجوری شده!نقل قول:
برو تنظیم مقررات فرم شکایت پر کن..
سلام آقا سعید خوبی؟!نقل قول:
میگم مگه شما تا حالا پر کردی؟؟!
سلامنقل قول:
نه .فرزاد پر کرده..
روی لنکهات راست کلیک کن و refresh download address رو انتخاب کننقل قول:
با این کار میتونی لینک جدید رو به فایلت بدی و ادامه ی دانلود انجام بدی نه اینکه از اول تمام فایل رو دانلود کنی
آقا این جماعت رو به حال خودشون بگذار که مثل کبک سرشون رو بکنند تو برف و از شرکتهای دیگه خبردار نشن دلم به حال اونهایی که گول حرف این آدمها رو که اکترشون از روش تخیلی تو تاپیک زیر استفاده می کنند و صداشون در نمی یاد میسوزه ما که از این شرکت دزد کلا رفتیم بقیه که تعریف می کنند 2 دستی بچسبند که سرعتشون کم نشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=417962
واقعا هم باید اینها را به حال خودشون گذاشت.همینه که هستند بمونند.نقل قول:
ظاهرا یه عده هم میخوان سر اینها زیر برف بمونه و با دست سرشون را اون زیر نگه میدارند.
تبلیغ برای رایگان شبانه براشون شده یه وسیله برای اغفال یه همچین بنده خداهای بیسوادی.
بعد سرویس شبانه را میرسونند به 6KB/S یعنی دایال آپ.
کاملا هم منظم و با برنامه ریزی انجام میشه.ترافیک و افزایش دانلود همش مزخرف محضه.قبلا دلایلش رو بیان کردم.
فقط و فقط به دلیل اینه که شاتل تمایل نداره شما پهنای باند محدودش رو با دانلود شبانه بصورت رایگان تمام کنی و میخواد خوب بدوشدت و علاوه بر روش فوق از روشی که دوستمان در پست بالاتر فرمودند و سایر محدودیتها هم استفاده میکنه.و حتی سرعتی که حقته رو برای دانلود بهت نمیده.
تا جایی که من اطلاع دارم سرورهای فایل در حالت رایگان امکان resume نمیدهند.حالا ایشون میگن میشه شما بکنید شاید بشه.
اینقدر این بازیها رو درآوردند تا سرویس من یک روز کامل به بهانه کابل برگردان از طرف خودشان قطع شد.
بعد یک روز که وصل شد سرعتم از 256kb/s شده بود 64kb/s.
کلی تماس و ... آخرش گفتند تو کابل برگردون این مشکلات پیش میاد ما اعلام خرابی میکنیم.
بعد 2 روز باز اوضاع همین بود.دوباره تماس و ... گفتند یه اعلام خرابی کردیم مربوط به تغییر پورت بود اون درست شد حالا باید یه اعلام خرابی کنیم برای تغییر پروفایل.
بعد 3 روز منتظریم درست بشه.شما مسخره بازی رو ببینید.چیزی که مصرف کننده هیچ نقشی در اون نداره.
وقتی یه کاربر مثل اکثر این بچه حاجی ها باشی که میخوای game بازی کنی برات مساله ای نیست.پول حاجی رو دادی و ... هم نیست.کار هم نکرد میری دنبال یه تفریح دیگه.
ولی یه دفتر که روزی کلی از کارهاش رو با ارتباط اینترنتی و ارسال و دریافت email انجام میده میتونه تعطیل کنه؟
برای سرویس از 2 شرکت دیگه اقدام کردم تا در اولین فرصت قید اینها رو بزنم.
گرچه میدانم و قبلا دیدم همه یک افتضاح هستند.ولی شاید تا این اندازه دزدی و اهانت به شعور مصرف کننده در سیاستشان نباشد.
خوش خدمتهای وابسته بیان زور بزنن و مردم رو گول بزنن.متاسفانه با این کاربران موفق هم میشوند.
اون بابا هم شکایت کرده.خیلی جالبه اینهمه دوندگی کنید که خودتون میدونید طرفت یه شرکت با همچین رفتاریه ، بعدش که به نتیجه رسیده میگه یه روز من وقت ندارم یه روز نماینده کی.حتما به ما بگویید نتیجه چی شد.
بهترین کار عدم دریافت سرویس است.حتی شده یک نفر.
راستی 3 گلگ هدیه تولد کاربرها هم دروغ هست ما که چیزی ندیدیم تا کنون
پینگ من در حال حاظر از شاتل در یک سرور یکسان و در زمان یکسان 600 و پینگ شرکت های پارس آنلاین 260 و شرکت صبا گستر 200
عمق فاجعه ی شاتل رو ببینید..
فاجعست
افتضاح به تمام معنی
الان چند روزه به شدت سرعت روزانه کم شده ping افتضاح بالاست وسط load صفحه ها time out میده
سرعت یهو میاد میشه 600 بایت بعد بعد از چند دقیقه یه میشه 70 کیلو بایت
همش قطع میشه ارور 619 و 734 میده 45 دقیقه تا 1 ساعت قطع میمونه
یعنی داره طغیان میکنه وضع این ISP
پشتیبانی :
نقل قول:
تحمل بفرمایید تحمل بفرمایید تحمل بفرمایید تحمل بفرمایید تحمل بفرمایید تحمل بفرمایید تحمل بفرمایید
شبانه خیلی افتضاح شده تو این چند روز!
مودم من از ساعت 1 به اینور دیسکانکت میشه دیگه وصل نمیشه که!!
یعنی دانلود شبانه پر!
حالم دیگه داره بهم میخوره از این وضعیت!
نه این یکی حقیقت دارهنقل قول:
زنگ بزن بگو چرا هدیه تولد رو اضافه نکردید
برای من هم 2 روز بعد اضافه شد
پارس آنلاین به روح جدش خندیده پینگ 260 میده تمام سرویساش تو روز پینگشون بالای 500 هست. یه سایت تو آدرس میزنی اندازه دایل آپ طول میکشه تا پیداش کنه !نقل قول:
شاتل ارت 1 داشتم من پینگش همش رو 100 150 بود اواخر زیاد شده بود شده بود 200 تازه !
خیلی از سایتها رو قیلتر کردن
سرعت باز شدن خیلی از سایتها هم در حد فاجعه پایینه
بروبچس سلام
یکی به من بگه الان DownStream اکو 128 توی تهران رو چنده؟؟
روزا سرعت خوبه؟
کسی هست که اکو داشته باشه شبا هم سرعتش خوب باشه؟؟
من چند روز دیگه به دلیل نقل مکان مجبورا خط رو عوض کنم میخوام ببینم میرزه برم رو ECO؟
الان در حال حاضر ART1 بدون افت سرعت
ممنون دوستان
سرويس من هم مرتب قطع و وصل ميشه جديدا!
زنك ميزني ميگن از مخابراتتونه!! اعصابمو خورد كردن نا.... سرعت شبانه هم كه از 240 شده 60-70!!
از اطلاع رسانی شما ممنونمنقل قول:
من که عرض کردم همشون یه افتضاحه
شما لطف میفرمایید اطلاع رسانی رو کامل کنید تا مفید واقع بشه برای افرادی که بی اطلاع هستند
در حال حاضر چه سرویسی دارید و از کجا ؟در چه مرکز مخابراتی؟
میشه لطف کنید پینگ 4.2.2.4 رو با سرویس فعلیتون بگیرید و نتیجه را اعلان بفرمایید؟
پینگ 260 مربوط به چه آدرسی است؟ احتمالا در شب است؟ چون فرمودید در روز بالای 500 است میپرسم.
پینگ 500 مربوط به چه آدرسی است؟
شما کی شاتل داشتی ART1 و کجا رو پینگ کردی که اعداد فوق را حاصل شده؟
من در این 2 سال پینگ زیر 350 از شاتل نگرفتم با سرویس ART3 و آدرس سان در مرکز نحری.
اگر اکنون از پارس آنلاین سرویس دارید ممکنه بفرمایید :
از لحاظ سرعت شبانه و قطعی های شبانه وضعیت چگونه است؟
از لحاظ پورتهای P2P وضعیت چگونه است؟
ممنون میشم دقیق پاسخ بدید چون میخواهیم در انتخاب به دیگران کمک کنیم.
با تشکر
دیگه داره حالم از این شاتل بهم میخوره!:2:
گندشو در آوردن این حرومخور ها با این سرعت آشغال شبانه ، پینگ بالا ،قطع و وصل کردن هر 20 دقیقه یه بار!
مخصوصا بعصی از ما که 2مگ هستیم!
الان چند روزه که صبح پا میشم میبینم قطعه و میرم کانکت میزنم وصل بشه.
و دیشب از ساعت 4 تا حالا قطع بوده.!این جند روزه نزدیک 600 مگ دان میکنه!
و از ساعتای 3-3:30 که میگذره به کل قصع میشه!
الان همین دیشب از ساعت 1 تا 4 16 بار قطع شده!!!
احتمال داره برم سراغ اینترنت ماهواره ای! receive که داره واسه sent هم یه دایل آپ میزاریم فکر کنم حل بشه.
من که دیگه به هیچ کس توصیه نمیکنم 2مگ بگیره با این گندی که اینا زدن!
دوستان دیگه هم که 2مگ دارن اینطوره؟
راستی دیروز با این پشیبانیش دعوام شد و دیگه قسمت پشتیبانی فنی رو باز نمیکنه!
واین ارور رو میده! This service is not available. We are sorry for any inconvenience.
نمیزاره حرصمو سرشون خالی کنم!:13: