سلام بسته انرژی یک روزه 24 ساعت حساب میشه؟؟؟
یا فقط توی همون روزی که فعال شده حساب میشه؟؟؟
Printable View
سلام بسته انرژی یک روزه 24 ساعت حساب میشه؟؟؟
یا فقط توی همون روزی که فعال شده حساب میشه؟؟؟
سلام
من از پارس آنلاین سرویس گرفتم
SNR من به شدت اومده پایین و نوسان داره
ولی کیفیت سرویسش بد نیس
کسی راه حلی برای مشکل SNR نداره؟
پارس انلاین کلا گل کاشته . اول با تغییر صفحه گزارش مصرف و الانم ی حرکتی زده که به هیچ عنوان نمیتونم از حساب کاربریم خارج بشم و ب صورت ناشناس برم تو سایت خود پارس انلاین تا از جشنوارش برای مشتریان جدید اطلاع پیدا کنم . (چون تخفیفات و جشنواره با قیمت پایینش رو فقط به مشتریهای جدیدش نشون میده و من چون دوتا خط تلفن دارم هرسری یکی رو تخلیه میکنم و قبل تموم شدن حجم حساب قدیمیم از جشنواره جوری خرید میکنم ک سرعت 1 مگ یک ساله حدودا 110 گیگ برام گیگی 1000 تومان درمیاد )
چند بار گزینه خروج رو میزنم میاد بیرون اما وقتی تو سایت parsonline.com ک میرم بازم اسمم رو مینویسه و وقتی رو آیکن پروفایل کلیک میکنم بدون اینکه (یوزر پسورد و کد تصویر امنیتی ک برای تشخیص ربات از انسان ) رو بخواد مستقیم میره تو صفحه حساب کاربری
خیلی باحالن . :n24:
تنها راهش اینه که کوکی های مرورگرتون رو پاک کنین و با وی پی ان وصل بشین برین تو سایت پارس آنلایننقل قول:
پاک شود ...............
پاک شود :n16:
من یه بار استفاده کردم 24 ساعت بودنقل قول:
ولی توی پنل زمان اتمام رو ننوشته
بله منم همین مشکلو داشتم ، همون کاریو کنید که دوستمون گفت ، منم اگه جشنواره نبود میرم مخابرات میگیرم پارس آنلاین پشتیبانیش حرف نداره اما snr ضعیفه و قیمتاش فقط زمان جشنواره خوبه
پ ن : حالا که یه تابی خوردم مثل اینکه همین پارس فعلا بهتره ، صبانت شبانه داره اما استفاده منصفانه داره و قیمت گیگش زیاده
مخابرات هم کلا شبانه چند گیگ بیشتر نمیده در ماه ولی قیمت گیگ مازادش اگر 300 گیگ بخری نزدیکه هزار تومنه
من سرویسم جشنواره هست 5 تا 8 رایگانه ، بسته انرژی هم فعال کردم شده 5 تا 10 ، ولی قیمت گیگ روزانه اگه مثل مخابرات بزارن بسته های حجم بالا خیلی خوب میشه
الان من مشکلم قیمت گیگ روزانه هست فقط
دوستان سرعت دانلود نامحدود 128 چقدره ؟ ایا حجم مشخصی میده بعدش سرعت رو میاره پایین ؟
سلام دوستان ...میخواستم بدونم وضعیت خط من چطوره.... خوبه ؟... بده ؟.. نویز داره ؟ و اینکه روی چند مگ بسته شده و میشه اون رو بالاتر بست؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]