متاسفانه ایرانیان نت که متولی اینترنت رو فیبر نوری هست رو دارن جمع می کنن و یا شرح وضایفشو تغییر میدننقل قول:
Printable View
متاسفانه ایرانیان نت که متولی اینترنت رو فیبر نوری هست رو دارن جمع می کنن و یا شرح وضایفشو تغییر میدننقل قول:
ممنون بابت توضیحات :n40:نقل قول:
میخواستم بدونم فیلترینگ و کوسه و .... میتونه باعث اختلال و کمبود سرعت و پهنای باند کشور بشه ؟
البته شرکت اندیشه کلاgw هارو انگار عوض کرده چون من هر دفعه دیسکانکت میشم و دوباره وصل میشم ی رنج ایپی جدید بهم میده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا قبلا هر دفعه قطع و وصل میشم توی رنچ اایپی ک اولش 93 هست میداد ولی الان کلا هر دفعه ی چیز میده ی بار 89 46 37 176
البته هر isp ی رنچ ایپی مثل اینکه میخره و در غالب کاربرا بصورت دینامیک قرار میده ک واسه کل ایران و شرکت هاشو رو میتونید توی این جا ببینید
یک چیزی که من از حرف های دوستمون Askup فهمیدم این بود که کسایی که تا دیروز خدمات خوب میگرفتن ، با گذشت زمان و شرایط باید پول بیشتری بدن و خدمات نامطلوب تری دریافت کنند .
* نباید اعتراض کنند
* باید منطقی باشن و شرایط شرکت رو درک کنند
* فرافکنی های شرکت رو با جان ودل بپذیرن
* به دلیل یکسری قوانین کوانتومی فاصله مشترک از مرکز مخابراتی طی زمان دورتر میشه . یعنی اگر دیروز خدمات خوبی میگرفت نزدیکتر بود و الان دورتره
* شرکت اندیشه در راستای ایجاد جمعی صمیمی با قلب آکنده از اندوه هر روز فراتر از ظرفیت سرویس دهی مشترک جذب میکنه تا این جمع صمیمی رو صمیمی تر کنه .
* بسیاری از مشکلات با تعویض ویندوز حل میشه که مشترکین این رو نمیفهمن .
و زیباتر از اون وقتی هست که سایر دوستان هم خیلی سریع قانع میشن !
** برادر ( یا خواهر) من ، ما عمری مو سفید کردیم تو این آسیاب ! فرافکنی نکن ، شما پول خوب هم میگیری سرویس خوب نمیدی ! کل مشکلت اینه که بیشتر از ظرفیتت مشترک میگیری ، حالا لیتنسی و پاکت لاست و غیره به کنار .
نقل قول:
عزیزم شما همه چیز رو گفتی جز چند تا نکته
اول اینکه اندیشه غول بی شاخ و دم اینترنت گیلانه و چنبره زده این وسط
دوم اینکه چه عجب بعد 10 سال اندیشه به فکر افتاد یه نفر رو بفرسته جواب ملت شاکی رو بدن ، جای طرح های گول زنک و دوباره ملت و خر کردن که برگردن رو اینترنتشون
و مهمترین چیز اندیشه رو از زمان آغاز به کارش میشناسم ، شرکتی که با پارس دو رغیب تو گیلان فعال بودن و دقیقا یادمه هر شرکت و isp کوچکی که شروع به کار میکرد بعد مدتی زنگ میزدیم پشتیبانی دایورت شده بود رو اندیشه !!
دقیقا عین شخصیت حیف نون تو سریال ها رو تو زمینه اینترنت بازی میکنه
وقتی پیام نت ، دامون نت (پیشگامان) ، لایزر ، البرز (فن آوا) و هر شرکت دیگه ای از زمان دایل اپ بگیر تا الان چند ماه از کارشون میگذشت و داشتن جون میگرفتن با قیمت های پایین تر ، اندیشه جا اینکه قیمت رو بشکونه (دروغ نگم تا جایی رقابت کرد) ولی بعد مدتی راه ساده تر رو انتخاب کرد ، چی بود ؟ شرکت رو خرید و یوزرهای اونو قبضه کرد و وضعیت دوباره شد دیکتاتوری اندیشه
مگه چند تا پپ داریم تو ایران ، 2 تاشون که برشکستن ، یکی مخابرات ، 9 تای دیگه 4 تاش استسمار اندیشت ، های وب و آسیاتک و صبانت که چند ساله جون میکنن هنوز میگن مخابرات همکاری نمیکنه ، داتک که گیلان نیست ، پارس و شاتل هم این وسط تکون هایی میخورن
همینه که هست ، میخوای بخواه نمیخوای نخواه
حالا بگو مخابرات اومده شراکت رو بهم زده و آسیاتک و های وب و ... هم اومدن ، همین آسیاک یا های وب یا صبانت الان 3/4 ساله اومدن کجان ؟ نصف مراکز رو سرویس میدن ؟ به شهرهای دیگه نمیخواد همین جار و نمیتونن چرا چون اینجا همه زیر نظر یک نفر کار میکنن
در مورد قیمت ها هم اصلا موافق نیستم ، در اینکه دولت اینترنت گرون میفروشه درست ولی راه های زیادی هست ، آقای مهندسی کردن و.... میشه ، اگه نیمشد چرا فن آوا داره 1 مگ نامحدود رو 70 میفروشه بدون افت سرعت داشتم گه میگم ، چرا 512 نامحدود رو شرکت های دیگه با 30/40 گیگ ترافیک 80 تا 95 میفروشن و فن آوا زیر 40 تومن میفروشه بدون افت سرعت ؟
بله از بالا دستور میاد ولی میشه راه های مختلفی برای دور زدن هم باشه ، مشکل اینجاست تا وقتی اندیشه باشه مشکلات اینترنت گیلان حل نمیشه
فقط گیلان اینطوریه ؟ هیچ جای دنیا خونه ها اینقدر نزدیک و مشکلات تراکم نداره ؟ چطور تو انگلیس و کشورهای اروپایی اینطور نیست
مشکل گیلان پایه ای و تا دست اندیشه و مخابرات و یوزرهای دم دمی مزاج بادی به هر جهت که تا طرح گول زنک اندیشه و مخابرات رو میبینن و جذب میشن قطع نشه این وضعیت ادامه پیدا میکنه
یوزر 7 ساله اندیشه که 12 ساله کارم با اینترنته ولی حاضرم تغییر شغل بدم ولی سمت اندیشه و مخابرات بر نگردم
دقیقا ریشه همه نارضایتی ها و مشکلات اینترنت استان گیلان همین شرکت مافیایی اندیشه ست، این شرکت رقابت رو از بین برده و هر بلایی که دوست داشته باشه سر مشترکین خودش میاره، چون خیالش راحته که مشتری جایگزین بهتری نداره.........بعد نمایندشون با کمال پر رویی میاد میگه "مشترک برای شرکت محترمه" مرغ پخته هم خندش می گیره
اندیشه اینقدر برای مشترکین خودش ارزش قائل نیست که جواب تماس هاشون رو بده، یه بار یادمه از ساعت 10 یا 11 صبح نت قطع شد تا 5 بعدازظهر ، هر چه قدر زنگ میزدم بوق اشغال میخورد ، هر نیم ساعت یه بار زنگ میزدم باز هم بوق اشغال می خورد، یعنی از عمد خودشون کاری کرده بودن که بوق اشغال بخوره وگرنه باید تماس گیرنده میرفت تو صف انتظار اپراتور ، اینقدر به خودشون زحمت نمیدن لااقل یه اس ام اس به مشترکین بدن! پس این شماره موبایل ما رو واسه چی گرفتین؟ شاید قطع شدن نت من بخاطره خراب شدن مودم باشه من از کجا باید بفهمم؟ این هم از وضع پشتیبانی....
زکی!!!!
تو این 5سالی که مشترک اندیشه بودم تاحالا حتی 1بارم نشده یه اس ام اس از طرفش واسم بیاد.
اونوقت حالا که دیدن داد کاربرا از این وضعیت فاجعه بار دراومده، اس داده که جشنواره زمستانی داریم با یک ماه اینترنت 1مگ رایگان!!!
این دقیقا حرکتیه که دولت هم واسه ساکت کردن یه قشری مشابهشو انجام میده! :n31:
واسه من فقط ی بار اس ام اس اومد< مشترک گرامی (یوزر نیم)... حجم اینترنت شما رو ب پایان هست لطفا تمدید کنید >
ماشالله چه خبر شده تو این یه روزی که نبودم !!!!!
من زنگ زدم پشتیبانی مخابرات برای قطعی نت ، وقتی توضیح داد در مورد کاهش سرعت شبانه هم ازش پرسیدم ، ختم کلام رو بگم بخدا هیچ جواب قانع کننده ایی ندارن واسه اینکارشون
بهم میگه تعداد یوزرها زیاد شدن تو شب ، گفتم بابا شما که 70 درصد یوزرها رو از دانلود شبانه حذف کردین دیگه یوزری میمونه که حالا زیادم باشه؟
میگه ساسیت شرکت هست !!!!
آخرشم دید جوابع قانع کننده ایی نداره گفت ما کاره ایی نیستم فقط مشکلات فنی رو ارجاع میدیم ، تماس شما رو هم ارجاع میدم
اینم گفت به تنظیم مقررات شکایت بزن ، اونا اگه ببینن تعداد شاکی ها بالاست احتمالا اون مصوبه کاهش سرعت ( محدودیت ) رو لغو میکنن
من که قبلا شکایت زده بودم ، الانم باز شکایت میزنم ، فعلا تنها کاری هست که میتونم انجام بدم
شما هم شکایت بزنید
اصلا سرعت که هیچی کیفیت سرویس های اندیشه به شدت افت کرده.پینک بالا و پاکت لاست زیاد که واقعا غیر قابل تحمله.خوب وقتی پرت ندارین چرا میفروشین که بعد اینجوری تو اوج مصرف اینترنت بی کیفیت داشته باشیم؟!امیدوارم هر چه زودتر پای شرکت های معتبر به اینجا باز شه تا از شر اندیشه و مخابرات خلاص شیم
اگه ممنکه بفرمایید کدوم مرکز مخابراتی هستید اگه هم دوست دارید خوشحال میشم براتون پیگیری کنم ببینیم مشکل چیه. می تونید پیام خصوصی بدید.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز حق اعتراض برای شما محفوظه
در مورد بسترهای ترانزیتی معمولا فیزیک نیوتن پاسخگو می باشد. من 1-2 مورد خدمت شما توضیح میدم.
دوست عزیز یکی از اتفاق های ممکن پدیده cross talking می باشد. مثل وقتی که از کابل مرکزی محله شما تعداد زیادی تلفن واگذار شود و یا همزمان عده زیادی در حال استفاده از خدمات مختلف بر روی نلفن خود باشند. این پدیده توضیحات فنی تری دارد که با سرچ ساده قابل دستیابی است
اتفاق دیگه زنگ زدگی سر سیم در محل اتصال در ورودی اکثر خانه ها می باشد که اگر در معرض هوا قرارگیرد سولفاته می شود و نویز بالا می رود
اتفاق دیگر سیم کشی داخل ساختمان، قدیمی، زنگ زده و پوسیده شود
اتفاق دیگراسپلیتر معیوب بر روی خط تلفن قرار بگیره یعنی خراب بشه.
وووو
دوست عزیز تکرار می کنم حتما اختلالاتی اتفاق افتاده که شرکت مقصر بوده هیچ کس ادعای کامل بودن نولی هر اختلالی هم به شرکت مربوط نیست.
در مورد لیتنسی و پاکت لاست و غیره اطلاعاتی نفرمودید که در کدوم مرکز هستین که بشه مشکل رو پیگیری کرد که از کجاست
من خط 6 ام (3366) و 4 تا از رفیق هام هم دقیق هم همین مشکل رو دارننقل قول:
داداش شرکت های بزرگ که هستن ؟ ولی من خودم متاسفانه یکساله دارم ... تبلیغات مخابرات و اندیشه باعث شده اینا گم بشن داخل استان تو چشم نباشن ( البته مافیای استان گیلان همین جناب گلبرگ هست ( اندیشه )
آسیاتک یا فن آوا یا صبا نت اینها همه داخل استان نمایندگی دارن حداقل 6 ماه باید صبر کنیم تا تموم بشه بعد بریم سراغشون
نقل قول:
دوست عزیز کم لطفی نفرمایید. اندیشه مافیا. ممکنه توضیح بدین چرا فن اوا در کل کشور به اندازه 1.5 برابر اندیشه فقط در یک استان مشترک داره اگه اینقدر شرکت قدر و قدرتمندی هست؟ اینجا مافیای اندیشه نمی زاره جاهای دیگه چی اونجا هم اندیشه نمی زاره ؟؟؟؟؟نقل قول:
فن اوا در گیلان در شاید 10 مرکز سرویس میده و اندیشه 150 مرکز . قبول بکنین نگهداری از 10 تا مرکز اونم در رشت خیلی اسونتره . اگه هم در شهرهای دیگه سرویس واگذار نشه هم یه دوست دیگه امدن اعتراض کردن به حق که گناه ما چیه رشت نیستیم ؟!!! خواهشا بحث و جدل نکنیم اگه عیبی ایرادی هست بفرمایید پیگیری بشه نیازی به جدل نیست.
من از سال 85 از اندیشه adsl گرفتم.همشونم تو مرکر مخابراتی بلوار گیلان بودن.من هم دانلود زیاد دارم هم یه گیمر هستم که آنلاین بازی میکنم.شما پینگتون برای سرورهایی که من باهاشون سر و کار دارم همیشه بین 190 تا 220 بودن که برای سروری که داخل آمریکا قرار گرفته خیلی هم معقوله.پاکت لاستی هم وجود نداشت.اما از سال 92 کم کم کیفیت افت کرد پینگ به 250 تا 270 رسید و پاکت لاست زیاد شد.بخوصوص وقتی ساعات اوج مصرف بود مثل غروب و شبها. تا ابنکه ازدیاد کاربر به جایی رسید که خودتون بدون هماهنگی من رو منتقل کردید به مخابرات.اونجا هم گاهی خوب بود گاهی بعد.مخابرات حجم رایگان شب رو برداشت و من مجبور شدم از ماه قبل برگردم بع اندیشه.جالب اینکه قبل از اومدن پینگ و پاکت لاست رو برای سرور مورد نظرم چک کردم و مثل قبل بود یعنی همون حدود 200 و بدون پاکت لاست.اما الان 3 هفتس پینگ شده 270 و با پاکت لاست حدود 10 درصد که البته برای IP های متفاوت مختلفه.مثلا وضع روی Ip 179 بهتره و روی 93 یا 37 یا 185 بدتر.اما همه از ساعت 7 یا 8 شب به بعد غیر قابل استفاده میشن.جالبه من با بخش فنی تماس گرفتم اما ایشون به کلی منکر شد و گفت کیفیت خوبه.در حالی که من با چندین نفر چک کردم و همین مضکل رو دارننقل قول:
به نظرتون اندیشه این بودجه ای که گذاشته واسه جناب asksup تا مشکلات مردم رو حل کنه، اختصاص بده واسه اس ام اس فرستادن به مشترکین تو مواقع قطعی و کندی نت بهتر نیست؟ :n31:
میگم این مخابرات خراب شده هم یه نفرو بذاره خوبه ها!!!! :n31:نقل قول:
از هیچی که بهتره خب !!!
والله !!!! :n02:
شما جای دیگه ای رو ندارین از همین رشت به اندازه ی کافی خوردین و تیغ زدین چون واقعا مردم رشت مظلوم هستن و اگه همین کارو تا چند سال تو تهران میکردید مطمئن باشید اول مردم به حسابتون میرسیدن بعد هم کلا نابود می شدید حالا برید اونجا هم شرکت بزنین این کارو امتحان کنید عاقبت خوبی براتون نداره ... مطئنم جراتشو ندارین .نقل قول:
حرف های تکراری بی منطق واسه اینکه اسمون و ریسمون ببافین که مشکل از شما نیست جالبه این اتفاق زنگ زدی سیم کشی و اسپلیتر فقط تو اندیشه و مخابرات هست ولی تو شرکت های دیگه نیست:n21:نقل قول:
اتفاق دیگه زنگ زدگی سر سیم در محل اتصال در ورودی اکثر خانه ها می باشد که اگر در معرض هوا قرارگیرد سولفاته می شود و نویز بالا می رود
:n21:نقل قول:
اتفاق دیگر سیم کشی داخل ساختمان، قدیمی، زنگ زده و پوسیده شود
:n21:نقل قول:
اتفاق دیگراسپلیتر معیوب بر روی خط تلفن قرار بگیره یعنی خراب بشه.
اه اه حالمون از این حرف های کلیشه ای به هم خورد جوابتونم اون بالا دادم
ای کاش که انقدر اینجا دوست عزیز عزیز میکنین یکم پشت تلفن هم کارشناساتون فهم برخورد با مشتری داشتن من استان های دیگه هم بودم که هیچ کدومش مثل شرکت اندیشه برخورد بد نداشتن و بهترینشون هم تو تهران بود که احترام زیادی به مشتری میذاشتن و کارشو پیگری میکردن
حالا تا صبح بشینید تایپ کنید و جوابمو بدید من که اهمیتی نمیدم چون خیلی های دیگه هم مطئنم حرفامو قبول دارن چونکه همین شرکت شماها به اندازه ی کافی بهشون اسیب زده و ازتون راضی نیستن فقط کافیه تو این چند صفحه بگردین تا ببینین چقدر ازتون تنفر دارن.
نه این کارو نمیکنن چون براشون خرج داره اینا فقط میخوان پول دربیارن ولی خرج نه :n31:نقل قول:
دقیقا اینی که گفتین درسته...الان برای داشتن پینگ و لتنسی خوب با یه سرور تو آمریک شاید باورتون نشه ولی فقط میشه 8تا11 صبح متصل شد! بعد 12 کم کم شروع میشه..بعد از ظهر که دیگه اصلا حرفش رو هم نزنین که اگه میخوای روانی نشین و کارتون به بیمارستان روانی نکشه اصلا بعداز ظهر به بعد بازی آنلاین با اندیشه نکنین!نقل قول:
"انزلی"
دوستان می خوام اینترنت بگیرم با دانلود شبانه ، کدوم آی اس پی رو پیشنهاد می کنید (منطقه چهار هستم) .
چند سالی هست از اندیشه سرویس می گیرم اوایل خوب بود و با 256 نامحدود هم جواب میداد ، الان 1مگ ماهیانه 10گیگ یا دانلود شبانه اش هم که ماهی 42 هست جالب نیست . به نظر نمی رسه این روند نزولی اندیشه متوقف بشه (انشالله با دوستان میخوایم بریم به آی اس پی دیگه کوچ کنیم)
شدیدا منتظر نظرات شما هستم
مرکز 8 هستم دوست من از 88 مشترکم هیچوقت به این بدی نبوده فقط صبح تایم اوت ندارم و لتنسی قابل تحمله غروب وشب نابوده منم به علت شاغل بودن فقط شبها میتونم بازی کنم اینو ببین خدارو خوش میاد ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرور بازی دیگه نمیگم چه خبره
قبلا اصلا مشکل نداشتم در این حد
تنها علت موندنم تو اندیشه نداشتن مشکل با دانلود هست حالام شارژم تموم شده نمیدونم برم یا بمونم
دقیقا وضعیت همه ما همینه.منم شاغلم شب یکم وقت دارم اونم که اینجوری شده.نقل قول:
منتظرم آسیاتک اینجا سرویس بده که برم از اندیشه
شده داستان اون بنده خدا میگفتن از کدوم برنامه تلوزیون خوشت میاد میگفت از پیام بازرگانیاشنقل قول:
گفتن چرا ؟
گفت جون وسطش فیلم سینمایی پخش میشه
داستان ما هم حالا همینه من عاشق تایم اوتم چون وسطش پینگ داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه سئوال ازتون دارم ، ممنون میشم منطقی جواب بدید ، چون واقعا دیگه الان هیچ کدوم از بچه ها حوصله حرفای کلیشه ایی رو ندارن ؛ چون تا دلتون بخواد از پشتیانی اینا رو شنیدن !!!
میشه بگید چرا از دو هفته پیش ، استان گیلان ، استان محروم شد و امکانات ندارید و تعداد مشترکین زیاد شده؟
یا چرا از هفته پیش سیم کشی داخل ساختما یهو قدیمی شد؟ چرا از هفته پیش سیم ها زنگ زده شدن؟
چرا تا هفته پیش که اسپلیتر خوب کار میکرد؟ چرا یهو خراب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و هزار تا چرای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا هفته پیش نه 2 هفته پیش . همه چیز مرتب بود و بازه رایگان داشتیم و سرعت هم خوب بود ، یهو این همه بلا سر منازل ما و امکانات استان اومد؟
چطور تا قبلا سازمان تنظیم و مقررات بهتون گیر نمیداد؟
الان که شبانه رو برای اکثر یوزرها حذف کردین.دیگه یوزری میمونه که شب بخواد دانلود کنه؟
الان تعداد یوزرهایی که دانلود میکنن بیشتره یا 3 ماه پیش؟
نگید الان که بعدا هم بتونید اینجا فعالیت کنید
خب حالا جرا با این که تعداد یوزرهاتون کمتره ،سرعتتون هم پایینتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم یادآوری میکنم ؛ جواب منطقی لطفا !!!
نقل قول:
ممنون از پست شما
من عرض نکردم اینا مال این 2 هفته است. اما فرمایش شما معنیش این هست که این مشکلات فقط مال این 2 هفته گذشته است و در بقیه مواقع وجود نداشته. خب خبر خوبیه
دوست عزیز بازه رایگان حذف نشده. اتفاقا اندیشه در مقابل این تغییرات تا حد ممکن مقاومت میکنه و بعد ار بقیه همکارا تغییرات ایچنینی رو اعمال میکنه.
پارس و شاتل و مخابرات و پیشگامان و های وب و اسیاتک نامحدود ندارن و اگر هم که دارن قیمتش خیلی بالاتره.
اندیشه هم بعد از این شرکتها این قوانین رو اجرا کرد.
شرکتهای دیگه مثل فن اوا که مثال زدن دوستان در مراکز محدودی داره سرویس میده اگه تعداد مراکز زیاد شه امکان ارائه خدمات گسترده ممکن نیست. اگه بود دوست عزیز امروز فن اوا سرویس دهنده اول کشور بود. چرا نیست؟
اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟
دوستان تو اون شرکت هم دارن سعی میکنن رضایت کاربران رو جلب کنن و شرکت بزرگ و معظمی هم هستن انشالله همیشه هم مثل گذشته موفق هم باشن
بهر حال اندیشه ایجا مافیا است چرا شرکتها بقیه استانها هم نامحدود نمیدن؟
دوست عزیز مصوبات سازمان در یه ساعت و یه زمان که ابلاغ نمیشن هر هفته میشینن یه قانون از خودشون در میارن.
الانم که تصمیم به حذف تمام شرکتهای کوچیک این حوزه تحت عنوان مجوزهای
SERVCO - NETCO
گرفتن لطفا فردا کسی نگه اینم توطئه اندیشست
عرض بنده این بود که در حالیکه کاربرا درخواست افزایش سرعت سرویس شبانه دارن سازمان در جهت کاملا مخالف تلاش برای حذف این سرویس داره.
که انشالله این قضیه قبل ازانکه اتفاق بیوفته حل شه و کاربران محترم سرویس رایگان شبانه رو در اختیار داشته باشن.
جواب من به شما دوست عزیز اینه
مشکلاتی هست و یا بوده. کسی انکار نمیکنه. اما بعضی از مشکلات بی دلیل به عهده شرکت گذاشته میشه. دوستان اگه اشکالی هست که حتما هم هست اندیشه 150 مرکز داره مطمئنن تو چند تا مرکز مشکل داره اطلاع رسانی و پیگیری شما به رفع سریع مشکل کمک میکنه. منم قصدم توجیه مسائل نیست قطدم بر طرف کردن مشکلات هست.
دوستان مشکلات رو چه عمومی و چه خصوصی میتونن مطرح کنن. خوشحال میشم تا رفع مشکل پیگیری کنم.
فقط در نظر داشته باشن دوستان بعضی از مشکلات در لحظه حل نمیشه باید چند روز وقت بدن ولی مطمئن باشن کاملا مرتفع میشه یا اگه بهر دلیلی قابل رفع نیست به اطلاع دوستان خواهد رسید
ممنونم
نقل قول:
تو این 7/8 سالی که دی اس ال داشتم تجربه بهم ثابت کرده پشتیبانی یه سری آدم هستن در حد ساخت کانکشن اطلاعات دارن !!! البته ابن که مبگم مثل قدیمی ما بوده مربوط به زمانی که برای مودم های دی اس ال باید کانکشن میساختی الان که دیگه اکثرا اینطوری نیستن
وقتی ازش این چیزا رو میپرسی اون نگاه میکنه میبینه نت وصله میگه مشکل نداره !!!
چه توقعاتی دارید ها
البته ناگفته نمونه گاگول تر از پشتیبانی مخابرات ندیدم همه فک و فامیل همن دیگه توقعی نمیشه داشت ، کوچکترین مشکل رو نمیفهمن
دوست بنده درخواست تخلیه دادند ، دیگه لااقل با اپراتورهای شما سر و کار نداریم .نقل قول:
مایل هستید برای شما اصطلاحات ردیف کنم ؟
مغلطه میفرمایید ؟
اصلا مطلب بنده رو مطالعه کردید ؟
مطمئنید مشکل از خرابی ویندوز کاربرها نیست ؟
کمی در مورد مبحث فرافکنی مطالعه بفرمایید.
من اندیشه نیستم دوست عزیز ، مخابراتم ، ولی الان بحث اندیشه یا مخابرات نیست ، بحث کل استان هست که تو ارائه سرویس گند زده، بقول یکی از دوستان این شرکت ها تو گیلان برای گند زدن با هم رقابت میکنن نه بهتر شدن اوضاعنقل قول:
وضعیت مخابرات ، تا قبل از 7/14 عالی بود ولی بعد از هم کد سازی و .... گند زد به سرویس ها گذاشت ، اول اینکه انتقال حجم باقی مانده به ماه بعد رو برداشت بعد سرعت ها رو کاهش داد ، قطعی داشت ، کم کم بازه رایگان رو برای بعضی سرویس ها حذف کرد ؛ الانم که برای کل شبانه ها سرعت ها رو محدود کرده !!!!!!!!!
جالبه من با خود مسئولین اونجا هم صحبت میکردم ، بعد از 5 دقیقه صحبت کردن قشنگ مشکلات رو گردن میگیرن و میگن ما محدود کردیم چون تنظیم مقررات به ما گیر داده
فک کردن همه مث خودشون ......
شما که اندیشه هستید ، تونستید به این همکاران مخابرات بگید یکی بیاد اینجا یکم نظرات بچه ها رو بخونه و به اطلاع رئیس دزد ها برسونه شاید دردی از ملت دوا شد.
---------------------------------------------------------------
راستی دوستان ، خالقی میگفت مخابرات به ما ماهی 30 گیگ رایگان میده ، ما هر 8 گیگ رو میخریم 34 تومن تقریبا ، حجمی که به اونا میدن تقریبا 4 برابر حجم 8 گیگ هست که قیمتش میشه حدود 120 تومن
حالا من میخوام بدونم کسی که شکمش مفت سیره ، دیگه میتونه به فکر گرسنه ها باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا هیچ کاری برای ما نمیکنن چون بهترین سرویس ها رو با بیشترین حجم بصورت رایگان دارن اسنفاده میکنن ، پول نمیدن که دلشون بسوزه ( اگه پول میدادن حداقل واسه خودشونم بود یکاری میکردن )
منتظر اینا نباشید ، دنبال یه راه حل دیگه باشید
دقیقا همینطوره، پشتیبانی کمکی به شما نمیکنه، یا سوادش رو ندارن، یا نمیخوان و یا اینکه کلا از دستشون خارج هست.
+
دوستانی که Downstreamشون کمتر از پهنای باند اسمیشونه و SNR پایین و Line Attenuation خیلی بالا دارن
میتونن با تغییر ADSL Modulation از ADSL2+ و ADSL2 به G.Dmt و G.Lite تا حدودی نویز رو کاهش بدن و خط پایدار تری داشته باشن.
همچنین با تغییر DSN به 8.8.8.8 و 217.218.127.127 وضعیت تا حدودی بهتر رو تجربه کنن.
سلام. ممنون از اطلاعاتت دوست عزیز. فقط یه سوال. تو تنظیمات مودم من هر 4تا اینها که اسم بردی تیک خورده. یعنی الان من فقط ADSL2 و ADSL2+ رو بردارم؟نقل قول:
من تا 2 ماه پیش که شاتل داشتم snr downstream روی 30 بود. الان که اومدم مخابرات شده 13.. فکر نمیکردم تعویض شرکت روی نویز تاثیری داشته باشه ولی به فرمایش دانشمندان قسمت پشتیبانی همین به محض تعویض شرکت کیفیت سیمکشی ما افت پیدا کرده.
بچه ها من از اندیشه میخوام برم صبا نت.شنیدم برای بازی آنلاین خوبه.پینگش خوبه.پاکت لاست هم نداره.کسی هست تو مرکز بلوار گیلان که تایید کنه؟
نقل قول:
عزیز من گفتن نامحدود در کل کشور برداشته شه نه اینکه کلا امکان دانلود رایگان حذف شه .اگه همچین چیزی گته بودن الان مخابرات و اندیشه همون ثانیه اول این کارو می کردن و کلا دانلود (رایگان) رو بر میداشتن و شما مطمون باش لحظه ای مکث نمیکردن اگه مجوز از بالا بود.
تو همه استان ها هم اجرایی نشده و بعضی هنوز نامحدود ارائه میدن مثل همین کرج اونم با سرعت دانلود بالا . مثلا فامیل دارم تو مشهد ماهی 100 تومن خرج نت می کنه ولی ساعات رایگان سرعتش 1 مگابایته یا تو تهران هم اگه 100 تومن خرج نت خودت کنی بهترین سرعت رو داری ولی اگه تو رشت به اندیشه همچین پولی بدی (مثلا به غیر ماه اول) نون خشکم بهت نمیده چه برسه به سرعت و دانلود.
و مثل شما شروع می کنن به آوردن بهانه های واهی .
شما بر اساس چه آماری میگی (اگه یه سرویس دهنده در سطح کشور انقدر خوبه چرا توسط کاربران انتخاب نمیشن؟ )؟
مگه همه ی شرکت ها فقط همین مخابرات و شاتل و آسیاتک و ... هستن؟ شرکت های کوچیکی هستن که در ازای 100 تومن چنان نتی بهت میدن که کاربرای گیلان تو خوابم ندیدن. تو همین قزوین تعداد یوزرهای آسیاتک رو ببینی شاخ در میاری و در عین حال که یوزرهاش بالان تعرفه های متنوعی داره و سرعت دانلود هم در حد سرویس ارائه شدست .
اندیشه پول می گیره بعد میگه تا 16 گیگ دانلود نامحدود کن مثلا با سرعت 128 بعد اون سرعتت میاد زیر 10 !!!!!!!!!! شما یه مثال بیار که تو استان دیگه یه شرکت دیگه همچین کاری کرده .
کسایی که سهامداران اصلی اندیشه هستن از مخابراتی های سابق هستن که در سازمان فعلی هم دستی دارن . ریشه شون هم بگیری به دو تا نهاد کله گنده دیگه میرسی .
مثل این میمونه که قبل شروع دادگاه متهم به قتل ، قاضی و هیئت منصفه رو خریده باشه . معلومه که نتیجه دادگاه چیه :n21:
دوستان اگه مشترک اندیشه هستید dns خود رو عوض نکنیدنقل قول:
dns اندیشه 89.144.144.144 هست. حتما dns اول شما این باشه وگرنه وقتی حجم اکانت شما تموم میشه ممکنه به صفحه crm و یا بانک نتونید وصل نشید و نتونید تمدید کنید
دوست عزیرنقل قول:
مجددا تاکید میکنم قصد میکنم کمک به رفع مشکل کاربراست و نه بحث و جدل. اما قسمتی از فرمایش شما غلطه. شاید باورش برای شما کمی سخت باشه اما تعداد کاربران اندیشه در فقط استان گیلان تقریبا برابر کل کاربرای فن اوا در کل کشور هست. اگه شما هم به اندیشه پول سرویس 100000 تومنی بدید سرویس 100000 تومنی دریافت می کنید ولی کاربرا میخواهن سرویس متلا 18000 تومنی بگیرن ولی سرویس مشابه 100000 تومنی دریافت کنن. این ممکن نیست دوست عزیز. اگر بود شرکتهای بزرگتری مثل همین اسیاتک میومدن سرویس نامحدود 18000 تومنی با سرعت بالا میدادن.
دوست عزیز اگر مشکلی در سرویس شما وجود داره من خوشحال میشم پیگیری کنم تا نشکل بر طرف بشه.
ضمنا
اندیشه هیچ سهامدار مخابراتی نداره و هیچ نهاد کله گندی هم توش دخیل نیستن. اگه بود 2 سال دنبال دریافت امکانات از مخابرات هر روز پاشنه اتفاقهای مدیران مخابرات رو در نمیاورد. لیست سهامداران تو روزنامه رسمی کشور و 1000 جای دیگه قابل استعلام است و نیازی به استفاده از حدس و گمان نیست.
خواهش میکنم این دلخوری ها رو کنار بزاریم هر کی هر مشکلی داره بفرمایید من دونه دونه حمش رو تا حد توان شرکت حل میکنم. تا انشا لله شما دوست عزیز که امروز ناراضی هستین بزودی اینقدر راضی باشین که مبلغ خدمات شرکت باشین.
دوست عزیزنقل قول:
snr بدون اعلام سرعت کانکت مودم معنی نداره. یعنی اینکه
اگه مودم شما با سرعت 4 مگابیت به سرویس دهنده کانکت کنه snr شما مثلا 13 باشه مطمئن باشید که اگه سرعت کانکت مودمتون بشه 1 مگابیت snr میشه 30.
یعنی هر چه سرعت مودم شما بالاتر بره snr خط شما ممکنه پایینتر بیاد.
ممکنه سرعت کانکت مودم شما روی شاتل مثلا 2 مگ بوده الان رفتین مخابرات سرعت مودم شما رو گذاشتن 10 مگ. طبیعی است که snr خطتون کم میشه.
جالیه بدونید یه حالتی وجود داره که اتفاقا اگه شرکت سرویس دهنده خودتون رو عوض میکنید کیفیت خطتون ممکنه کم بشه. شاید بپرسید چطوری؟!!
ببنید تو اتاق mdf مخابرات مسئول رانژه موقع رانزه باید از تیغه های adsl شرکت به تیغه های بوخت شهری سیم کشی کنن. اگه اتفاقی موقع پانچ سیم اتصال کامل برقرار نشه کیفیت حط کم میشه. البته این اتفاق خیلی کم اتفاق میفته ولی میوفته. با پانچ مجدد این مشکل برطرف میشه.
نقل قول:
تو همه استان ها هم اجرایی نشده و بعضی هنوز نامحدود ارائه میدن مثل همین کرج اونم با سرعت دانلود بالا . مثلا فامیل دارم تو مشهد ماهی 100 تومن خرج نت می کنه ولی ساعات رایگان سرعتش 1 مگابایته یا تو تهران هم اگه 100 تومن خرج نت خودت کنی بهترین سرعت رو داری ولی اگه تو رشت به اندیشه همچین پولی بدی (مثلا به غیر ماه اول) نون خشکم بهت نمیده چه برسه به سرعت و دانلود.
و مثل شما شروع می کنن به آوردن بهانه های واهی .
هر دو دقیقا رک و پوست کنده کل کلام رو گفتید حالا ایشون هر چقدر هم میخواد لاف پوشانی کنه ما و بقیه بچه های اینجا چهره ی واقعی شرکت اندیشه و و مخابرات و... توی گیلان رو دیدیم و با بقیه استان ها هم مقایسه کردیم چون یا اونجا بودیم یا اینکه اشناهامون بودن و میدونیم چه حق خوری اینجا داره میشه یه چیز دیگه هم هست که اونم اینه که درسته یه شرکت که کلی تبلیغ تو استانه های دیگه میکنه ممکنه هنوز کاربر زیادی نداشته باشه خب اونجا فقط دوتا شرکت نیستن که مافیا شده باشن و همه چیزو در دست بگیرن بلکه به خاطر رقابت چندین شرکت هر شرکتی سعی میکنه کاربرشو راضی داشته باشه تا از شرکتش نره این اتفاق واسه خودم هم پیش اومده و در اخر تو دلم بهشون گفتم دمتون گرم که من و دوستان دیگه ام رو به عنوان یه کاربر راضی نگه داشتین و هر وقت مشکلی پیش اومد پیگیری کردید نه اینکه فقط بگن خب چی کار کنیم همینه دیگه مشکل تا 1 ساعت دیگه حل میشه و 1 ساعت بشه دوروز!!! بعد از دو روز باز هم بازی در بیارن!! یا اینکه فقط بگن درخواست کارشناس بدید ولی وقتی درخواست کارشناسم هم میدی میا دهمه چیزو چک یکنه و میگه مشکلی نیست!!! بعد همه چیز خوب بشه تا یه مدت دوباره بعد از مدتی روز از نو روزی از نو...نقل قول:
راستی دوستان ، خالقی میگفت مخابرات به ما ماهی 30 گیگ رایگان میده ، ما هر 8 گیگ رو میخریم 34 تومن تقریبا ، حجمی که به اونا میدن تقریبا 4 برابر حجم 8 گیگ هست که قیمتش میشه حدود 120 تومن
حالا من میخوام بدونم کسی که شکمش مفت سیره ، دیگه میتونه به فکر گرسنه ها باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
خواهش میکنم، بله فقط تیک اون دو گزینه رو بردارید.
ADSL2 و ADSL2+ از فرکانس بالاتری استفاده میکنند بخاطر همین در خطوط کم کیفیتی که در اختیار ماست باعث از دست رفتن سیگنال و افزایش Line Attenuation میشن
و در نتیجه پهنای باند در دسترس و میزان Downstream کاهش پیدا میکنه.
downstream از 13 به 26 افزایش پیدا کرد. برای اظهار نظر دقیقتر باید دوباره ارقام رو چک کنم ولی اونطور که معلومه 2برابر شده :n02:نقل قول:
ممنون. امیدوارم فقط ظاهری نباشه و رو کیفیت پینگ تاثیر بذاره
اندیشه عین یه آدمیه که تعادل روانی نداره!!!:n13:
دیروز بعد از مدت ها یهو درکمال تعجب دیدم سرعت بین 80 تا 120 میره! تا امروزم همین بود. ولی از غروب به بعد دوباره شد مثل قبل.
آخه من برم تو افغانستانم بگم واسه یه فایل 10 مگی 27 دقیقه منتظر بودم، یارو خودکشی میکنه!!:n27:
این چه نویزیه که یه بار هست یه بار نیست؟
چطور سیم کشی ما یه روز بی کیفیته، فردا خوب میشه، دوباره پس فردا خراب میشه؟؟
فاصله ی خونمون از مخابرات هی کم و زیاد میشه؟
مثلا دیروز کسی تو منطقه ما با تلفن و اینترنت کاری نداشت (Cross Talking) یهو امروز همه جوگیر شدن همزمان دارن استفاده میکنن؟؟ اونم الان؟ ساعت 3 بامداده!
.
و دیگر هیچ . . .:n12: