تبریک میگم به همه
واقعا حقمون بود...
مبارک همه باشه
مخلصیم
تبریک میگم به همه
واقعا حقمون بود...
مبارک همه باشه
مخلصیم
پسر، ما بردیم : دی
نقل قول:
بدبخت جان... پرسپولیس تو آسون ترین گروه دوره مقدماتی قرار گرفته... صعودم کنه که به نظر من نمیکنه. دور بعد حذف میشه....
دوستان پرسپولیسی که تبریک گفتن ممنون.... خواهشا غیر از تبریک بحث حاشیه ای دیگه وسط نیارید. نمیدونم پارسال ال شد بل شد... لیگ پارسال با امسال قابل مقایسه نبود.... همه کارشناسا میگن خیلی حرفه ای تر و جذاب تر شده بود. استقلال هم قهرمانی حقش بود. دو هفته اخر به خاطر حاشیه سازی بعضیا نتیجه نگرفت ولی خوب آخرش به حقش رسید. مهم رکوردهایی که جا به جا کردیم و حالا حالاها هیچ تیمی نمیتونه این رکوردها رو تغییر بده... تو آسیا هم امسال نتیجه نگیریم سال بعد هستیم 100درصد مثل بعضی ها وضعیتمون نامعلوم نیست.
تازه نمیگن لوکا هم به سپاهان خیانت کرد و در بدترین شرایط تیمش رو ول کرد و رفتنقل قول:
باز میگن 6 امتیاز کم شد. بابا 1 امتیاز کم شد. واقعا مسئله به این سادگی مفهوم نیست ؟ در بازی رودرو با رقیب در دقیقه 97 : دی
اقا راستی فکر کنم یکی از اخطارام رو امروز بخاطر شکایت بچه های تاپیک خودمون گرفتم : دی
بین همه ی تیمای دنیا عشق است استقلال عشق است استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 درصد تایید میشه. مخصوصا اون اولش که گفتی شادی ما تو خیابونه... ما که ترکوندیم...نقل قول:
راستی ما یه رفیق داشتیم خیلی ازش بدمون میومد هرجا هم میرفتیم مثل زگیل باهامون میومد توی همه ی عکسها هم خودش رو جا میکرد
عکسهای امروز منو یاد اون انداخت این علیزاده خودش رو توی تمام عکسها جا کرده
بچه ها بابت موندن استقلال اهواز تو لیگ هم تبریک میگم... امروز اهواز چه خبر بوده... میدونم اکثریت قریب به اتفاق استقلالی هستن...
از همه بچه هایی که در طول این فصل تو این تاپیک با هم بودیم یادی میکنم. از دوستانی که الان بینمون نیستن... قهرمانی تیم مبارکشون باشه... هنوزم خوشحالم... امیدوارم این قهرمانی روحیه تیم رو برگردونده و حاشیه ها رو از تیم دور کنه. کاش زودتر قهرمان میشدیم...
ای کاش یه جشن درست حسابی توی استادیوم تختی بگیرن
3 سال پیش توی استادیومی که 110 هزار نفر توش بودن 220 هزار نفر پشت در جشن قهرمانی رو گرفتیم ولی امسال ...
قهرمانی وقتی کنار تیمت نباشی مزش نصف میشه
میمردن فردا صبح بیاننقل قول:
قهرمانان در مهرآباد هوادارن استقلال براي استقبال از قهرمان ليگ برتر، مي توانند ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد بيايند.
اعضاي تيم فوتبال استقلال كه امشب جام قهرماني ليگ برتر را تصاحب كردند، ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد مي رسند. هوادران پرشور استقلال كه بي صبرانه در انتظار حضور در جشن قهرماني تيم محبوبشان هستند، مي توانند در سالن ترمينال شماره يك فرودگاه مهرآباد به استقبال كاروان استقلال بروند. استقلال با پرواز شماره 977 ايران اير به ميان هواداران مي آيد.
نمیدونم توی اخبار دیدین وقتی تیمهای اروپایی بعد از قهرمانی برمیگردن به شهرشون هوادارهاشون چیکار میکنن یانه
ای کاش اینا هم همین کار رو میکردن سوار یه ماشین بدون سقف, جام توی دست, هوادارها کنارشون
تبریک به همه ی آبی دوستان عزیز
به حقمان قهرمانی رسیدیم
انشاءالله سرآمدی بر موفقیتهای روزافزون تیم بزرگ استقلال باشد
از تمامی دوستان خواهشمندم که اصلا و ابدا به تیمهای رقیب هیچ توهینی اعم از کوچیک و بزرگ و تیمی و فردی نکنند.
هیچ کداممان دوست نداریم که این قهرمانی با بن شدن دوستانمان در این تاپیک همراه باشد
قربانتان : مصطفی عشقی
جشن قهرمانی تو مشهد افتضاح بود. من نمیدونم این خبرنگارها رو چرا ول میکنن هر جا دلشون خواست برن. اصلا منظره زشت میشه. میبینی 5 تا بازیکن جام رو گرفتن دارن دور افتخار میزنن. 45 تا خبرنگار هم دورورشون با جلیقه های فسفری بدرنگ دارن اینور اونور میدون. یه صحنه بود بازیکنها جام رو گذاشتن رو زمین بعد پشتش دراز کشیدن عکس بگیرن یکی از خبرنگارها دوربینش رو داد به دوستش بدو بدو رفت ردیف اول دراز کشید رو زمین... این یعنی چی واقعا افتضاحه... پارسال که منچستر تو اروپا قهرمان شد. خبرنگارها رو نشون داد تو یه محوطه ای محصوری جمع شده بودن بعد از اون جا اونورتر حق نداشتن برن. از همون جا فیلم و عکس میگرفتن. حالا تو ایران وضعیت اینجوری...
از تاپیک بغلی بوهای عجیبی میاد... خوب اشکالی نداره... نمیخوام موضوع رو باز کنم ( دقیقه 97 و 5 تا از قطر و اینا ) فقط خودشون حواسشونو جمع کنن دیگه استقلال قهرمانه...
اینجا ایرانهنقل قول:
جشن قهرمانی تو مشهد افتضاح بود. من نمیدونم این خبرنگارها رو چرا ول میکنن هر جا دلشون خواست برن. اصلا منظره زشت میشه. میبینی 5 تا بازیکن جام رو گرفتن دارن دور افتخار میزنن. 45 تا خبرنگار هم دورورشون با جلیقه های فسفری بدرنگ دارن اینور اونور میدون. یه صحنه بود بازیکنها جام رو گذاشتن رو زمین بعد پشتش دراز کشیدن عکس بگیرن یکی از خبرنگارها دوربینش رو داد به دوستش بدو بدو رفت ردیف اول دراز کشید رو زمین... این یعنی چی واقعا افتضاحه... پارسال که منچستر تو اروپا قهرمان شد. خبرنگارها رو نشون داد تو یه محوطه ای محصوری جمع شده بودن بعد از اون جا اونورتر حق نداشتن برن. از همون جا فیلم و عکس میگرفتن. حالا تو ایران وضعیت اینجوری...
توام چه انتظارهایی داری
باور کن اون خبرنگارها خودشون رو بیشتر از ژنرال در قهرمانی استقلال شریک میدونستن
یادت هست سه سال پیش اون یارو هواداره جام رو گرفته بود پس نمیداد
بعضی ها فقط 6 امتیاز خودشون رو یادشون مونده
5 امتیاز حریف و خیانت مربی و 3 ماه بازی خارج از خونه یادشون رفته
تبریک میگم به همه ابی دلان عزیز و صبور
و تشکر از پرسپولیسی هایی که بدون غرض اومدن تبریک گفتن
آقا...بعضی دوستان حافظه شون 7 روز هم دوام نداره...قطر و........ آبرو ریزیو....10 % کسر قرارداد و ...داغون کردن ماشین نیکبخت و ....قمه کشی در بین تماشاچیان تمرین و ....
اتفاقا همشهری ماست :دینقل قول:
یادت هست سه سال پیش اون یارو هواداره جام رو گرفته بود پس نمیداد
امروز باهم خوشحالی میکردیم :دی
بگو مارو حلال کنه تا همین چند وقت پیش هم سوژمون بود و مسخرش میکردیمنقل قول:
اتفاقا همشهری ماست :دی
امروز باهم خوشحالی میکردیم :دی
بزار انقدر حرص بخورن تا شيرشون خشک شه....: دينقل قول:
از تاپیک بغلی بوهای عجیبی میاد... خوب اشکالی نداره... نمیخوام موضوع رو باز کنم ( دقیقه 97 و 5 تا از قطر و اینا ) فقط خودشون حواسشونو جمع کنن دیگه استقلال قهرمانه...
ویکی هم استقلال رو بعنوان قهرمان ثبت کرد
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Persian_Gulf_Cup_2008%E2%80%9309
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآی که امروز خیلیا قهوه ای شدن.:8:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
خاک بر سر هر چی کلنگه (مایلی کهن)
خاک بر سر هرچی بی غیرته (زرینچه و نوازی و ....)
و خاک بر سر هر کی که امروز خاک بر سر شد.
هرچی خواست زود برسم خونه نشد.
تبریک منم با تاخیر بپذیرین:11:
دقایق اولیه بازی اهواز :گل فولاد . . . خوشحالی و تعجب
نیمه دوم مشهد : گل استقلال شادی زیاد
نیمه دوم اهواز : گل مساوی ذوب اهن = خورد شدن لیوان تو دستم + ناراحتی + یه کم اشک
نیمه دوم اهواز : گلهای دوم سوم فولاد= گریه شوق
و ....
قهرمانی استقلال ....
هر کاری کردم جلوی اشکهامو بگیرم نتونستم
چقدر خاطرات گذشته برام امروز لذیذ بود امشب تو خیابونا چه خبر بود واقعا ترکوندیم و اما این نیز بگذرد.اینم خاطره شد
امشب وای که چقدر خوشحالم خوابم نمیبره.
پدر بزرگم تو بیمارستانه براش دعا کنید
------------------------------------
اخ که چه اهنگی دارن این اسپیکر ها میخون ... امید ....
امشب می خوام مست بشم
عاشق یک دست بشم
بدون تو نیست بودم امشب میخوام هست بشم
یه جونه ناقابلی هست بزار فدای تو بشه
بیقته زیرقدمات که خاک پای تو بشه
.
.
امشب پروبال دارم شور دارم حال دارم ....
امید همون چیزی بود که ما امروز داشتیم و به حقمون رسیدیم
مبارکتون بشه
من اتفاقا نمیخواستم اصلا در مورد پرسپولیس حرفی بزنم یا نظری بدم. حالا استقلال قهرمان شده. حقش بود و به حقش رسید. ولی تو تاپیک پرسپولیس دارن قهرمانی استقلال رو با ادعاهای مضحک و خنده دار تبانی زیر سوال میبرن. پیام تبانی کرد رفت دسته پایینتر. ذوب اهن تبانی کرد باخت قهرمانی رو از دست داد.... واقعا غیر از مضحک چیز دیگه ای میشه گفت ؟ به پنالتی برهانی میخندن. خوب منم وقتی پرسپولیس 5 تا از تیم قطری خورد قه قه میزدم....
همین جا بگم اگر پرسپولیس تو گروه استقلال بود الان وضعیتش خیلی بدتر از استقلال بود. آخه اون گروه کجا این کجا... حتی بهترین بازیکنشون علی کریمی هم این تفاوت رو نتونست درست درک کنه. در هر صورت امیدوارم استقلال دو تا بازی بعدی رو ببره حتی اگرم صعود نکنه....
و اینکه پارسال خیالشون راحت بود و در یک جام بازی میکردن .آسیا که نداشتن حذفی هم که سریعا حذف شده بودن ولی امسال اس اس جام حذفی و لیگ آسیا رو هم داشت و چه ها که دوستان و دشمنان برای نابودیش نکردن...نقل قول:
بچه ها دوباره همه باهم ...
استقلال قهرمان میشه...خدا میدونه که حقشه...به لطف یزدان و بچه ها... استقلال قهرمان میشه....استقلال قهرمان میشه...
امروز واقعا این شعر معنی شد. مخصوصا اونجاش که میگه خدا میدونه که حقشه....
آفرین... تازه سپاهان کجا و ذوب آهن کجا... آرامشی که ذوب آهن داشت رو سپاهانم داشت ؟ اون از جریان کور شدن چشم سرباز و کسر 5 امتیاز تا رفتن لوکا و ... سپاهان با کلی حاشیه داشت دست و پنجه نرم میکرد. از اینور ذوب آهن نه تو آسیا بازی داشت و نه استرس و فشار و نه حاشیه.... واسه همینه که میگم حق استقلال تو این فصل برای قهرمانی خیلی بیشتر از پرسپولیس تو فصل قبل بود....نقل قول:
امیر تو ام تبریک دوقبضه ی منو بپذیر (یکی قهرمانی استقلال و یکی هم اسیایی شدن مس با یه استقلالی)
بیخیال داداش اونا الان دست خودشون نیست آمپراشون بالاست مغزشون هنگ کرده خلاصه پنچره پنچرن.نقل قول:
خدا رو شکر که شرایط طوری بود که اصلا بحث تبانی نمیتونه پیش بیاد فقط بحث تباهی پیش میاد که در مورد کسانی مثل مایلی کهن صادقه....
پس از سقوط به دسته اول
غياثيان: از تيم پيام جدا ميشوم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: همان طوري كه از قبل هم گفتم از اين تيم جدا خواهم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس كاظم غياثيان پس از شكست برابر استقلال و سقوط پيام به دسته اول در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي برابر استقلال انجام داديم و حق ما شكست نبود اما در نهايت بازنده شديم.
وي ادامه داد: از قبل هم گفته بودم چه پيام در ليگ برتر بماند و چه به دسته اول سقوط كند از اين تيم جدا خواهم شد. از امروز ديگر كاري با پيام ندارم.
غيايثان تاكيد كرد: اگر شرايطي كه در اين چند هفته اخير داشتيم در طول ليگ چنين وضعيتي برخوردار بوديم تيم پيام سقوط نميكرد.
انتهاي پيام/
/حاشيه ديدار فولاد و ذوب آهن/
گريه بازيكنان ذوب آهن در زمين
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال ذوب آهن پس پايان بازي در زمين گريه كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان ذوب آهن پس از اينكه قهرماني هشتمين دوره ليگ برتر را از دست دادند در زمين نشسته و به گريه پرداختند.
*پس از پايان بازي يكي از عوامل باشگاه ذوبآهن با يكي از ماموران نيروي انتظامي به هنگام ورود به رختكن درگيري پيدا كرد.
انتهاي پيام/
من قهرمانی اس اس رو به همه مخصوصا پرسپولیسیها تبریک میگم
انشاا... اونا هم تو هر سه جام لیگ برتر و حذفی و اسیا قهرمان بشن
ببخشید اشتباه کردم ببخشید یادم رفت که تو لیگ برتر 5 شدن ساله دیگه تو اسیا نیستن البته برا ایران خوب شد دیگه 5 تا از عربا نمی خوریم
تو حذفی هم که خوردن به غول ناکامی بنام سپاهان .خدا کمکشون کنه.
تو اسیا هم که دستشون درد نکنه مث اینکه دوم یا سومن باعث افتخار من ایرانیه این استقلال باید از پیروزی یاد بگیره (از عربها 5 تا 5تا بخوره ) دیگه پیش این عرب ها هم حرفی واسه گفتن نداریم .
اين قهرماني تقديم مردم خوزستان
قلعهنويي: خوشحالم در فصلي طاقت فرسا قهرمان شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: قهرماني استقلال را به مردم شهيد پرور خوزستان تقديم ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از قهرماني استقلال در ليگ هشتم در نشست خبري اظهار داشت: خدا را شكر ميكنم كه تيم ما قهرمان شد و اين فصل طاقت فرسا به پايان رسيد. من اين قهرماني را به مردم شهيد پرور خوزستان و روزبه بهرامي هوادار استقلال كه جانش را فداي اين تيم كرد تقديم ميكنم.
وي افزود: مجيد جلالي به من درس مردانگي داد. امروز شاهد يك بازي فيزيكي بوديم ولي كنترل مسابقه دست ما بود. مي توانستيم با اختلاف دو گل در اين ديدار پيروز شويم.
قلعه نويي ادامه داد: مديرعامل پيام به ما دست اخلاق داد و به پيشواز ما در فرودگاه آمد. شب گذشته نيز به آسايشگاه معلولين رفتيم و اين از نظر روحي به ما كمك زيادي كرد.
سرمربي استقلال در مورد اينكه حال كه فولاد 4 گل به ذوب آهن زده فوتبال ايران تميز شده است يا نه گفت: به اين سئوال پاسخ نميدهم.
قلعه نويي در مورد ليگ برتر هشتم تصريح كرد: ليگ بسيار خوبي بود و گل هاي زيادي رد و بدل شد. ما ركورد دار گلزني بعد از بارسلونا هستيم.
قلعه نويي در مورد اينكه چرا استقلال در آسيا موفق نبود گفت: برنامه ريزي عده اي براي ما مشكل ساز شد و باعث شد ما تحت فشار قرار بگيريم و نتوانيم در آسيا موفق شويم.
قلعه نويي در مورد اينكه از ليگ امسال چه درسي گرفته تاكيد كرد: درس گرفتم كه سكوت به انسان كمك ميكند. من قبلا عكس العمل نشان مي دادم ولي واعظ آشتياني به من ياد داد كه اين كار را نكنم.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اختلاف با دايي گفت: با ايشان هيچ مشكلي نداشتم و فقط به برنامه ريزي هاي اشتباه اعتراض مي كردم. اين برنامه ريزي ها به تيم ما ضربه زد.
سرمربي استقلال در مورد شايعه حضورش در سپاهان و سايپا گفت: به همان امام رضا(ع) كه شب گذشته به زيارتش رفتم قسم ميخورم هيچ صحبت و مذاكره اي با اين دو تيم نداشتم و فقط پيشنهادي از پاختاكور داشتم.
انتهاي پيام/
پس از پيروزي مقابل ذوب آهن
جلالي: تهمت زنان اكنون چه جوابي براي ما دارند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: مطمئنم كسي ميتواند ابهام ايجاد كند كه در زندگي خودش، ابهامآميز برخورد كرده باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد جلالي پس از پيروزي 4 بر يك مقابل ذوب آهن، اظهار داشت: خيلي خوشحالم. چيزي به دست نياورديم و روي همان پله هفتم مانديم. خوشحالم كه سالم بازي كرديم و خوشحالم كه در زندگيم به هيچكس تهمت نزدم.
وي افزود: ميخواهم بدانم آدمهايي كه در دو هفته اخير به ما تهمت زدند، چه جوابي دارند. مطمئنم كسي ميتواند ابهام ايجاد كند كه در زندگي خودش، ابهامآميز برخورد كرده باشد.
جلالي عنوان كرد: ثابت كرديم يك تيم پاك هستيم. مثل 33 هفته گذشته خودمان بوديم. امروز توپ هايمان گل شد و توپهاي ذوب آهن نشد.
سرمربي فولاد تاكيد كرد: در طول هفته از خدا ميخواستم آبرويم را حفظ كند. خوشحالم نتيجه به گونهاي رقم خورد كه برابر ذوب آهن سربلند شديم. به ابراهيم زاده تبريك ميگويم. ارزش كار آنها كمتر از قهرماني نيست. به قابليتهاي ذوب آهن شك نكنيد.
جلالي در مورد ادامه همكاري خود با فولاد در فصل آينده، گفت: قصد ماندن در اين تيم را داشتم؛ ولي در چند روز گذشته از طرف معاون فني باشگاه متوجه شدم كه اتفاقاتي در شرف وقوع است و با مربيان ديگري صحبت شده است.
انتهاي پيام/
این مایه افتخار و خوش اقبالیست .......................عرش از تب و تاب رنگ قرمز خالیست
آبیست تمام آسمان ای گل من .........................شاید که خدای ما هم استقلالیست
:thumbsup: قهرمانی بر شما مبارک
پس از باخت مقابل فولاد
ابراهيم زاده: هيچ وقت نميتوان در رويا قهرمان شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: امروز بازيكنان من براي رسيدن به قهرماني تلاش نكردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از باخت 4 بر يك مقابل فولاد اظهار داشت: راجع به دو تيمي كه همه فكر ميكنند ارتباط كارخانهاي و ارتباط مربيان وجود دارد يكسري صحبتهايي در طول هفته شده بود. ولي ديديد كه هر دو تيم پاك بازي كردند.
وي افزود: در بازيكنان من ذهنيتي براي قهرماني بوجود آمده بود ولي هيچ وقت نميتوان در روياها قهرمان شد. ما در كل فصل تلاش كرديم ولي امروز بازيكنان من براي قهرماني تلاش نكردند. فولاد هم واقعا قهرمانانه جنگيد.
ابراهيم زاده ادامه داد: بازيكنان ذوب آهن؛ ما نبودند و در اكثر موارد من بودند. در اوايل بازي استرس نداشتيم ولي صحبتهايي كه در طول هفتههاي اخير در مورد قهرماني ذوب آهن ايجاد شده بود باعث شد بازيكنانم كار را تمام شده بدانند و در اين بازي انگيزه قهرماني نداشتند.
سرمربي ذوب آهن تاكيد كرد: بارها گفتم كه تيم ما قهرمان است. ما به اين دليل قهرمانيم كه امكانات تماشاگر و رسانهاي تيم حريف را نداشتيم ولي در عوض يك تيم و يك مديريت خوب داشتيم كه باعث شد به اينجا برسيم.
ابراهيم زاده با بيان اينكه امسال اولين سالي است كه قهرماني با تفاضل گل مشخص شده است ادامه داد: من به همه اين مسائل فكر كرده بودم. متاسفانه از اول هفته اين طرز فكر در تيم ما وجود داشت كه بعد از قهرماني كجا برويم؟ كجا جشن بگيريم؟ و چه كارهايي انجام بدهيم و اين انرژي منفي انگيزه قهرماني را از شاگردانم گرفت. آنها فكر كردند بازي فولاد ساده و راحت خواهد بود.
وي تصريح كرد: بعد از گل اول فولاد فرصتهاي زيادي را بدست آورديم اما دروازهبان آنها روز خوبي را سپري كرد. با تغيير سيستم گل مساوي را زديم اما متاسفانه روي ضربات كرنر يارگيري نكرديم. درست است كه امروز نتيجه بدي گرفتيم ولي بازي قشنگي را تماشا كرديم.
ابراهيم زاده در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبني بر اينكه آيا استقلال لايق قهرماني بود يا خير گفت: هرچه بوده استقلال تيم اول شده است و همه ميگويند قهرمان لايق بوده است. هيچ كس در سال هاي آينده اسمي از تيم دوم نميآورد ولي من به بازيكنانم در رختكن گفتم كه ما بايد در جام حذفي پر توان ظاهر شويم و به دنبال قهرماني باشيم.
انتهاي پيام/
پس از قهرماني
قلعهنويي: از مردم خوزستان و فوتبال پاكشان ممنونم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از مردم خوزستان و فوتبال پاكي كه ارائه دادند سپاسگزارم.
به گزارش خبرگزاري فارس امير قلعه نويي پس از كسب عنوان قهرماني استقلال در ليگ برتر هشتم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شكر ميكنم كه قهرمان شديم. استقلال شايسته اين عنوان بود و خوشحالم كه شرمنده هواداران نشدم.
وي افزود: اين قهرماني را مديون فوتبال پاك خوزستان و مردمش هستيم. از مجيد جلالي نيز تشكر ميكنم كه مانند يك مرد در ميدان حاضر شد.
قلعه نويي با تشكر از مديران استقلال عنوان كرد: همشه مثل سرباز در خدمت استقلال هستم. از واعظ آشتياني نيز ممنونم كه به من درس مديريت داد. در مورد ماندن در استقلال است گفتم كه پس از پايان ليگ با ايشان صحبت ميكنم.
سرمربي استقلال در مورد پيشنهاد يك و نيم ميلياردي خود گفت: اين پيشنهاد مربوط به 3 ماه گذشته است و ديگر به آن فكر نميكنم.
قلعه نويي در مورد آرش برهاني و از دست دادن پنالتياش گفت: ديگر به آرش برهاني پنالتي نميدهم.
انتهاي پيام/
ممنون. امشب کسایی که صورتشونو آبی - نارنجی کرده بودن و لباسای آبی-نارنجی پوشیده بودن جلوه ی قشنگینقل قول:
به خیابونای کرمون داده بود. امشب یکی از بهترین شبای زندگیمه. از خوشحالی خواب نمیرم.:19:
من استقلالی نیستم ولی قهرمانیتونو تبریک میگم.منتها اون جمله قلعه نویی که گفت جلالی خیلی مردی دور از فوتبال حرفه اییه,چون هر تیمی وظیفه داره تو همه بازی ها با تمام توان بازی کنه و جلالی هم اینو تایید کرد و نباید به خاطر برد فولاد از مربیش تشکر کرد مگر اینکه فوتبال ما همش تبانی و تقلب باشه که در این یه مورد جلالی بازی جوانمردانه رو رعایت کرده!!
بچه ها ما یه چیزی رو یادمون رفت بهش اشاره کنیم
باید از آقای جلالی و بازیکنان فولاد و اهوازی ها تشکر کرد واقعا امروز سنگ تمام گذاشتن . اگه تایپیکی چیزی دارن بگین تا به اونا هم تبریک بگیم.
امروز از آقای کامپیوتر درس های زیادی گرفتیم برا زندگی
مثلا هیچ وقت در مورد کسی فکر باطل نکنیم
کی فک میکرد فولاد 4 تا بزنه
خداییش من که باورم نمیشد
ولی قهرمانی اینجور بشتر بهمون چسبید
آرش با 21 گل زده آقای گل شد. محسن خلیلی فصل قبل 18 تا زده بود. استقلال 66 امتیاز داره. پرسپولیس فصل قبل 58 امتیاز داشت. استقلال این فصل 19 برد داشت. پرسپولیس فصل قبل 18 برد. استقلال این فصل 70 تا گل زد ( وات ایز ایت ؟ ) پرسپولیس فصل قبل 55 زده بود. تفاضل گل استقلال این فصل +43 بود و برای پرسپولیس فصل قبل +21 یعنی کمتر از نصف استقلال....
آمار خودش گویای همه چیزه....